imah » Taliwang eusi » Kualitas OTT Ngawaskeun Palayanan kalayan Kompromi Nol

Kualitas OTT Ngawaskeun Palayanan kalayan Kompromi Nol


AlertMe

Kanggo seueur pamilik eusi sareng distributor, pangiriman OTT ogé nambihan sareng malah ngagentos metode pangiriman média tradisional. Tapi basa aranjeunna ngaluncurkeun ratusan atanapi bahkan rébuan saluran, kumaha organisasi ieu ngajamin kualitas luhur pikeun palanggan? Kumaha cara aranjeunna ngawas pancén gede pisan - tanpa badami sacara real-time deteksi kasalahan?

Operator tiasa milih ngawas sinyal video dina sababaraha titik anu béda-béda, tapi pendekatan ieu tiasa langkung mahal, khususna nalika saluran count bakal tumuwuh. Akibatna, aranjeunna kedah kompromi, saimbang jumlah titik sapanjang jalur video anu aranjeunna hoyong parios atanapi ngawas ngalawan biaya lisénsi-itungan sareng sumber-itungan.

Kalayan téknologi anu leres dina tempatna, operator henteu kedah tingali unggal-unggal aliran unggal waktos; aranjeunna ngan ukur kedah mastikeun yén sadaya aliran anu ditaliti sareng diawaskeun sareng yén aliran anu aya masalah sacara otomatis dibawa ka perhatian aranjeunna. Fitur Pangimeutan Adaptive anyar TAG na leres pisan.

Ngaktifkeun alokasi dinamis, otomatis, on-the-fly tina sumber pangawasan dina dasar per-input-stream, fitur Pengawas Adaptive TAG nyangking operator anu épisiasi efisiensi anu penting dina waktosna ngahasilkeun tabungan ongkos ngahasilkeun sareng / atanapi kamampuan pangawasan langkung ékspansi nganggo sumber anu sami.

Museurkeun diajar langkung? Anjeun bakal mendakan penjelasan lengkep ngeunaan modél pangimeutan ngarobih game ieu dina unduh anyar kami: “Kumaha TAG Ngahasilkeun Tele-Level Next Éfisién pikeun Ngawasi Densitas Tinggi. "

Anjeun bakal diajar:

· Kumaha pajeulitna pangiriman OTT nampilkeun tangtangan monitoring anu unik
· Kumaha alokasi sareng otomatis alokasi sumber pangawasan tiasa ningkatkeun saluran uptime bari ngirangan biaya
· Naha monitor adaptif mangrupikeun solusi anu saé pikeun operasi OTT ageung sareng / atanapi ngembang
· Kumaha perusahaan média anu nerapkeun modél ieu pikeun efisiensi tingkat anyar


AlertMe