imah » wartos » KUSI Ngaronjatkeun kaméra Kaméra ka JVC 2 / 3-Inch DIPASIHKE CAM GY-HC900

KUSI Ngaronjatkeun kaméra Kaméra ka JVC 2 / 3-Inch DIPASIHKE CAM GY-HC900


AlertMe

WAYNE, NJ (Séptémber 19, 2019) - Video Profesional JVC, bagian tina JVCKENWOOD AS Corporation, dinten ngumumkeun KUSI, hiji stasiun televisi mandiri anu dipiboga ku McKinnon Broadcasting anu ngagaduhan San Diego (DMA #29), geus mésér 11 GY ‑ HC900 CONNmitted CAM 2 / camcorder siaran 3 inci pikeun proyék ENG sareng EFP. Diangkat dina bulan Agustus, kaméra anyar dianggo ngabantosan ngahasilkeun 65 jam warta dina unggal minggu.

Kaméra anyar ngagentos camcorder 11 JVC GY-HM700 camkorder ProHD anu parantos dianggo ti saprak stasion transisi ka HD produksi bulan April 2008. Fred Swift, lulugu insinyur KUSI, nyatakeun kualitas vidéo mangrupikeun alesan utama naha stasionna ditingkatkeun ka camcorder 2 / 3 inci di sawah. "Éta saé langkung saé," saurna.

Salian ti newscast biasa na, KUSI ngahasilkeun pagelaran bal-balan di SMA wengi Jumaah, The Prep Pigskin Report, anu nawiskeun sorotan tina patandingan 36 di daérah dieu. Numutkeun kana Swift, GY-HC900 leres-leres bersinar salami sinyalna olahraga. Anjeunna ogé muji pagelaran cahaya handap.

Kauntungan anu sanés sareng camcorder anyar nyaéta HD-SDI input kolam renang, janten photog henteu kedah deui nyandak alat éksternal ka gedong pangadilan sareng lokasi sanésna pikeun ngarékam cuplikan. "Sauran tiasa ngarékam kolam renang dina kaméra anjeun cekap, sareng kartu SD matak ngamudahkeun," tambah Swift. "JVC leres pisan ngémutan ieu pikeun warta sareng kalebet seueur fitur. Ieu kaméra anu profésional. ”

Kamkorder anyar dipasangkeun sareng lensa zum FUJINON 20x sareng dijagaan ku panutup Porta Brace. Nalika KUSI ayeuna nganggo sistem transmisi video éksternal di lapang, Swift nyarios streaming integrasi camcorder "katingali pikaresepeun" pikeun kapayunna, panginten sabada téknologi 5G diadopsi di daérah.

Kadua modél studio GY-HC900 sareng GY-HC900ST gaduh tilu sensor CMOS 2 / 3 inci ngahasilkeun pinuh HD gambar, ditambah industri lensa B4 gunung sareng saringan optik opat posisi. Pikeun ENG sareng aplikasi live sanésna, GY-HC900 parantos ngawangun Wi-Fi, anteneu éksternal dual, streaming / FTP dugi ka 20Mbps, sareng SMPTE Koréksi kasalahan 2022 sareng koréksi kasalahan Zixi kalayan ARQ pikeun pangiriman tiasa dipercaya. Fitur séjén kaasup liang kartu SDXC dual, tilu input XLR, 50 Mbps 4: 2: 2 10-bit recording, rekaman MPEG-2 nepi ka 35 Mbps, sareng gerakan laun sareng modeu rekaman HDR.

Ngeunaan JVC profésional video
Kantor pusatna di Wayne, New Jersey, JVC Profesional Video mangrupakeun division tina JVCKENWOOD AS Corporation, Cabangna kaluar liwat-milik tina JVCKENWOOD Corporation. Pausahaan mangrupakeun produsén ngarah jeung distributor sahiji siaran jeung alat video profésional, kitu ogé D-ILA sistem proyéksi hareup. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka ramatloka JVC urang di pro.jvc.com atanapi nelepon (800) 582-5825.


AlertMe