imah » jobs » Layanan kreatif - WBNS Promosi Manajer

Bubuka proyék: Layanan Kreatif - WBNS Promosi Manajer


AlertMe

posisi: Layanan kreatif - WBNS Promosi Manajer
pausahaan: The Dispatch Printing Company Level tarumanagara
location: Columbus OH US

WBNS-10TV geus porsi sentral Ohio pikeun leuwih 60 taun kalayan hiburan, warta, jeung layanan masarakat. WBNS-10TV geus ngarep kana sababaraha program storied paling sentral Ohio sarta personalities kaasup "Luci urang kaulinan Toko" "Fritz Owl Peuting" na "Flippo badut nu".

Pikeun sababaraha dekade, 10TV News geus sentral Ohio urang nomer hiji pilihan pikeun warta sarta informasi honoring nu hallmarks sahiji kualitas, journalism saimbang sareng fokus kana localism sarta layanan masarakat. programming kualitas geus salawasna geus prioritas pikeun 10TV.

WBNS mangrupakeun salah sahiji pangpanjangna ngadeg BPS affiliates nagara urang sarta kami boga program syndicated kualitas pangluhurna kayaning Dr. Oz, Jeopardy, sarta kabayang Simpenan ngan ka sawatara ngaran.

WBNS 10TV nu powerhouse BPS affiliate di Columbus Ohio keur néangan keur nyewa promosi pamikiran Manajer non-tradisional jeung maju ka mantuan Nyiar merek Pamimpin News Tengah Ohio urang peuntas sagala platform.

Calon idéal bakal dina garis hareup nulungan transformasi sabaraha urang Ngaiklan Sunan Gunung Djati salaku panyadia eusi dina spasi pamasaran kalayan alus teuing kreatif. posisi ieu boga fungsi minangka kalungguhan kreatif conceptualize, nulis, ngahasilkeun, némbak tur edit sagalana ti video digital sosial, Gambar, PSA'S, TSRS, sarta sagala kaperluan kreatif lianna ditangtukeun ku Diréktur Layanan Marketing & Kreatif.

The Idéal calon kudu tulisan luar biasa, na rohangan ngédit na atawa kaahlian videography ngagunakeun rupa format kaméra. Anjeunna / Manéhna baris dianggo ogé bebas - na oge tiasa kolaborasi jeung dianggo ogé bagian tina tim a. Kami néangan hiji timer starter ku dangong positif sarta panon kritis pikeun jéntré anu bakal nyokot kapamilikan proyék tur tingal aranjeunna liwat ka tungtungna.

Calon gagasan kedah mibanda sahanteuna lima (5) taun pangalaman ngahasilkeun televisi / pagawean digital kalawan kaahlian produksi canggih ngawengku cahaya jeung grafik. A marketing na atanapi warta tukang nyaéta mantuan jeung sumanget kreatif nyaeta kudu!

kalungguhan lianna anu bakal nyiapkeun calon kanggo proyék ieu ngawengku produser iklan agénsi / redaktur, cinematographer, fotografer leupas, produser leupas / redaktur atawa eusi kreatif marketer.

Syarat proyék:
gelar A jajaka di kabaran, pamasaran, pilem, seni rupa, seni media, iklan atawa sarimbag pangalaman

Sahenteuna lima (5) taun pangalaman dina shooting na rohangan ngédit televisi, digital, sosial jeung atanapi talatah iklan sakuliah sababaraha platform

Saméméhna pangalaman salaku produser Senior atanapi Manajer Promosi

paréntah kuat Adobe Suite Kreatif

ditulis jeung komunikasi kaahlian beredar

kapamimpinan jeung organisasi kuat kaahlian

pembuatan kaputusan kuat jeung kaahlian pamikiran kritis kudu

WBNS 10-TV mangrupa Dunungan Sarua Kasempetan


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)