imah » jobs » Kreatif Internal - Digital Media

Bubuka Padamelan: Kreatif Intern - Digital Media


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: multimedia Pausahaan Produciton
location: Los Angeles CA US
Ngabantosan diréktur kreatif dina ngaéksekusi produksi sakumaha anu diperyogikeun. Ngaliwatan mesin kréatif, PARADEUX tambang ideu atah sareng elegan kana ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)