imah » wartos » Penampilan Anu Ngagumangkeun Dina Wanci: Kota Malaikat Muncul taun 1938 Los Angeles Pikeun Imah Pamirsa sareng Cooke S4 / i Primes

Penampilan Anu Ngagumangkeun Dina Wanci: Kota Malaikat Muncul taun 1938 Los Angeles Pikeun Imah Pamirsa sareng Cooke S4 / i Primes


AlertMe

(Mei 2020) - Nalika waktuna cinematographer John Conroy ngembangkeun tampilan Showtime's Penny Dreadful: City of Angels spin-off, anjeunna parantos ngagaduhan dalapan épisode lensa Penny Dreadful asli dina beubeur na. Bagian anu utama pikeun muter-muter bakal datang ti ngagunakeun Cooke Optika 'S4 / i lensa perdana sareng lensa Cooke Speed ​​Panchro Speedous.

"Nalika Penny Dreadful: City of Angels bakal gaduh éstétis anu mirip sareng séri asli, éta disetél dina lokasi sareng waktos anu béda," saur Conroy. "Séri aslina diayakeun di London gothic London, sedengkeun Kota Angels diatur dina taun 1938 Los Angeles - rupa anu pohara béda. Éta anu masihan kasempetan pikeun ngamimitian seger sareng nyiptakeun visi urang sorangan. Salaku conto, séri asli poék sareng acara dilaksanakeun dina bayangan, sedengkeun Kota Angels kajantenan dina jaman anu warni pisan dina kota anu cerah sareng cerah. Éta saé éta bédana antara wengi sareng siang. ”

nu 1938 Los Angeles tina Penny Dreadful: Kota Angels mangrupikeun waktos sareng tempat anu jero pisan dipinésikeun ku tegangan sosial sareng pulitik. Nalika pembunuhan anu nyiksa ngageterkeun kota, Detektif Tiago Vega sareng pasangan na Lewis Michener janten bordir dina carita epik anu ngagambarkeun sajarah beunghar anu Los Angeles: ti mimiti ngawangun kota kahiji sareng tradisi jero tina carita rakyat Méksiko-Amérika nepi ka tindakan spionase ngabahayakeun tina Reich Katilu sareng naékna evangelism radio.

"Kami nganggo opat kaméra Mini ARRI Alexa dina 3.2K 16: 9," terang Conroy. "Kami nyéwa set pinuh tina S4 / i lénsa - sadayana 18 lénsa tina 12mm dugi 300mm, ogé dua set anu réproduksi Speed ​​Panchro Speed ​​vous dina 25mm, 100mm, sareng panjang tebih 135mm. Urang ngalakukeun sababaraha tés di Panavision pikeun mastikeun yén Panchros sareng S4 / i dicocogkeun, ku tujuan dua kulawarga lensa milari mulus ka panempo ku waktu urang warna-warna urang pérésasi kalayan gambar. "

Gawe sareng Jeremy Sawyer, Colourist Pengawas dina Light Iron in Los Angeles, Conroy dimekarkeun sareng nguji rupa-rupa LUT kanggo Kota Angels. Duanana terus gawé bareng sapanjang ngalangkungan pos.

Pangripta sareng panulisna John Logan spésifik pisan ngeunaan henteu hoyong raos sareng perasaan, tapi rada nangkep panas 100 derajat Los Angeles. "Mantra kami ti John nyaéta 'kami kedah ngaraos panas'," saur Conroy. "Dunya ieu John sareng urang untung janten bagian tina éta, ku sabab ngagaduhan élmu optik 60-70 taun anu dirarancang dina taun 1920an leres-leres ngabantosan kana éstétika kasebut. Kuring resep pisan ka Panchros, kalayan idiosyncrasies unik sareng falloff - sareng pikeun panning ekstrim, teu aya anu langkung bersih sareng langkung lovelier ti S4 /. "

sedengkeun Los Angeles nembak exterior dinten hartosna yén masalah pencahayaan terbesar Conroy nyaéta ngalawan gelut siang dinten siang, wengi exterior lain carita. "Éta cahaya abdi ... Kuring gaduh kendali pisan. Ngahasilkeun sensitipitas tinggi dina lampu low sareng ARRI Alexa Minis damel saé kalayan T2.3 Panchros, ”saurna.

Conroy gaduh sajarah panjang sareng lensa Cooke. "Bapa sareng mentor kuring, Jack Conroy, nembak Kénca kénca sareng Lapang Kacapi nganggo Kaméra Joe Dunton. Abdi janten asistén teras harita. Nalika kuring némbak Wild Decembers, pilem pitur pilem pikeun kahiji kuring, nganggo Cookes henteu aya anu uteuk. Abdi bogoh ka aranjeunna teras, teras kuring resep aranjeunna ayeuna.

"Sanaos sadaya perusahaan lensa saé pisan, sareng kuring ngarasa untung yén kami ngagaduhan seueur perusahaan anu luar biasa pikeun digawe sareng visi kami, Cooke aya di payuneun ieu. Nasib kuring ditembak nganggo lensa Cooke kalayan dukungan Panavision on Penny Dreadful: City of Malaikat. "

Episodér munggaran Penny Dreadful: City of Angels ditayangkan dina tanggal 26 April 2020, dina Showtime di Amérika Serikat.

# # #


AlertMe