imah » jobs » Video LDS Living / Internasional Produksi Media (Ragrag 2019)

Bubuka proyék: Internasional LDS Video / Media Production Internasional (Ragrag 2019)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: DBC - Deseret Book
location: Salt Lake City UT US
Salaku intern produksi urang, anjeun bakal nganggo kreativitas anjeun, téori komunikasi, teknik produksi video, kaahlian pamasaran média sosial, desain grafis, peristiwa…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)