imah » wartos » Grass Valley ngaluncurkeun "GVX" Déwan Palanggan

Grass Valley ngaluncurkeun "GVX" Déwan Palanggan


AlertMe

MONTREAL - 1 Juni 2020 - Grass Valley negeskeun kapamimpinan na dina nyetir inovasi liwat kolaborasi sareng peluncuran GVX, dewan para nasabah dipilih ti téknologi média paling berpengaruh sareng pamingpin bisnis. Grup ieu pamimpin konci bakal tiasa gawéan rapet sareng eksekutif Grass Valley pikeun mindahkeun inovasi téknologi média ka hareup dina busana anu saling nguntungkeun, nyayogikeun industri sareng solusi anu sampurna dicocogkeun sareng tungtutan na anu disimpen dina produsén eusi sareng distributor.

GVX Déwan Palanggan peluncuran sareng seueur pangaruh konci dina dewan, kalebet Dave Mazza ti Néglasari Olahraga, Del Parks ti Sinclair Broadcast Group, Helen Clifton ti ABC Australia, Mauricio Felix ti Globo, Ruba Ibrahim ti Al Arabiya Network, Scott Rothenburg ti NEP, sareng Gordon Castle ti Discovery.

"Usaha sareng etos Grass Valley ngandelkeun hubungan anu urang diwangun dina taun 60 taun katukang kalayan siaran pituin dunya, produsén konténer, Panyekel hak sareng distributor," saur Tim Shoulders, presiden Grass Valley. "Hubungan ieu kritis pikeun pinuh ngartos kabutuhan pasar, ku kituna urang tiasa ngamekarkeun téknologi anu kedah diical ku konsumén. Formalisasi interaksi antara tim pangwangunan urang sareng konsumén ngalangkungan GVX mangrupikeun cara anu sampurna pikeun urang pikeun mastikeun urang terus ngajalankeun kamajuan dina téknologi sareng modél kerja anu pinter anu bakal nguatkeun konsumén pikeun ngawangun usaha anu suksés pikeun dinten ayeuna sareng énjing. "

Peringkat diantara saluran warta luhur di Wétan Tengah, layanan warta 24 jam, Jaringan Al Arabiya ngirim wawasan berwibawa sareng pendapat anu énggal dina lingkungan anu terus-terusan ngarobah. Solusi siaran kualitas luhur Grass Valley ngamungkinkeun pikeun tetep payun kurva sareng ngartikeun masa depan siaran di daérah éta. Ruba Ibrahim, Diréktur Operasi kanggo Al Arabiya Network, saurna: "Kami damel di industri anu gancang sareng penting pikeun bisnis urang tetep payun. Ngajaga téknologi sareng inovasi panganyarna bakal sacara signifikan ngabantosan urang terus-terusan ningkatkeun alungan kerja sareng produksi kami tetep di payun. Déwan Palanggan ngalaksanakeun organisasi anu bageur pikeun méja kalayan sudut pandang anu béda sareng bakal maénkeun peran anu aktip dina kamekaran prioritas urang. "

nepungan kolaborasi sareng aplikasi produksi Grass Valley pikeun mastikeun yén éta gaduh solusi pangelas-saé pikeun nyumponan paménta konsumen pikeun kontén kualitas anu endah. Discovery Communications 'SVP Technology & Operasi EMEA, Gordon Castle ngomentaran: "Penting pisan pikeun bisnis urang anu kami kadenge salaku palanggan, tapi ogé penting pikeun urang ngadangukeun perspektif palanggan anu sanés sareng Lebaran Sapi ngaliwatan GVX. Éta masihan urang 'sora langsung' dina méja jalan peta produk sareng ngamungkinkeun urang pikeun éfisién pikeun nanganan pasar beralih. "

Penyiar Brasil, Globo parantos nganggo jalan penyelesaian Grass Valley salami dua puluh taun, kalebet solusi IP, pikeun ngabantosan jasa nya dina révolusi sacara dinamis nalika nyumponan paménta na langkung seueur eusi langkung layar. Dina janten bagian tina GVX, Diréktur téknologi Globo, Mauricio Felix koméntar: "Kami museurkeun pisan kana mastikeun yén téknologi naon anu kami nyebarkeun mendorong pangalaman konsumen anu langkung hadé sareng ngabantuan urang nguatkeun hubungan langsung ka palanggan anu penting pisan pikeun bisnis urang. Janten bagian tina Déwan Pelanggan ieu hartosna urang tiasa nyangking wawasan unik ngeunaan naon anu ahirna konsumén hoyong ngabantosan roadmaps produk sareng inovasi, sareng pamustunganana ngadamel solusi anu langkung saé pikeun industri sacara gembleng. "

Kamajuan GVX mastikeun yén interaksi pasar sacara resmi dilebetkeun kana DNA bisnis GV ku cara sistematis, tujuanana. Majelis ieu bakal rapat sacara rutin pikeun ngabahas kaayaan pasar, kamajuan téknologi sareng téma sanésna anu mangaruhan dampak pikeun pembekal atanapi pembeli. Hasil tina interaksi ieu bakal masihan pandangan anu saé, pikeun sadayana aub, ngeunaan lanskap pasar ayeuna sareng tantangan anu ditetepkeun pikeun industri di hareup. Lembur Jukut bakal ngagunakeun wawasan anu penting tina jumplukan konci ieu pikeun nginpokeun sareng ngabuktikeun strategi pangembangan produk na.

"Inisiatif ieu, sareng inisiatif sanés sapertos AIMS sareng GV Tech Alliance, nyiptakeun dinamis, hubungan kolaborasi di sakuliah industri sareng para nasabah, mitra sareng badan standar," tambah Bahu. "Kagiatan ieu nganteurkeun kauntungan henteu ngan ukur pikeun Grass Valley sareng palangganna, tapi pikeun industri sakabéhna."


AlertMe