imah » jobs » KSL Newsradio Produser FT

Pembukaan Pakasaban: KSL Newsradio Producer FT


AlertMe

KSL Newsradio Produser FT

Kota, Propinsi
Salt Lake Kota, UT
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
03 / 30 / 21
larapkeun ku
03 / 29 / 26
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Pausahaan kami komitmen pikeun jadi sora dipercaya tina cahaya sareng kabeneran ngahontal ratusan juta jalma di dunya.

Bonneville International parantos janten pamimpin siaran leuwih ti 50 taun, kalayan misi ngawangun, nyambung, ngawartosan sareng ngagungkeun komunitas sareng kulawarga di pasar urang. Kami ayeuna gaduh sareng / atanapi ngoperasikeun 22 stasiun radio di Seattle, Phoenix, Denver, Sacramento, San Francisco sareng Salt Lake City, sareng Néglasari Stasion TV Afiliasi, KSL TV 5, di Salt Lake. Kami reueus ku sajarah urang, sareng kami hoyong jalma anu berbakat gabung sareng kami nalika kami terus tumuh!

posisi:
Produser idéal kami bakal janten komunikatorator terampil anu sumanget kana acara ayeuna, sareng saha anu disetir sareng proaktif dina pendekatanna pikeun jalan. Kami milarian jalma anu gaduh pangalaman anu beragam anu tiasa ngartos sareng komunikasi masalah tina sudut pandang anu béda. Aranjeunna bakal ngahasilkeun acara atanapi acara anu ngabahas masalah dinten ieu, berita anu tiasa dicaritakeun sareng anu penting, sareng hal anu penting pikeun kulawarga sareng komunitas. Manajemén bakal masihan tanggung jawab sacara teratur sareng / atanapi puteran gumantung kana kabutuh sareng kabuktosan anu kabuktosan sareng kabutuhan pikeun masihan kaparigelan kanggo pikahareupeun.

Tanggung jawab konci:
Ngahasilkeun acara omongan sapopoé anu pikaresepeun pisan

Panilitian sareng nyumbangkeun ideu kréatip ngeunaan pamekaran acara, topik, tamu, format éksékusi sareng promosi stasiun

Strategis nganggo elemen digital pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman pemirsa sareng ningkatkeun katerlibatan pemirsa

Rutin posting ka acara média sosial acara urang nganggo eusi anu rupa-rupa sareng kreatif

Koordinasi sareng pabrikan berita, wartawan sareng produser éksékutip dina ngabuka update berita sareng cakupan

Mampuh damel sareng acara host dina ngahaja, unggal dinten, sacara intensif dina arc carita, Dursasana sareng presentasi

tugas sejen sakumaha ditugaskeun

Fungsi penting:
Lacak sareng verifikasi berita anyar, komunikasi sareng host sareng ruang berita

Kolaborasi sareng departemen ceramah ngeunaan tata jangka panjang sareng jangka panjang; komunikasi strategi sareng kepala departemen sareng ngabantosan palaksanaan

Kolaborasi sareng kepala departemen dina rapat strategi stasiun mingguan pikeun ngabentuk rencana sareng promosi pikeun minggu payun

Ngawaskeun pamekaran sareng pangiriman proyék talk show khusus, kalebet kontén, garis waktos, barang aksi, sareng rapat perencanaan

Ngawaskeun produser telepon, kalebet rekrutmen, latihan sareng tetep pergeseran seukeut

Pangetahuan anu Diperyogikeun, KEMAMPUAN KASÉRÉNAN:
Gelar kuliah di komunikasi, jurnalistik, pamasaran atanapi bidang anu sanés. Upami teu aya gelar, pangalaman 2 taun relevan

Kamampuh ngahasilkeun topik acara talk show sareng ngadukung palaksanaan anu profesional, tepat waktos sareng narik ati

Berpengetahuan sareng mengartikulasikeun dina ngungkulan kaayaan ayeuna sareng berita dinten ayeuna

Kreatif dina ngagunakeun sora, unsur produksi, papacangan pamirsa sareng nunjukkeun ideu pikeun ngawangun presentasi anu langkung pikaresepeun

Mahér dina Audisi Adobe, Audacity, Premiere-Pro

Pamahaman solid média digital, taktik SEO, podcasting sareng stratégi média sosial

Sumanget pikeun radio omongan komérsial

Kapribadian anu fleksibel pikeun nyambungkeun berita, program sareng promosi

Motivasi diri, individu kréatip anu ogé tiasa ngatur sareng konsistén nunjukkeun palinter

Kamampuh ngartos sareng ngaéksekusi filsafat format sareng damel sareng tim ahli sanésna dina nyiptakeun sora anu khas

Dianggo éféktif dina lingkungan tim

kamampuhan pikeun ngadamel stress dibuktikeun

Proyek hiji penampilan profésional luyu jeung demeanor

Ngajaga rapport positip sareng kooperatif sareng staf, manajemén sareng klien

Gaduh kapercayaan pikeun ngarévisi bahan sumber anu goréng sareng nyandak kritik konstruktif

kaahlian organisasi kuat

Tungtutan fisik:
Nampi, prosés, sarta ngajaga inpormasi ngaliwatan komunikasi lisan jeung / atawa ditulis éféktif.

gerakan fisik penting (ketak) tina wrists, leungeun, jeung / atawa ramo.

Kamampuhan pikeun manjangkeun leungeun (s) sarta panangan (s) dina sagala arah ku panon alus tur koordinasi leungeun.

Angkat, mindahkeun, sarta mawa nepi ka pon 20 dina kasempetan.

Bonneville mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami sareng sadaya anu ngalamar mumpuni bakal nampi pertimbangan padamelan tanpa merhatoskeun ras, agama, jinis, asal nasional, status cacad, status veteran anu dijagi, orientasi séks, idéntitas gender atanapi ciri khas anu dijagaan ku hukum. Minoritas / awéwé / cacad PWDNET / Samaun didorong pikeun ngalamar.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!