imah » wartos » Biematographer Geoffrey Hall ACS milih lénsa Cooke nyiptakeun tampilan sinematik pikeun reboot 20 taun tina HALIFAX: Retribution

Biematographer Geoffrey Hall ACS milih lénsa Cooke nyiptakeun tampilan sinematik pikeun reboot 20 taun tina HALIFAX: Retribution


AlertMe

Juni 30, 2020

Cooke Géofisika sarta Séismologi ' S7 / i pinuh kotak tambihan lensa perdana mangrupikeun pilihan kahiji tina sinematographer terkenal Geoffrey Hall ACS (Rendang, Anjing Beureum: Ngewa ti Pretoria) némbak HALIFAX: Balesan, reboot tina siri drama kajahatan TV TV Australia anu kawéntar, Halifax fp. éta lumpat ti 1994-2001 di Channel Nine.

Aktris Australia anu diakui Rebecca Gibney ngabalikeun peranna salaku psikiater forensik anu pinter sareng siap, Dr Jane Halifax, anu asalna ditulis pikeun anjeunna. Mini-seri mini anyar dalapan bagéan ieu balik deui ka karakter 20 taun deui nalika anjeunna nampi serat anu ngancam kulawargana, sareng kedah mendakan jelema nu nembak teu brukbrak di kota.

"Séri asli biasana gaduh nilai produksi anu luar biasa - éta mangrupikeun acara kualitas anu menikmati anggaran anu saé sareng ningalkeun palaku anu pangsaéna," saur Hall. "Kanggo acara anu anyar, kuring hoyong ngalaksanakeun perasaan anu kualitas sareng masihan tampilan anu ageung, herang." "Abdi saatos ningali tampilan anu bakal nempatkeun séri éta dina kelas sorangan"

Seri mini diatur sareng selfie di Melbourne, kota anu parantos ningkat sareng parantos nyirorot dina 20 taun. "Kuring miharep ngamaksimalkeun kanyataan yén éta mangrupikeun pintonan dumasarkeun kota sareng dianggo leuwih jauh ti bentang," jelas Hall. "Premis carita éta nyakup jambret anu teu dipikanyaho anu tiasa ningali ti mana waé, sahingga pikeun sinematographer, lingkup visual anu hébat kalayan cityscapes waktos wengi sareng sudut pandang anu selektif. Kalayan seueur wengi sareng pamandangan cahaya anu rendah kuring milih némbak pigura pinuh pikeun ngajantenkeun mangpaat Cooke T2 S7 / i lensa anu ngamungkinkeun anjeunna nyandak tampilan sinematik anu leres sareng pangaruh Bokeh. "

Aula parantos kipas tina lensa Cooke mangtaun-taun, janten pilihan S7 / i lensa sareng némbak Full Frame mangrupikeun arah anu anjeunna angkat: "Kuring resep ciri anu konsisten dina sadaya lensa Cooke. Anjeun kéngingkeun rendition warna anu hébat sareng unik, ciri fokus anu pikaresepeun-henteu tapi henteu soson-soson, sareng ku fokus anu leres leres dina kerangka gambar-gambar anu tiasa dikendalikan pikeun katingal sénsitip sareng nyiptakeun cairan karakter anu jero. Kuring ogé resep fisikitas sareng mékanika tina lénsa; anjeun salawasna nampi pokus fokus anu sami, gerak, gerak konsisten sapanjang kisaran - tarik fokus kuring anu mikanyaah aranjeunna! Sacara profésional kuring mendakan éta janten aset anu mutlak.

Balé milih a Canon Kaméra FF C700 pikeun némbak. "Kuring mendakan éta mangrupikeun salah sahiji kaméra pigura anu paling saé dina pasar pikeun sensitipitas waktos wengi, nembak dugi ka 6000 ISO - éta leres pisan dina lampu rendah, kalayan saeutik sakedik. Éta ogé gaduh fitur down-sampling anu nyandak 6K ka handap dina 4K-kaméra, anu badé mindahkeun file anu langkung gampil, "Anjeunna nyatakeun. "Kombinasi kaméra anu sénsitip sareng lensa anu gancang, dipercaya dipercaya kami kualitas gambar anu saé, sareng cocog ciri-ciri lampu anu handap. Aya seueur tembakan di apartemen anu nunjukkeun kota peuting anu dominan di latar tukang - urang ngagaduhan sababaraha warna hideung anu endah dina bayangan ogé rendition warna anu saé. "

Hall ogé direbut lénsa / i Technology lensa metadata pikeun dianggo dina set sareng pasang. "Inpormasi ieu mangpaat pisan, sababaraha kali urang kedah terang naon setting lensa kami tina shot khusus sareng urang tiasa ngaujikeun deui data / / i. Éta ngaheéat waktos dipasang dina waktos sareng pasang, ”saur Aula.

HALIFAX: Balesan dijadwalkeun muncul dina Channel Nine di Australia engké taun ieu.

# # #

 


AlertMe