imah » wartos » Partners Laundry sareng JWT Atlanta dina Rérét Digital "Momen of Dampak" kanggo Korps Kelautan

Partners Laundry sareng JWT Atlanta dina Rérét Digital "Momen of Dampak" kanggo Korps Kelautan


AlertMe

Desain-disetir animasi & produksi parusahaan minatu nembe partnered kalawan J. Walter Thompson Atlanta nyadiakeun animasi pikeun "Battles Won: Momen of Dampak", runtuyan digital pikeun Komando Marinir Recruiting Komando, anu dijalankeun dina website maranéhanana dina 11th April. The kolor ogé bakal dibagikeun ngaliwatan saluran sosial sareng kanal YouTube.

Ngaliwatan perang anu meunang, anu dampak anu Marinir ka khalusangan, komunitas, sareng Bangsa Kawasa bisa disebudkan deui ka sumanget tarung maranéhanana, diasah sareng diasah ku latihanna. Mintonkeun carita nyata tilu Marinir, film pasea “Gelut pikeun meunang” nganggo campuran live-aksi sareng animasi candak momen anu robah-robah pasti unggal hiji anu ngalaman dina kaayaan perangna sareng latihan, anu diideuan aranjeunna sangkan bédana positif, nalika sareng sanggeus jasa maranéhanana.

Propil kahiji anu paribut Urut Panglima Platoon Kelautan Jake Harriman sareng venture sosial Amérika Sarikat-Na, Nuru International. Harriman ngadegkeun organisasi sareng misi pikeun ngeureunkeun kamiskinan anu ekstrim di daérah daerah daérah saatos nyaksian panginten-kumaha kumaha sababaraha kulawarga nolak ngaruksak salamet di kidul Irak. Kaduana nyarioskeun carita tentara tentara Marinir Juan Vasquez anu tugas-tugas, anu misi kamanusaan nalika bencana di Katrina, ngintunkeun kulawarga deui aman deui. Reservist Marinir Jonathan Gillis netepkeun gaya nyetir pikeun drone anu dicitak ku 3D kanggo medan perang modern. Dilahirkeun tina Barak Korps Kelautan drone nyorogkeun parobahan budaya dina inovasi militér, nya éta katimu sareng dikembangkeun ku tim beragam Marinir anu ngalambangkeun sababaraha tingkat jajaran profésional.

Pikeun nempo kolor “Gelut pikeun meunang”, mangga buka: www.marines.com/what-we-do/a-fight-to-win.html

Facebook: www.facebook.com/marinecorps/ / @marinecorps

Twitter: twitter.com/USMarineCorps / @USMarineCorps

Instagram: www.instagram.com/usmarinecorps/ / Usmarinecorps

Alan Whitley, Diréktur Kreatif Eksekutif kanggo JWT, nyarios, "gagasan pikeun 'A Fight To Win' nyaeta nunjukkeun yén Marinir, unggal misi nyaeta perang. Marinir diwangun tarung sareng pikeun meunang dina kaayaan anu mana waé, boh éta ngalibatkeun bedil atawa bantuan kamanusaan. Careta padah pisan ngeunaan salamet Bangsa sareng rahayatna, sareng carita ieu nyaritakeun ngeunaan motivasi manusa anu ngajalankeun layanan maranéhanana. Especiallyta khususna penting anu urang tiasa ningalikeun titik balik unggal Marinir ieu anu kersa janten aranjeunna janten jalma-aranjeunna ayeuna. "

"Urang digawé babarengan ku tim JWT pikeun ngadamel animasi anu bakal ningkatkeun tiap carita, nyiptakeun tilu katingalina béda," nambihan PJ Richardson, Laundry Partner / Executive Creative Director. "Unggal masing-masing gaduh hiji titik balik émosional, diartikeun flashback, sareng urang ngarasa yén animasi nya éta mangrupakeun alat carita éféktif pikeun henteu ngan ukur balik kana waktos naratif sakitu sakumpulan, tapi ogé ogé teu tiasa ngarugikeun kabugaran anu poék sareng pelukis, khususna saprak dua kenanganana leuwih somber di alam. Urang ngahijikeun ilustrasi, 2D, 3D, sareng pigura-demi-bingkai animasi pikeun moto dampak anu leres tina backstories ieu. "

Carita carita Harriman, katingal tina lukisan-senaran minyak ngadamel tegangan mendakan dina Irak nalika perang; ku akang poék sareng gestural, animasi sapuuhanna di-rusuh tur sedih-ménu di momen anu tangtu. Sajaba ti, ku condong leuwih kana silhouettes, pangaruh éta sarupa mémori - rada kabur sarta ngabingungkeun alatan alam telenges carita.

Di pondok Vasquez, Laundry indit pikeun katingal langkung muted, gritty tur grafis pikeun nepikeun alam pakuat sareng harepan anu ngalangkungan ku Hurricane Katrina.

Tungtungna, pikeun carita Gillis, timna nganggo pendekatan grafis anu beresih sareng warni pisan, anu nyaritakeun aspék téknis dina carita, sakumaha ogé ngagambarkeun nada optimisme sareng inovasi dina sapotong.

Marinir Amérika Sarikat: Capt Johnny Henderson & SSgt Bryan Nygaard

Agénsi: JWT Atlanta
Eksekutif Diréktur Kreatif: Alan Whitley
Diréktur kreatif, Panulis: Yirayah Garcia
Diréktur Seni Senior: Andrea Overstreet
Produser Senior: Heather Haley
Akunting Megapolitan: Elizabeth Buster
Eksekutif akun: Payton Fritch
Diréktur Grup, Stratégi Kandungan: Sunni Thompson
Kandungan Megapolitan: Sydney Busby

Pausahaan Produksi: Di ​​luhur & Cicih
Diréktur: Sam Ciarimataro
Produser Eksekutif: Ashley Hydrick & Beth Aranda

Redaksi: Trident Post
Editor: Tandaan Grassia
Produser eksekutif: Abe Sands

Warna: Company 3, Los Angeles
Colorist: Tyler Roth
Produser: Mario Castro

Animasi Perusahaan: Laundry
Eksekutif Direksi Kreatif: PJ Richardson & Tony Liu
Diréktur kreatif: Reza Rasoli
Produser eksekutif: James Sweigert
Kapala Produksi: Matt Primm
Produser Senior: Meredith Panicara
Asisten Produksi: Stephanie Álvarez & Kurnia Barnhardt
Desainer kalungguhan: Brian Gossett
Desainer: Rinnae Huang & Rodrigo Stipkovic
Animator: Shervin Etaat, Sam Maurer & Christina Liang

Musik, Sora Rarancang & Campur Perusahaan: Echolab

Ngeunaan laundry:
Artis. Misfits. Kartu liar. Para ahli tina kaduga. Kami Laundry, pausahaan animasi produksi produksi-disetir desain. Palanggan anyar didinya kaasup Linkedin, Microsoft, Tyler, Creator, Uber, sareng Sprite.

www.laundrymat.tv

# # #


AlertMe