imah » wartos » Laundry ngabagéakeun Award-Unggul Diréktur Kreatif & Live-Aksi Diréktur Reza Rasoli

Laundry ngabagéakeun Award-Unggul Diréktur Kreatif & Live-Aksi Diréktur Reza Rasoli


AlertMe

animasi jeung produksi parusahaan Desain-disetir minatu geus dimekarkeun tim kreatif na ditambah Reza Rasoli salaku Diréktur Kreatif & Live-Aksi Diréktur.

Handap bubuka na kantor San Fransisco Spring panungtungan, Ngiring Rasoli urang teh culmination panganyarna dina runtuyan usaha pertumbuhan strategis rolling kaluar di laundry. Tempo kekembangan laundry urang gawé sarta staf geus ngahontal hiji sadaya-waktos tinggi, Mitra PJ Richardson jeung Tony Liu terang waktos ieu katuhu ngabagéakeun staf diréktur kahiji maranéhanana full-waktu kreatif sanggeus steering arah kreatif pausahaan saprak na peluncuran 13 sababaraha taun ka pengker .

"Tony na mah geus salawasna admired karya Reza urang kalawan Tilu suku laga," nyebutkeun Richardson. "Lamun kasempetan jengkar ka gawé bareng, kami gigireun diri urang sorangan. Anjeunna brings nu kreatif magic anu bakal Nyiar unggal brand kami gawekeun, sarta silsilah na inspires kami ka lengkah nepi kreativitas urang sorangan dina cara sampurna. Kami jadi delighted mun bisa ngalakukeun hal eta babarengan. "

"Kuring geus lila jadi kipas tina PJ, Tony, sarta karya laundry urang, sarta geus diteundeun hiji mata nutup kana éta leuwih taun," nambihan Rasoli. "Kuring gumbira mawa kaahlian live-aksi, desain, sarta basa visual kuring babarengan jeung nyieun karya Heboh kalayan tim di dieu. Saluareun collaborating kalawan ditambahan brightest na paling Sarbini seniman jeung produser, PJ na Tony nu empowering kuring jadi auteur ".

Rasoli mangrupakeun kreatif multifaceted ku gairah jeung panon getol keur storytelling na sajarah rarancang jeung tren. Leuwih dékade kaliwat, manéhna geus dihasilkeun eusi-unggul pangajén pikeun siaran, web, sosial, print, sarta acara di sakuliah dunya. Saacanna laundry, Rasoli éta Diréktur Kreatif & Live-Aksi Diréktur di piaraan gorila, dimana anjeunna helmed campuran live-aksi jeung proyék interaktif pikeun klien kayaning Google, IBM, HBO, sarta METRx. sapotong na animasi keur ulang 50th vans ', dijudulan "The Story of vans," ieu ngahormatan sareng Hiji Tembongkeun istighfar Award sarta D & Maséhi Award, sarta ieu shortlisted pikeun AICP Award pikeun Desain. Nu leuwih anyar, nya lagu titik pikeun UnityPoint Kaséhatan ditayangkan dina mangsa Super Saeful di wewengkon Midwest.

Salaku diréktur a, Rasoli ogé geus gawé bareng jeung studio kayaning Brand New Sakola jeung Buta. Anjeunna ogé tos seueur sakumaha Co-Creator, Co-Writer, sarta Co-produser dina scripted animasi komedi-disetir pikeun Disney jeung Nickelodeon.

Bari diajar Digital Media dina Otis College of Art + Desain, Rasoli ko-diadegkeun Tilu suku laga dua seniman lianna. koléktif di jadi dipikawanoh pikeun digawé pioneering tur inovatif maranéhanana di eusi pondok-formulir, catching perhatian Héjo Dot Pilem, dimana maranéhanana repped sakumaha direksi salila tilu taun na dikeureuyeuh proyék kasohor, kaasup gé "Samurai" pondok, sarta titik hiji keur Metoda na Virgin Amérika.

Kusabab 2015, Rasoli geus hiji guru adjunct di Otis College of Art + Desain, dimana anjeunna jadi marga kelas di Storytelling, Motion Desain, jeung animasi Experimental. Nagri artis dina haté, anjeunna rutin nyumbang lukisan ka galeri on duanana basisir, kaasup Galeri 1988 (Los Angeles & New York), iam8bit (Los Angeles), Spoke Art (San Francisco), sarta bottleneck Gallery (New York).


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!