imah » jobs » Diréktur Layanan kreatif

Bubuka proyék: Kreatif Layanan Diréktur


AlertMe

Diréktur Layanan kreatif

Kota, Propinsi
Seattle, WA
waktu
teu disadiakeun
bayaran
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
09 / 28 / 16
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan pakasaban

Miheulaan dina hawa marketing, promosi, ngembangkeun kreatif jeung dijalankeunnana strategi brand Cascade Public Media urang.

Tanggung jawab pakasaban konci

I. mingpin

1. Tumuwuh sarta executes strategi TV promotion keur waktu interstitial (waktu istirahat antara program) dina KCTS 9, KCTS 9 Yakima na Jieun channel.

2. Supervises produser media, nangtukeun jeung oversees mingguan episodic, gambar jeung positioning brand Productions.

3. Collaborates kalawan ngembangkeun (jualan) jeung departemén programming mun strategis rencana pikeun kaperluan média pamasaran maranéhanana.

4. Miheulaan palaksanaan produksi keur dina hawa jangji eusi program kolaborasi jeung programmer jangji.

5. Ngahasilkeun jualan, pamasaran, promosi stasiun jeung carita brand pikeun pamakéan dina loka Cascade Media Public, dina presentasi média sarta acara sosial.

6. Supervises anggota awak produksi.

7. Supervises ideation kreatif, scripting, storytelling, jadwal produksi jeung prosés persetujuan.

8. Mertahankeun almenak dina hawa pamasaran mingguan, bulanan jeung taunan pikeun sakabéh strategi promo, kaasup netepkeun prioritas tur balancing dina hawa beurat antara kampanye promo na kampanye kaanggotaan.

9. Tumuwuh sarta mertahankeun hubungan jeung jaringan tina bebas produser, photographers, Birokrat eusi na rai.

II. Produksi Marketing

1. Ensures Productions papanggih brand tur redaksi standar sarta réngsé dina waktu jeung dina anggaran

2. kalungguhan kreatif pikeun sakabéh marketing dina hawa

3. Nyerat Aksara jeung oversees tulisan scripting

4. Nangtukeun wangunan redaksi jeung aliran program jangji

5. Oversees requests grafis visual jeung prosés pikeun sakabéh kreatif

6. Ngarahkeun jadwal disiarkeun na penerbangan pikeun sakabéh rencana promo dina hawa.

7. Negotiates tur mertahankeun kontrak kalayan mitra produksi éksternal

8. Oversees kontrak sora bakat luar dina arah SVP nu.

Kualifikasi jeung abilities

1. BA / BS dina marketing, komunikasi, iklan atawa sarimbag pangalaman

2. lima taun minimum pangalaman dina produksi siaran, berkembang menata eusi dina hawa jeung / atawa kampanye pamasaran. Pangalaman kalayan produksi jangji tipi hiji tambah.

3. Lima taun pangalaman salaku panulis / produser

4. pangalaman na rohangan ngédit diperlukeun. familiarity kalawan karanjingan Sistem na Adobe AfterEffects dipikahoyong.

5. Pangalaman berkembang presenting rencana taunan pamasaran strategis

6. Pangalaman negotiating pasatujuan sarta menata budgets proyék

7. Pangalaman ngarah sarta menata produksi jeung tim kreatif

8. Mertahankeun jaringan tina kontraktor bebas sakuliah wewengkon kaler

9. Kudu boga, atawa bisa ménta, a drivers lisénsi Washington Propinsi valid

10. Kamampuhan pikeun nempo data dina layar komputer pikeun période lila

11. Kabisa diuk atawa nangtung pikeun période nambahan

12. Kamampuhan pikeun rutin ngetik dina keyboard a

13. Kamampuhan pikeun dianggo jadwal variatif dina kasempetan, kaasup soré, weekends, sarta sababaraha libur

ngalanggan kiwari leuwih wincik

Geus palanggan a? Punten daptar


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)