imah » wartos » The Lightpower Koléksi ka showcase Rock 'n' Roll urang Momen watesan tina legendaris fotografer Neal Preston dina The 2019 NAMM Tembongkeun

The Lightpower Koléksi ka showcase Rock 'n' Roll urang Momen watesan tina legendaris fotografer Neal Preston dina The 2019 NAMM Tembongkeun


AlertMe

Proceeds tina jualan prints Preston urang, buku kauntungan Tukangeun Pamandangan sarta amal NAMM Yayasan

Famed batu 'n' roll fotografer jeung panulis Neal Preston geus spent dekade motret batu urang moments paling pivotal jeung personalities anu geus ditetepkeun musik sarta pop budaya. Pikeun leuwih 40 taun, Preston geus toured jeung likes of Led Zeppelin, The Saha, Ratu, Fleetwood Mac, Bruce Springsteen, antara séjén, sarta liwat karyana dina TV jeung pilem, geus amassed salah sahiji arsip panggedéna jeung legendaris di fotografi musik . kempelan poto ieu ngumbara dunya, jeung ditembongkeun di Jerman, Swedia, Swiss, jeung ayeuna, gambar timeless nyieun jalan pikeun The 2019 NAMM Tembongkeun, anu crossroads global sahiji produk musik, audio pro jeung industri téhnologi acara, dina Anaheim, California, January 24-27.

Dina The NAMM Tembongkeun, anu Koléksi Lightpower baris hadir Gambar coveted tina awak éksténsif Preston urang gawé, featuring leuwih ti 50 tina gambar iconic na Manjang album nyertakeun legendaris, pamadegan balik layar, moments nu dijieun jujutan - hakekat batu 'n' roll jeung konsér touring.

The Lightpower Koléksi showcases bakal lokasina di dua wewengkon misah sarta nyandak kana dua téma. Wewengkon kahiji bakal ayana di NAMM Anggota Center (lobi ti Anaheim Konvénsi Center) jeung bakal Fitur paling iconic na pamikiran-provoking gambar ti Preston, curated ku Lightpower na NAMM urang Museum of Nyieun Musik. Lokasi sejen bakal di Aula A - di stan Tukangeun deui-Pamandangan. Pintonan stan bakal Fitur koleksi gambar, kaasup tilu pernah sateuacan--ditempo tina hébat, telat frontman Ratu, Freddie Mercury, kitu ogé pilih nembak ti Led Zeppelin ti jaman Preston urang salaku fotografer wisata resmi di band urang.

Sajaba mintonkeun, pamilih buku Preston urang, "exhausted na Exhilarated" jeung "di nu Panon tina Rock'n'Roll Hurricane" marengan prints foto na nu kawentar tur well-dipikacinta bakal diobral. Kabéh jualan bakal nguntungkeun Tukangeun Pamandangan, amal nu nyadiakeun hibah tailored mun professional Industri téhnologi hiburan, atawa salamet anggota kulawarga maranéhanana, anu serius gering atawa luka. Proceeds ogé bakal mantuan dana The NAMM Yayasan nu gawéna maju partisipasi aktif dina pembuatan musik sakuliah lifespan ku ngarojong panalungtikan ilmiah, mere philanthropic sarta program layanan umum.

Karya Preston urang téh ngan hiji bagian tina Lightpower Koléksi, ti Lightpower. Lightpower diadegkeun dina 1978 di Jerman salaku parusahaan rental pencahyaan. Saprak harita, Lightpower geus dipelak jadi distributor ngadegkeun sacara internasional pikeun tahap sarta cahaya studio peralatan. The Lightpower Koléksi lahir kaluar tina hiji budaya parusahaan nu geus dipelak leuwih sababaraha taun ku gairah pikeun ngumpulkeun batu 'n' roll seni. koleksi pitur fotografi tur karya seni panutup album tina loba photographers greatest di dunya tur désainer.

