imah » wartos » KOMUNITAS PULUSAN PELUANG KEDUA UKUR KELUAR LIMA KONEKSI ING DUNIA 2019 RUGBY CUP TO A PEAK 12.8 JUTUP PELUAR ON ITV

KOMUNITAS PULUSAN PELUANG KEDUA UKUR KELUAR LIMA KONEKSI ING DUNIA 2019 RUGBY CUP TO A PEAK 12.8 JUTUP PELUAR ON ITV


AlertMe

Red Bee Media ngirimkeun siaran langsung tina Piala Dunia Rugbi 2019 di Jepang pikeun ITV, nyayogikeun jasa Playout, MCR sareng Media sapanjang sakumna pasanggiri. Kalayan patandingan 45 langsung dina ITV sareng ITV4, Red Bee ngalangkungan langkung saé jam 130 rugbi kelas dunya ka jutaan pamiarsa di Inggris dina acara minggu 6. Perencanaan anu kuat dimimitian dina 2018 sareng kalebet panyayuran staf tambahan, prasarana sareng latihan pamulihan bencana ogé latihan simulasi piala dunya pinuh sateuacan mimiti turnamén. Acara akhir dinten saptu antara Inggris sareng Afrika Kidul muncak dina 12.8 juta pemirsa - anu mangrupikeun hadirin pangageungna isuk paling gedé dina saluran UK saprak kawinan karajaan di 2011.

Piala Dunia Rugbi sacara ekslusif sayogi di ITV di Inggris. Siaran langsung dikirim ku Red Bee antara Séptémber 20th jeung Nopémber 2nd, salian pikeun nanganan campuran teratur dijadwalkeun sareng siaran langsung anu sanésna.

"Red Bee nyayogikeun tangan anu terampil sareng aman salami sakumna pasanggiri, kalayan ngirimkeun conto anu kompleks sareng sampurna dina jasa siaran kritis, ngamungkinkeun urang pikeun ngirimkeun siaran olahraga live kualitas pangluhurna, sareng seueur waktos anu teu diinget tina pitungan rugbi di Jepang", saur Helen Stevens, Operasi Patugas, ITV. "Perencanaan sareng palaksanaan ieu dilakukeun kalayan nengetan pikeun detil sareng kami tiasa ngomean yakin yén teu aya anu tinggaleun kasempetan."

Olahan dimimitian sareng bareng ITV, langkung ti sataun sateuacan di kick off di Jepang, kalayan latihan pamulihan bencana sareng sababaraha rékayasa gabungan sareng program pelatihan program. Dina bulan Juli, Red Bee ogé ngagaduhan latihan simulasi pinuh sareng ITV sareng pihak katilu anu sanésna di situs Red Bee's Chiswick Park Playout di London.

"Ngatur proyék siaran langsung anu bernilai luhur siga kieu mangrupikeun kagiatan anu ageung sareng éta langkung ti ngan ukur ngagunakeun téknologi siaran langsung. Kami reueus tim gaduh kanyaho sareng pangalaman sareng hirup luhur kana ekspektasi ITV ", saur David Travis, Kapala Produk & Teknologi di Red Bee. "Kami nuju ka pasar janten pamingpin langsung sareng kami parantos nunjukkeun yén kami boga kompeténsi sareng téknis terang-terang pikeun masihan janji éta"

Salila turnamen éta, Red Bee nyayogikeun staf tambahan pikeun MCR, Playout sareng Media Management sareng nyayogikeun peralatan playout tambahan sareng infrastruktur gedong pikeun mastikeun sumber anu tahan sareng program pamréntahan ITV. Salami pertandingan, MCB Beureum MCR ngatur kombinasi serat langsung, satelit downlink sareng pidéo liwat feed IP pikeun ngajamin program program ITV kana operasi Playout. Red Bee ogé nyayogikeun operasi galeri back-up lokal, ngamangpaatkeun feed Dunya anu diturunkeun, pikeun nutupan kaleungitan ITV OB dumasar di Jepang, ngajamin katambusan pikeun panonton ITV.

Fakta & Tokoh:

  • Pamirsa 8 juta (puncak) salami final (porsi pamiarsa 77%)
  • Pamirsa 7 juta rata-rata sapanjang turnamen (porsi pamiarsa 34)
  • 35 patandingan langsung dina ITV
  • Pertandingan langsung 10 dina ITV4
  • 130 jam pangatur langsung

ITV ngagaduhan hak Broadcast UK ekslusif pikeun Piala Dunya sareng Rugbi Dunya dugi ka 2023.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngahubungan

Jesper Wendel, Kepala Komunikasi, Beureum Bee Media

[EMAIL PROTECTED]
+ 33 (0) 786 63 19 21

Ngeunaan Beureum Bee Media
Beureum Bee Media mangrupakeun global parusahaan jasa média ngarah ku staf leuwih ti 2500 layanan média jeung siaran ahli. Kalayan kantor sirah di London, Inggris, Beureum Bee Media nyadiakeun ladenan ti 11 hubs utama sakuliah dunya. Saban poé, jutaan jalma di sakabeh buana lalajo program televisi disiapkeun, diurus jeung disiarkeun ku staf Beureum Bee Media. Unggal taun, bisnis delivers 4 juta jam program dina leuwih ti 60 + basa keur leuwih saluran TV 500. jasa OTT Beureum Bee Media urang kaasup transcoding live saluran 233 pikeun siaran jeung saluran mandiri 119 disadiakeun pikeun 1.7 sajuta palanggan. portopolio kapanggihna eusi parusahaan ngawengku leuwih ti 10 juta pilem na judul program, ngawengku leuwih basa 25, sarta ngawengku hiji database gambar kalawan leuwih 90 persen sadaya programming sadia di sakuliah TV tradisional, VOD na SVOD. Beureum Bee Media ogé nyadiakeun leuwih 200,000 jam Captioning unggal taun - leuwih ti 70,000 jam nu hirup. Beureum Bee Media mangrupa dunungan kasempetan sarua, ku fokus jelas dina embracing diversity sarta nyieun hiji gaw inklusif sapanjang sakabéh organisasi. www.redbeemedia.com


AlertMe