imah » wartos » Kuantum dina Game pamekar Konférénsi 2017

Kuantum dina Game pamekar Konférénsi 2017


AlertMe

kuantum bakal nembongkeun sabaraha na Xcellis kakuatan gudang workflow naon hareup dina ngembangkeun kaulinan sareng séjén nungtut workflows kreatif. Dilengkepan kakuatan pikeun ngarojong workflows 4K multistream, Xcellis ngamungkinkeun tim kreatif pikeun ngahasilkeun game richer, kanyataanana maya (VR) jeung épék visual (VFX) eusi leuwih gancang jeung ongkos-éféktif.

Game pamekar Konférénsi (GDC) 2017 Nilik
kuantum
Booth 237
March 1-3, San Fransisco

Xcellis (TM) workflow Panyimpenan dioptimalkeun pikeun Game Kamekaran, VR na VFX
Powered by StorNext, industri hiburan urang ngarah platform video gudang workflow, kuantum'S Xcellis gudang workflow unites kakawasaan hiji-speed tinggi San jeung kaunikan Ethernet Nas dina kolaborasi dibagikeun-gudang lingkungan idéal tunggal pikeun ngembangkeun game, VR jeung karya VFX. Diwangun tina taneuh nepi ka ngaktipkeun kapasitas fléksibel tur ékspansi kinerja, kuantum gudang bisa katala ngarojong tumuwuhna bisnis jeung tungtutan gawe bareng format-resolusina leuwih gede. Fasilitas bisa mimitian ku konfigurasi leutik, dimimitian produksi dina waragad handap, lajeng ningkatkeun kinerja jeung / atawa kapasitas sakumaha diperlukeun, cukup ku nambahkeun leuwih Controllers na spindles. Ngarobah tegalan scalability nambihan agility salajengna. Salaku tungtutan rupa proyék ebb na surge, pamaké Xcellis ékonomis bisa ngurangan atawa nambahan ngarobah server, kumaha nyambungkeun boh liwat Ethernet jeung NFS / SMB atawa jeung StorNext disebarkeun LAN klien (DLC). Dina fase conforming proyék, média bisa dipindahkeun - dina ngaranspasi sami - ka-hubungkeun serat volume playout sekundér nu ensures-speed tinggi playout bari ngawatesan lalulintas dina sambungan LAN dipake pikeun ngalengkepan proyék atawa dimimitian nu anyar.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/kuantum/Quantum_Reference-Architecture-for-Animation-and-Visual-Effects-Workflows.jpg
Poto caption: Arsitéktur rujukan pikeun animasi na Visual Balukar Workflows

Parusahaan Quote:

"Di GDC 2017 urang nyorot Xcellis-kinerja tinggi dibagikeun gudang-unggul pangajén urang, a arsitéktur mantap sarta exceptionally fléksibel sanggup delivering kamampuhan gudang optimal pikeun ngembangkeun kaulinan. Urang baris némbongkeun Hadirin kumaha, modél gudang kuat lincah kieu nyandak fasilitas kreatif pikeun streamline workflows maranéhanana jeung naekeun efisiensi sarta produktivitas sakabéh. "
- Dave Frederick, Diréktur Senior, Média jeung Hiburan, di kuantum

Ihtisar parusahaan:

kuantum mangrupakeun ahli global dina téknologi gudang workflow-dioptimalkeun na leyuran. kuantum StorNext 5, ngarah industri urang produksi eusi kolaborasi jeung arsip platform, nyadiakeun kombinasi unik tina kinerja, kapasitas béaya rendah sarta aksés gampang pikeun Birokrat eusi na boga mimitian ti imah pos pangleutikna nepi merek média panglegana.

Xcellis (TM) leyuran gudang dibagikeun parusahaan nyandak pamaké pikeun nyieun eusi ultra luhur-harti jeung workflows pangluhurna-pagelaran nu skala kaluar ka rébuan Nas klien. Powered by StorNext (R), Xcellis ngajadikeun-kinerja tinggi disk, gudang obyék sarta awan kalakuanana publik salaku salah seamless, lingkungan gudang gampang-to-ngatur.

Bagikeun eta on Twitter:twitter.com/intent/tweet?text=Check%20out%20what%[EMAIL PROTECTED]%20can%20do%20for%20game%20developers%20at%20[EMAIL PROTECTED]_GDC%20%23gdc17%20-%20https://goo.gl/6U66qI


AlertMe