The 2019 NAMM Tembongkeun, anu crossroads gathering global sahiji industri pakakas musik, pro audio jeung acara téknologi, mulih deui ka Anaheim, California Januari 24-27 sarta baris ngabagéakeun Hadirin ti leuwih nagara 130 tur kawasan. Pendaptaran anu kiwari buka pikeun The NAMM Tembongkeun ku ngadatangan www.namm.org

Ngeunaan Neal Preston
Gambar musik legendaris Preston urang kaasup sababaraha paling memorable kantos dijieunna tina béntang paling iconic batu urang. foto na geus mucunghul di unggal outlet média conceivable: dina nyertakeun na kaca ti majalah-kelas dunya jeung koran, pikeun buku, nempokeun tipi, fitur film, Broadway program acara na baliho, vinyl, CD na bungkusan DVD ... sacara harfiah madhab. daftar klien na mangrupakeun who's-saha virtual tina royalti batu.

arsip-Na, awak gawé Manjang leuwih opat puluh, ieu dianggap salaku salah sahiji nu éksténsif jeung signifikan kumpulan poto industri musik urang. Ieu sumber konci foto keur VH-1 urang acclaimed "Tukangeun Musik" siri dokumenter, nyadiakeun leuwih salah sarébu masih poto dipaké dina episode 50. fans batu pangalusna nyaho Preston salaku fotografer legendaris anu geus toured kalawan Led Zeppelin, The Saha, Ratu, Fleetwood Mac, Bruce Springsteen, sarta countless batur. Dina 1985, Preston kapilih salaku salah sahiji photographers resmi pikeun "Live bantuan" konsér Bob Geldof urang di Stadion London urang Wembley. Dina 1988 pakaitna-Na jeung Bruce Springsteen mantuan darat pakasaban jadi fotografer wisata resmi pikeun Landmark "konspirasi of Hope" Amnésti Internasional urang wisata anjeunna. Kumisan ti status elit diangkat jadi salah sahiji photographers musik urang pangpentingna, Neal Preston geus dipigawé leuwih ti némbak musisi. Anjeunna oge fotografer gifted olahraga, anu photojournalist paling-ditugaskeun dina sajarah Magazine Jalma, kalawan ampir 700 némbak poé ka kiridit na, sarta anggota Cinematographers International kanu, nu manéhna digawé salaku Unit na fotografer husus pikeun fitur film kawas "Ampir Inohong" jeung "Vanilla Sky".


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A lulusan ti California Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Mr Chan ngagungkeun taun 13th na salaku Wakil Présidén pikeun Yayasan Fullerton College sareng panarima Award Présidén 2017 pikeun Layanan Pinunjul dina Bisnis; Taun 18th salaku Entrepreneur-in-Residence sareng mentor pikeun Institut Usaha Leutik di California State University Fullerton sareng incubator. Salaku tambahan, anjeunna janten anggota sukarelawan DECA (Delta Epsilon Chi sareng Klub Pendhidhikan Distributive of America); panaséhat pikeun Institut Penelitian Limbah Global Wéb College of Engineering jeung Center For Inovasi and Entrepreneurship, Cal Poly, San Luis Obispo sareng anggota Présidén Green and Gold Society. Anu gumbira ngeunaan perawatan parawat, anjeunna mangrupikeun Présidén Dewan baheula pikeun Asosiasi Penyembuhan; sareng nyaéta spiker anu sering diulas dina seueur MBA sareng kuliah tingkat Doktor di sakumna nagara. Anjeunna parantos masihan sareng diterbitkeun langkung ti makalah 30 di sakuliah dunya, mangrupikeun panulis buku, Anggota Déwan Rédaksi pikeun Paguyuban Gerak Gambar sareng Insinyur Télévisi, Editor Senior kanggo Broadcast Beat sareng Majalah AV Beat, kapungkur Editor Senior pikeun Review Teknologi Téknologi, sareng. mangrupikeun rutin nyumbangkeun Éditor ka seueur Amérika Serikat sareng publikasi dagang internasional salami 30.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan