imah » wartos » FilmLight nampilkeun Warna On Stage di IBC2019

FilmLight nampilkeun Warna On Stage di IBC2019


AlertMe

Program gratis ngalegaan dua dinten kanggo masihan kasempetan langkung ageung pikeun ningali pamimpin industri dina parantos ngabéréskeun karajinanna

London - 13 Agustus 2019: Dina IBC taun ieu, FilmLight (nangtung #7.A45) mangrupikeun séri seminar dua dinten gratis, Warna On Stage, dina 14-15 Séptémber 2019. Acara ieu masihan kasempetan pikeun sémah pikeun ngiringan presentasi langsung sareng diskusi ku colourists sareng profesional kreatif sanésna dina puncak karajinanna.

Tina ngagentos lampu dina ékosistem FilmLight BLG di VFX, pikeun kalungguhan colourist ayeuna, pikeun ngartos manajemén warna sareng alat-alat grading generasi hareup - acara ieu ngabantosan pituduh para pamiarsa ngalangkungan kasempetan sareng tantangan finansial warna modern sareng pangiriman.

"Colour on Stage nawiskeun platform anu saé pikeun ngadangu ngeunaan interaksi dunya nyata antara colourists, diréktur sareng cinematographers," saur Alex Gascoigne, Colourist di Technicolor sareng salah sahiji presenter taun ieu. "Khususna lamun datang ka produksi studio gedé, hiji proyék tiasa lumangsung sababaraha bulan sareng ngalibatkeun tim kreatif anu ageung sareng alangan kolaborasi kompleks - ieu mangrupikeun kasempetan pikeun ngenalkeun tangtangan anu aya dina pagelaran gedé sareng ngarobih sababaraha hal anu langkung misterius. daérah dina prosés pos. ”

Asalna dijalankeun salaku acara sapisan dina IBC2018 sareng NAB2019, Colour On Stage parantos diperpanjangna kusabab popularitasna na pikeun masihan sesi sareng seniman sapanjang produksi sareng pipa warna tulisan. Program IBC taun ieu kalebet colourist ti siaran, pilem sareng komérsial, ogé DIT, éditor, seniman VFX sareng pengawas produksi.

Nepi ka ayeuna, sorotan program nyaéta:

• Nyiptakeun tampilan anu unik pikeun 'Mindhunter' Season 2
Miluan colourist Eric Weidt nalika anjeunna nyarioskeun kolaborasi sareng sutradara David Fincher - tina netepkeun aliran kerja pikeun nyiptakeun tampilan sareng rasa 'Mindhunter'. Eric bakal ngarobih pamandangan sareng nyebarkeun detail grading warna tina thriller kajahatan anu hébat.

• Kolaborasi sacara real-time dina neraskeun drama neraskeun sapanjang dunya, ITV Studios '' Coronation Street '
Ningkatkeun prosés produksi sareng ningkatkeun gambar kalayan alur kerja tanpa répét, sareng Colourist Stephen Edwards, Penamat Editor Tom Chittenden sareng Kepala Produksi Pos David Williams.

• Milarian ka hareup: Nyiptakeun warna kanggo séri TV 'Black Mirror'
Colourist Alex Gascoigne of Technicolor ngécéskeun prosés di tukangeun 'Black Mirror', kalebet episode Bandersnatch interaktif sareng usum panganyarna 5.

• Bollywood: Dunya Warna
Delve kana industri pilem India sareng CV Rao, Pangatur Umum Téknis di Annapurna Studios di Hyderabad. Dina ceramah ieu, CV bakal ngabahas grading sareng warna sapertos anu dituduhkeun ku pilem hit, 'Baahubali 2: Kacindekan'.

• Ngahijikeun gaya: Nguatkeun VFX sareng parantos nganggo alur kerja BLG
Mathieu Leclercq, Kapala Post-Production di Mikros Image di Paris, diiluan ku Colourist Sebastian Mingam sareng Supervisor VFX Franck Lambertz pikeun pagelaran kolaborasi pikeun proyék-proyék anyar.

• Ngajaga penampilan kreatif DOP ti set ka pos
Patepang sareng Teknisi Imaging Digital Perancis, Karine Feuillard ADIT, anu damel pilem Luc Besson panganyarna 'Anna' ogé séri TV 'The Marvelous Mrs Maisel', sareng FilmLight Workflow Spésialis Matthieu Straub.

• Manajemén warna anyar sareng alat kreatif pikeun ngajantenkeun pangiriman langkung gampang
Jelajahi kamajuan Baselight pang anyarna sareng anu badé, kalebet host fitur anu tujuanana pikeun mempermudah pengiriman kanggo téknologi muncul sapertos HDR. Kalayan FilmLight's Martin Tlaskal, Daniele Siragusano sareng Andy Minuth.

Warna Dina Panggung bakal lumangsung di rohangan D201 di lantai kadua Elicium
Puseur (lawang D), caket sareng Aula 13. Acara gratis hadir tapi rohangan diwateskeun; pendaptaran sateuacanna diperyogikeun pikeun ngamankeun tempat. Rincian pendaptaran tiasa dipendakan di dieu: www.filmlight.ltd.uk/ibc2019colouronstage

Nu datang di IBC2019 (Amsterdam, 13 – 17 Séptémber) ogé tiasa ngalaman pipa warna lengkep FilmLight - kalebet Baselight ONE sareng DUA, Edisi Baselight pikeun karanjingan, NUKE sareng Flame, Daylight sareng panel kontrol Blackboard Classic anyar - dina nangtung 7.A45.

###

ngeunaan FilmLight
FilmLight tumuwuh sistem unik warna grading, aplikasi pengolahan citra jeung parabot workflow nu transforming pilem sarta video pos-produksi jeung netepkeun standar anyar pikeun kualitas, reliabiliti sarta kinerja. streamlined workflows basis metadata parusahaan employ produk tahan kalayan motong parabot kreatif ujung, sahingga professional kreatif digawekeun di forefront tina revolusi media digital. Diadegkeun dina 2002, bisnis inti FilmLight urang geus dipuseurkeun dina inovasi, palaksanaan na rojongan produk-kaasup Baselight, Prelight na nya Waktos-di pausahaan produksi, fasilitas pos-produksi jeung studio pilem / TV sabudeureun dunya ngarah. FilmLight ieu kantor pusatna di London, dimana panalungtikan, desain jeung manufaktur operasi na anu dipuseurkeun. Jualan na rojongan nu dipigawé ngaliwatan puseur layanan régional jeung mitra mumpuni di sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.filmlight.ltd.uk


AlertMe