imah » wartos » La Grange Post Milih JMR SHARE Jaringan Panyimpen Jaringan sapertos Pusat Panyimpanan Pusat pikeun Pasilitas

La Grange Post Milih JMR SHARE Jaringan Panyimpen Jaringan sapertos Pusat Panyimpanan Pusat pikeun Pasilitas


AlertMe

JMR Electronics, Inc. panyadia ngarah solusi gudang scalable, dinten ngumumkeun kalér Kalér kidul La Grange Post kungsi dipilih parusahaan BlueStorTM Bagikeun Networked Panyimpenan Server salaku hub panyimpenan pusatna, sajaba nambihan ékspansi JBOD pikeun kapasitas 200TB ngawasa pertumbuhan ka hareup.

La Grange Post, anu muka panto na dina 2008, nyayogikeun pausahaan kandungan sareng produser seueur jasa anu utamina ti konversi digital sareng pangiriman, asup kana rohangan ngédit video / audio sareng koréksi warna, asup kana restoran audio / video, ngalacak luar negeri sareng pilem-ka Mindahkeun pidéo. Fasilitas sareng cafak palanggan anu boga pangalaman, nganggo pangalaman dina siaran, sandiwara, perusahaan AV sareng program basis wéb, ogé kagunungan 4K off-line na bays editing on-line, kaméra lengkep sareng paket cahaya, ngembangkeun grafis, komposer musik aslina sareng kaayaan fasilitas sora -of-the-seni.

JMR urang BlueStor Bagikeun sareng sambungan 10GbE I / O serat, Powered by OS EuroNAS, tindakan minangka drive drive sareng Repository pikeun sadaya édit teluk La Grange, anu nganggo Mac jeung karanjingan platform software. Numutkeun ka boga fasilitas Ayal Nitzan, "Kami nyéépkeun waktos kudu milari aset anu nganggo sababaraha drive sareng henteu sanggup ningali sagalana dina hiji lokasi atanapi jandéla GUI saméméh ngahijikeun sistem gudang JMR SHARE NAS. Syarat sistem kami kaasup sistem kahareup-buktina anu bakal tiasa nanganan bacaan / tulis panungtun nepi ka 4K gawean ti sababaraha teluk édit, gaduh gelar anu luhur pisan tina reliabilitas, fungsionalitas komprehensif, rojongan klien unggulan sareng harga lumrah. "

La Grange manten karajinan alatan sacara signifikan sateuacan mutuskeun JMR. Ditambahkeun Nitzan, "Sajaba ti tingkat anu dipiharepkeun hasil pangtebuan sareng kayakabilitas, urang miharep sistem anu tiasa ngadamel aplikasi-panyimpenan dibagikeun gedé-gedé sareng gaduh lisénsi software nu henteu ngeusi batre kami pikeun kapasitas gudang tambahan. Urang melong LaCie, OWC, Synology, HGST sareng ExaGrid sateuacan mutuskeun JMR sareng sistem BlueStor SHARE maranéhanana. Sistem JMR canggih, padet padet sareng dipercaya; tanaga rojongan maranéhna pisan pangaweruh, tur customer fokus; tur sistem geus kabuktian jadi basajan-to-install-na-pamakéan. Handap garis - win-win pikeun klien kami kusabab paningkatan anu penting dina efisiensi workflow sareng ROI gede pikeun kami. "

Tanjeunna dibanderol affordably BlueStor Bagikeun Networked Panyimpenan Server idéal pikeun porsi berkas, simpangan simpangan simpangan simpangan, simpangan épén email / web server / média streaming, digital panyimpenan workflow A / V (Audio / Video), klaster HA sareng nyieun cadangan aplikasi panyimpenan . Ku ngagabungkeun SAS RAID sareng fungsionalitas pangkas server kana hiji unit, SHARE mikeun simpenan basajan, dipercaya, kinerja tinggi pikeun jaringan konvergen, anu ngamungkinkeun para pamaké bakal rék dilegakeun aplikasi pikeun awan, atanapi ka lingkungan virtualized sareng clustered. Dintenna nepi ka lima kali kurang tina kurban-kelas perusahaan sanés, éta disadiakeun nepi ka kapasitas data 160TB sarta tiasa nafsu 1 PB kalayan unit sirah tunggal. Lisénsi software anu disayogikeun ti mimiti ngamungkinkeun kapasitas panyimpenan anu henteu nganggo tanpa butuh pamutahiran lisénsi sarta dilengkepan ku jaminan kuli sareng bagian bagian 3 taun.

- # # # -

kira-kira JMR Electronics

JMR mangrupakeun panyadia nilai anjog tina sistem gudang scalable pikeun pagelaran luhur kinerja sareng kapasitas kanggo sababaraha pasar kaasup; video sareng pos-produksi, militér sareng pamaréntah, atikan, VOD, DCC, kaulinan, kaamanan, Imaging médis, HPC sareng Web 2.0. Kusabab 1982, sistem RAID dipercaya jeung inovatif JMR didamel kayu di AS, dijieun sapinuhna tina fasilitas Chatsworth, California. Garis lengkep JMR na rackmount sareng solusi desktop solusi BlueStor ™ Bahan siap diwangun pikeun nungkulan kabutuhan proyek anu paling nungtut da nyingkahkeun kana ditarima. Réliabilitas. Inovasi. Kinerja. Ieu JMR. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.jmr.com. Kontak atawa panggero [EMAIL PROTECTED] sarta 818-993-4801, ext. 190.


AlertMe
Curtis Chan