imah » jobs » Kreatif Manager of Video

Bubuka proyék: Kreatif Manager of Video


AlertMe

posisi: Kreatif Manager of Video
pausahaan: Grocers Pengetahuan alam
location: Lakewood CO US

DescriptionFor 60 taun, urang di Pengetahuan Alam Grocers geus kaeusi misi parusahaan nyadiakeun kaséhatan gratis jeung atikan gizi ka konsumén marengan dahareun cageur affordable jeung suplemén. konsumén urang geus datang ka ngandelkeun staf kami kacida dilatih, dina-toko pustaka, sangakan gizi, ceramah pendidikan, referrals praktisi, jeung fairs kaséhatan pikeun mantuan hadé ngarti tur ngabales isu kaséhatan sarta wellness maranéhanana. Kalawan pilihan leuwih 30,000 pangan alam sarta organik, suplemén, miara awak, jeung produk rumah tangga, urang cobaan nyieun sagalana urang ngajual affordable keur rumah tangga rata. Lamun ngahargaan bédana antara gaduh "gairah keur dahareun" na ngarasakeun hiji "affordable, diet bergizi," lajeng anjeun bakal ngarasa betah jeung Pengetahuan Alam Grocers.Job SummaryThe Kreatif Manager of Video mangrupakeun posisi Marketing jawab teh kapamimpinan suksés tur pinuh parantosan -cycle sadaya tugas kreatif ditugaskeun ka departemen video sabab nyaritakeun tujuan pausahaan jeung strategis pamasaran brand Pengetahuan Alam Grocers.

posisi ieu ogé jawab pamasaran budaya parusahaan urang pikeun karyawan urang, mastikeun yén sakabéh Pidio Pelatihan komunikasi brand urang jeung values.Key tanggung jawab ngawengku fungsi penting di handap, tapi teu dugi ka: * Ahli Videographer kalawan inovasi kuat, kreativitas sarta kompetensi ngedit * akuntabel pikeun nyieun pangalusna di kelas konsumen jeung latihan parusahaan internal jeung komunikasi video nu alamat tujuan bisnis strategis of pengetahuan Alam Grocers * pangaweruh Ahli produksi video jeung desain, a thinker kreatif nu nyangka badag-gambar * tumuwuh konsep aslina sarta desain bari overseeing sababaraha proyék ngaliwatan palaksanaan * Nyadiakeun briefs kreatif sarta gagasan pikeun video anu bakal Nyiar brand tur pesen na * Langsung supervises dua videographersAlthough ieu téh outline umum tina tanggung jawab pakasaban sagala karyawan diharepkeun jadi "tangan dina" na ngalakukeun naon nu diperlukeun pikeun meunangkeun proyék dipigawé na di jieun na thrive.Requirements parusahaan Pangajaran, kaahlian & Garapan: * 5 + taun 'pangalaman nyadiakeun kreatif sarta sosial konsep disetir pikeun video pamasaran * Ahli Proficiency di Final Cut jeung / atawa Adobe premiere jeung Adobe Kreatif Suite pikeun Mac * portopolio video kreatif Strong Pro, sareng minimum 3 taun -5 'pangalaman dina komunikasi sosial na perusahaan * pangaweruh Advanced tina video tos produksi, produksi, pos produksi * di-diatur pangalaman mastikeun nu ringkes konsép video datang ka kahirupan * Kamampuhan pikeun ngembangkeun strategi-tingkat tinggi tur saluyukeun barengan gol shifting * Garapan kalayan potongan pindah tina kreatif sarta produksi jeung kumaha maranéhna gawé bareng nyieun produk premium * Sukses dina ngamekarkeun ideu badag yén forge sambungan emosi kuat antara brand na konsumen, sarta ngarojong pamadegan gagasan kalawan panalungtikan kreatif teleb * a markisa nunjukkeun keur jeung pamahaman média sosial * agility intelektual na pamuter tim * Kamampuhan pikeun ngawangun béréndélan shot mantap sarta Aksara mun del iver ka sagala rupa crews * komitmen pikeun kaunggulan-gawé jam nonstandard lamun diperlukeun, Antisipasi isu sarta komunikasi jeung diplomasi, identifying platform munculna na tren ngajalankeun inovasi * leuleuy ngarasa panasaran jeung spiritThis wirausaha gambaran proyék henteu hiji kontrak pagawean. Teu ngajamin pakasaban atawa yén tugas nu didaptarkeun di luhur anu wates of tanggung jawab. Pakasaban sarta gambaran proyék anu keur ngaganti kalayan tanpa aya bewara matuh. Karyawan nu diperlukeun keur ngalengkepan sagala na sagala tugas ditugaskeun ka anjeunna / nya ku Manajer maranéhna jeung / atawa manajer Imah Kantor séjén nu bisa jadi teu didaptarkeun di proyék ieu description.Apply OnlineSend proyék ieu ka babaturan


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)