imah » jobs » Koordinator Produksi Langsung

Pembukaan Pakasaban: Koordinator Produksi Langsung


AlertMe

Koordinator Produksi Langsung

Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
03 / 29 / 21
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kami ayeuna milari Koordinator Produksi janten kalungguhan di tempat pikeun operasi streaming jauh pikeun platform streaming digital multi-mérek kami, Equinox +.

Jalma ieu bakal damel sareng tim anu ngalirkeun 4 kelas kabugaran grup Equinox unggal dinten ka pangguna aplikasi Equinox +.

Ieu mangrupikeun lingkungan anu tumuh sareng urang milarian pamikir anu maju sareng sikep "tiasa ngalakukeun" anu mekar di luar kotak.

Pakasaban ieu perenahna di NYC. Jam dina situs anu MF sareng mimitian waktos mimitian antara 6 enjing sareng 8 enjing unggal dinten. Ngalamar anu gaduh pangalaman langsung langkung disukai, sareng pangalaman damel sareng bakat mangrupikeun tambah.

Tanggung jawab konci:

• Akting dina kalungguhan situs sareng hubungan antara bakat, manajemén fasilitas Equinox, sareng tim produksi Equinox Media pikeun tiap acara langsung
• Ngabantosan jadwal harian sareng parobihan administrasi dina bakat sareng tim produksi digital
• Nyiapkeun sareng ngirim dua lembar telepon unggal dinten (hiji ka awak, hiji kana bakat)
• Jadwalkeun sareng buku bakat pendukung anu diperyogikeun pikeun masing-masing kelas langsung (1-2 jalma per kelas)
• Kudu nelepon pikeun menit terakhir / darurat panggantian némbak digital sareng parobahan jadwal bakat nalika timbul
• Tanggung jawab pikeun pangaturan bakat dina rohangan produksi, pangabutuh ngadukung sakitar papakéan, alat peraga, sareng silaturahmi
• Ngabantosan mastikeun unggal kelas live katingali sareng nampilkeun anu pangsaéna pikeun pemirsa jarak jauh
• Gawe sareng rupa-rupa aplikasi parangkat lunak internal sareng éksternal kalayan kamampuan diajar alat-alat énggal kalayan gancang (Slack, Airtable, Unity)
• Ngabantosan produksi / téknologi kalayan troubleshoots dina situs sesekali: ngareset kaméra, ngabersihkeun lensa, pangaturan mikropon sareng sajabana
• Lacak sareng lebet kelas dina sistem gajian urang
• Paméran walkie / komérsial propésional sareng netepkeun étika
• Mampuh ngantisipasi masalah sateuacan aranjeunna timbul & ngalirkeun inpormasi sacara éfisién antara bakat, fasilitas sareng produksi di lingkungan hirup anu peka waktos anu pancegahan

Dibutuhkeun geuwat. Punten daptar sareng Rujukan / Resume anjeun. Kami ngaliwat unggal kaluman tapi hanjakalna teu tiasa ngaréspon sadayana. Upami kami resep anjeun bakal ngadangukeun ti kami dina waktos 2 minggu ti tanggal posting. Nuhun parantos nyungkeun waktos kanggo ngaréspon.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!