imah » jobs » Layanan kreatif Manager - WHUT Télévisi

Bubuka proyék: Kreatif Services Manager - WHUT Télévisi


AlertMe

posisi: Layanan kreatif Manager - WHUT Télévisi
pausahaan: Howard Universitas
location: Washington DC US

Howard Universitas Misi

Howard Universitas mangrupakeun panalungtikan-berorientasi, universitas komprehensif, sajarahna Hideung swasta nyadiakeun hiji pangalaman atikan kualitas luar biasa ka siswa potensi akademik tinggi kalawan tekenan hususna kana penyediaan kasempetan pendidikan pikeun murid Hideung ngajangjikeun. Salajengna, universitas anu dedicated ka attracting na sustaining a kaderisasi dosen anu, ngaliwatan pangajaran jeung panalungtikan maranéhanana, komitmen kana ngembangkeun lulusan dibédakeun jeung ruku 'sarta ka quest keur solusi masalah manusa jeung sosial di Amérika Serikat tur sapanjang dunya.

posisi Compensation

Gaji saluyu jeung kualifikasi, atikan & tungtunan Universitas.

Émbaran posisi

fungsi dasar :

Tujuan posisi ieu pikeun panduan sagala proyek kreatif sarta tanggung jawab kualitas sakabéh karya dihasilkeun tina jabatan kreatif kaasup tapi henteu diwatesan ku desain grafis, desain ramatloka, animasi, ngalirkeun, pangropéa jeung apdet, promosi jeung jaminan marketing.

Musyawarah otoritas:

Supervises tim ti désainer, rai, sareng Pagawé Leupas kreatif.

Alam jeung lingkup :

kontak internal kaasup dosen na staf ti Universitas sarta Rumah Sakit.

kontak éksternal anu kalawan umum jeung swasta organisasi nu patali.

poko ACCOUNTABILITIES :

Jawab ngajaga, video streaming sarta ngamutahirkeun website.

Nyadiakeun laporan lalulintas keur ramatloka jeung Media Sosial.

Jawab nyieun blog patali inisiatif teureuh tur programming nu stasion geus kalibet dina.

Jawab ngundeur jeung méré tag promos pikeun program.

Ngawujud sarta ngarahkeun staf kreatif dina produksi sadayana promosi jeung pamasaran jaminan, sarta mastikeun yén standar komunikasi visual anu patepung di sakuliah sagala rupa média.

Jawab nyieun bahan dicitak pikeun promosi stasiun, program jeung kagiatan na.

Koordinat kalawan jurusan perusahaan universitas urang pikeun mastikeun nu minuhan sahiji ramatloka stasiun urang jeung standar universitas.

Ngalaksanakeun tugas patali sejenna sakumaha ditugaskeun.

kompeténsi core :

Kudu boga pangaweruh produksi televisi jeung industri standar di Wasalam ka dina hawa pakét grafik jeung desain.

Kudu bisa multi-tugas jeung minuhan deadlines sapopoé.

Gawe bareng pangaweruh HTML, WordPress, Adobe Kreatif Suite, Saatos Balukar, DreamWeaver, JavaScript, Adobe Photoshop, sarta Program ftp diperlukeun.

Kamampuhan pikeun dianggo dina, lingkungan tekanan tinggi paced gancang.

Pangabisa rencana na prioritas kagiatan dina setting kantor. manajemén proyék jeung kaahlian masalah-ngarengsekeun.

Kamampuhan pikeun digawé di lingkungan kantor leutik, meriah tur meaningfully nyumbang kana tim proyék.

Kompetensi di duanana Inggris lisan jeung tulisan pikeun komunikasi di manner jelas tur singket.

Kamampuhan pikeun ngadegkeun jeung mertahankeun hubungan gawé éféktif jeung harmonis jeung dosen, staf, siswa sarta masarakat.

pang copelna sarat :

gelar jajaka di Desain Grafis atawa widang nu patali raket jeung 3-5 taun pangalaman relevan. 10 taun pangalaman gawé patali bisa jadi Cirian di lieu tina kualifikasi pendidikan. tukang TV téh tambah.

Kasempetan Pakasaban sarua

Universitas henteu ngabentenkeun dina dasar lomba, warna, asal nasional jeung étnis, baham, status kakawinan, agama, atawa cacad. Status Samaun jeung jalmi kalawan kakirangan didorong panawaran.

Inquiries ngeunaan dibekelan keur jalma kalawan disabilities, kasempetan pagawean sarua jeung Judul IX kudu diarahkeun ka Kantor Hubungan pagawe na Kasempetan Pakasaban Sarua dina (202) 202-806-1316.


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)