imah » wartos » Jukut Grass Ningkatkeun Ékspansi GV Media Universe Kalayan Pasini Barbara DeHart

Jukut Grass Ningkatkeun Ékspansi GV Media Universe Kalayan Pasini Barbara DeHart


AlertMe

MONTREAL - 6 April 2021 - jukut Valley teras-terasan mingpin transisi industri kana masa depan berbasis perangkat lunak anu munggaran kalayan diangkat ku ahli téknologi média Barbara DeHart salaku diréktur aliansi pikeun GV Media Universe. Dina peran anu nembé didamel ieu, DeHart bakalan museurkeun sadaya hubungan strategis Grass Valley pikeun ngahimpunkeun solusi performa tinggi tina anu ngical vendor téknologi siaran kana ékosistem cloud-native.

GV Media Universe mangrupikeun visi ground-break Grass Valley pikeun mindahkeun kana parangkat lunak- sareng masa depan berbasis cloud tina nyiptakeun eusi sareng distribusi dina ékosistem anu aman, épisién, dina operasi anyar sareng prakték bisnis. Rakan stratégis di GV Media Universe mikaresep jalur langkung gancang ka awan sareng ékosistem operasional sareng komérsial anu mantep anu manjangan jangkauan sareng penjualanana poténsial. Pelanggan Grass Valley nguntungkeun tina kemitraan ieu ngalangkungan aksés kana solusi anu ngarah kana industri dina platform produksi anu terintegrasi sacara mulus, nyayogikeun aranjeunna kakuatan pikeun nyiptakeun alur kerja anu langkung fleksibel, scalable sareng tangkas. Palanggan tiasa museurkeun sumberdaya na dina nyiptakeun kontén tibatan konfigurasi sistem sareng pangropéa.

Nyekel kana élmuna ngeunaan komputasi awan salaku anggota baheula di Telestream tim kapamimpinan eksekutif sareng pangalamanana ngahijikeun perusahaan sareng produk anu beragam, DeHart bakal ngalaporkeun ka wakil presiden téknologi canggih Grass Valley, Mike Cronk. Anjeunna bakal tanggel waler pikeun nyiptakeun ékosistem komprehensif ngeunaan solusi anu nyambung anu dirojong ku GV AMPP (Agile Media Processing Platform), awan-pituin, awan-agnostik platform SaaS.

"Pelanggan kami nyanghareupan tekanan pikeun nganteurkeun langkung program langsung dina sababaraha platform sareng alat anu beuki rupa-rupa. Nyebarkeun solusi produksi awan ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngatur data ieu sareng nyiptakeun kontén dina cara inovatif sareng fleksibel, "koméntar CEO sareng presiden Grass Valley, Tim Shoulders. "Kalayan GV Media Universe, kami nyiptakeun koalisi panyayogi solusi anu masihan palanggan aksés kana ékosistem awan tungtung-ka-tungtung pikeun sadaya kabutuhan produksi, sedengkeun mitra kami nguntungkeun tina cara henteu gesek pikeun ngajantenkeun jasa ka awan. Ku ngabawa Barbara, kami bakal ngempelkeun élmuna sareng keahlian ageung pikeun ngawangun GV Media Universe sareng pamustunganana ngabantosan konsumén urang angkat ka dunya asli awan. "

DeHart gaduh pangalaman ngarah tim pamasaran sareng pamasaran produk sadunya ogé perangkat lunak desktop sareng unit bisnis awan di Telestream. Kalayan pandangan strategis anu padet pikeun pasar téknologi, produk, pamasaran sareng pamekaran bisnis, anjeunna parantos mingpin sababaraha akuisisi sareng integrasi saterusna perusahaan, produk sareng jalma éta. Anyar-anyar ieu, DeHart janten pendiri Sama Learning, perusahaan anu ngahijikeun téknologi anu jero, kecerdasan buatan sareng sains pendidikan pikeun ngembangkeun platform pembelajaran VR anu cerdas pikeun ningkatkeun diajar, ningkatkeun papacangan sareng ningkatkeun katekunan pendidikan STEM. Anjeunna ogé janten mentor pikeun perusahaan téknologi anu dipimpin awéwé sareng komitmen pikeun ngembangkeun generasi pamimpin téknologi salajengna.

 

Diréktur aliansi Grass Valley pikeun Grass Valley Media Universe, Barbara DeHart nambihan: "Kuring ningali transisi produksi média ka awan salami genep taun ka pengker, sareng produksi langsung mangrupikeun nilai paling luhur - tapi ogé paling hese - bagian tina ranté éta. Grass Valley unggulan di daérah ieu sareng ngarah kana hijrah dina industri ka arah adopsi awan. Abdi resep janten bagian ti tim anu muka kakuatan awan pikeun konsumén urang. ”

 

Langkung seueur inpormasi pikeun mitra GV Media Universe sayogi Ieuh.

###

Kanggo inpo tentang solusi na jasa Jukut Valley, mangga buka grassvalley.com.

 

Gabung dina paguneman di GrassValleyLive:

 

Ngeunaan Jukut Valley

 

Ékosistem tungtung-to-tungtung Grass Valley anu dipercaya, solusi basis standar kabuka ngabantuan panyipta eusi, penyiar sareng organisasi média pikeun ngahasilkeun kontén anu hadé sareng ngawangun usaha média anu suksés.

 

Kami mitra anu dipercaya pikeun seueur nami anu panggedéna sareng paling kréatip dina bisnis média sareng hiburan, anu ngamungkinkeun ngahasilkeun kandungan anu kontén, kualitas luhur anu ngadeukeutkeun panempo kana tindakan; kalibet aranjeunna sareng carita sareng sambungkeun aranjeunna saling.

 

Kantor pusatna di Montreal, Grass Valley parantos kalibet dina bisnis téknologi média langkung ti 60 taun sareng dipiboga ku Black Dragon Capital.

 

Copyright © 2021 Jukut Valley Kanada. Sadaya hak disimpen. Spésifikasi tunduk ngarobah tanpa aya bewara.

 

 

Media / Industri Hubungan analis:

Elaine Tipping   [email dijaga]   + 1 530-265-1183

Bet Clark   [email dijaga]   + 44 (0) 20 3219 5836

 

 


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!