imah » jobs » Kuliah Mahasiswa Tech

Bubuka proyék: College Mahasiswa Tech


AlertMe

posisi: Kuliah Mahasiswa Tech
pausahaan: Leidos
location: Clarksburg WV US

dasar Kualifikasi

Individu ngeusian posisi ieu bakal diperkirakeun nedunan dina peran nu merlukeun pangalaman di wewengkon handap:

• pangalaman ngembangkeun Software and kamahéran dina Java / JEE atanapi Pega téknologi

• pamahaman dasar tina sistem operasi Windows atawa Linux Ubuntu

Rincian padamelan

Software Insinyur anu baris nyadiakeun nangtukeun software dina ngarojong program salajengna Generation Identification (NGI). Sistim nu geus beurat COTS dumasar dina lingkungan Linux Ubuntu jeung Oracle database na maké JEE5 atanapi Pega téknologi. calon bakal nyadiakeun rojongan pangropéa nu bakal ngawengku ngembang nangtukeun software atawa apdet COTS mun ngalereskeun dicirikeun masalah sareng sistem.

*

Leidos mangrupakeun pamimpin global dina integrasi sarta aplikasi inpormasi, téhnologi jeung sistem gawé pikeun ngajawab toughest tantangan di dunya di pasar kaamanan sipil, kaséhatan, pertahanan, intelegensi jeung tanah air. 33,000 beragam karyawan parusahaan ngarojong misi vital pikeun pamaréntah sarta komérsial konsumén di nagara 30. Kantor pusatna di Reston, Virginia, Leidos dilaporkeun revenues taunan kira $ 10 milyar keur taun fiskal réngsé Januari 1, 2016 sanggeus mere pangaruh kana kombinasi nembe réngsé tina Leidos kalawan Systems Émbaran & Global Leyuran bisnis Lockheed Martin urang (IS & GS). Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.Leidos.com. karyawan parusahaan beragam ngarojong misi vital pikeun pamaréntah sarta komérsial konsumén. Mumpuni awéwé, minoritas, individu kalawan disabilities na veterans ditangtayungan didorong panawaran. Leidos mangrupa Dunungan Sarua Kasempetan.

Location pakasaban (s): Clarksburg Virginia Kulon


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)