imah » wartos » Kuantum di IBC2019: Ngabantosan para pelanggan ngadamel, ngabagi sareng ngawétkeun eusi video

Kuantum di IBC2019: Ngabantosan para pelanggan ngadamel, ngabagi sareng ngawétkeun eusi video


AlertMe

Taun ieu di IBC2019 kuantum bakal nunjukkeun portopolio produkna anu dimekarkeun sacara signifikan pikeun alur kerja média ahir-ka-tungtung. Didatangan kuantumPendirian (# 7 B07) ningali solusi pikeun produksi set-set, pamrosésan sareng transportasi kontén, panyuntingan studio sareng akhir di 8K, sareng arsip média digital.

"Sacara dramatis kami nyepetkeun tahap inovasi dina taun ka tukang, ngenalkeun panyimpen NVMe anu meunang penghargaan, jasa awan sareng analytics, neundeun tepi tiasa dicabut, neundeun panjagaan video, sareng seueur deui. kuantum parantos ngajantenkeun transformasi anu signifikan, sareng para nasabah parantos aya perhatosan. Di IBC, sémah bakal ningali anu anyar kuantum kalayan nengetan langkung saé pikeun ngagancangkeun sareng ningkatkeun saluran kerja média, ”catetan Eric Bassier, Kepala Pamasaran Produk sareng Téknologi.

Highlights ngawengku:

Garis Produk StorNext Seueur Diulas

kuantum bakal nunjukkeun vérsi énggal ngeunaan sistem file StorNext-unggul anu édisi sareng sérian panawaran StorNext. kuantum bakal nunjukkeun perkakas perkakas anu direka ulang lengkep sareng kinerja 2x langkung gancang, ngédit sareng ngawarnaan kontén 8K sacara real waktos, tiering dugaan anyar sareng kamampuan analytics, cara anyar pikeun ngahijikeun sareng awan, sareng pangalaman pamaké saderhana.

kuantum Panyimpen NVMe F-Series

Ngadamel debut Éropa munggaran nyaéta kuantum F-Series, hiji panyimpen Panyimpen NVMe ultra-gancang, sésana nyayogikeun, nyusun, sareng ngolah kontén pidéo sareng datasét anu henteu kabentuk sanésna.

Dirancang pikeun pagelaran, kasadiaan sareng reliabilitas, F-Series nganggo drive flash NVMe pikeun bacaan anu gancang-gancang sareng nyerat - dugi ka lima kali langkung gancang tinimbang sistem panyimpen / sistem tradisional tradisional - pikeun ngintunkeun waktos nyunting sareng nyayogikeun 4K sareng 8K langkung gancang tibatan sagala solusi kalapa sateuacanna. Kalayan ngagunakeun téknologi jaringan RDMA ngiringan ujung, F-Series ngirimkeun kinerja low-latency konsisten tina jaringan IP, ngaleungitkeun kabutuhan mahal, saluran serat kompléks SAN.

Satiap studio, post-house, atanapi penyiar nu damel sareng kontén tinggi-tingkat dina tingkat pigura anu tinggi sareng pilari ngalih ti saluran serat ka infrastruktur berbasis IP bakal hoyong langkung jéntré ngeunaan F-Series.

Maca pengumuman lengkep Ieuh.

Panyimpen Edge R-Series

kuantum ogé bakal nunjukkeun solusi panyimpen R-Series terjal. Dirancang pikeun neundeun pidéo mobile sareng jarak jauh, R-Series idéal pikeun ngangkut kontén diantara produksi set-studio sareng studio.

Maca pengumuman lengkep Ieuh.

Layanan Awan anu disebarkeun sareng Parangkat Lunak Berbasis Cloud

jeung kuantumsuite Distribut Awan anu anyar disebarkeun, para nasabah média ayeuna tiasa alihan sumber IT sareng rékayasa berharga pikeun fokus kana minuhan tujuan bisnis, ningkatkeun pangalaman pangguna sadayana sareng maksimalkeun pulangan investasi pikeun neundeun video.

Powered by kuantumParangkat lunak anyar Cloud-Based Analytics (CBA) parangkat lunak na, Distribut Cloud Cloud suite nyayogikeun pusat anu pusat kuantum produk ngirim data produk sareng lingkungan. kuantumtim pangurus global ngagunakeun data ieu pikeun ngatur sacara aktif lingkungan para nasabah, boh salaku jasa operasional atanapi salaku panawaran bayar-per-pangguna Panyimpen-as-a-Service.

Maca pengumuman lengkep Ieuh.

kira-kira kuantum

kuantum téhnologi sarta jasa pitulung konsumén newak, jieun tur babagi eusi digital - sarta melestarikan sarta ngajaga eta keur puluhan. Kalawan solusi diwangun pikeun unggal tahapan tina lifecycle data, kuantumPlatform séhat nyayogikeun kinerja panggancangna pikeun pidéo, resolusi gambar sareng industri IoT. Éta sababna perusahaan hiburan dunya sadunya, waralaba olahraga, peneliti, lembaga pamaréntah, perusahaan, sareng panyadia awan ngajantenkeun dunya langkung bahagia, langkung aman, sareng langkung pinter kuantum. Tingali kumaha di www.quantum.com.

Sumber média