imah » wartos » Lembur Jukut sumping ka Broadcast India 2019 sareng portopolio Kuat tina Solusi Kaca-ka-Kaca

Lembur Jukut sumping ka Broadcast India 2019 sareng portopolio Kuat tina Solusi Kaca-ka-Kaca


AlertMe

MONTREAL - 8: 00 IST Oktober 17, 2019 - jukut Valley dinten ieu ngumumkeun éta bakal nunjukkeun solusi na disetir aplikasi-Broadcast India di Broadcast India 2019, (Oktober, 17-19, nangtung E-503) negeskeun kumaha carana ngajantenkeun siaran, pamilik hak sareng panyayogikeun jasa média pikeun nyiptakeun, ngatur sareng nganteurkeun captivating sareng immersive kontén anu ngahasilkeun pirsawan dina alat mana waé.

"Dina Broadcast India 2019 kami bakal nekenkeun kumaha urang ngaktipkeun konsumén pikeun minuhan tantangan tina mediascape pergeseran ieu pikeun nganteurkeun eusi anu pikaresepeun anu diarepkeun konsumen." saur Somu Patil, penjualan wakil presiden, Asia, Grass Valley. ” Kalayan nyebarkeun IP langkung kabuka tibatan anu ngajual sanés, anu datang ka stan kami bakal ningali portopolio inovatif ngeunaan solusi groundbreaking. Démonstrasi sentris aplikasi kami bakal nunjukkeun kumaha kami nungkulan skénario kahirupan nyata sareng bakal nampilkeun produk anu bakal ditingalikeun ka publik pikeun kahiji kalina, sapertos GV Alyve. "

GV Alyve mangrupikeun produksi video basis sareng tool distribusi anu nyederhanakeun alur kerja video langsung sareng ngaoptimalkeunana pikeun streaming langsung dina platform média sosial. GV Alyve ngamungkinkeun siaran sareng organisasi média hirup langsung sareng hiji klik, ngadamel siaran digital tina jero wéb browser, sareng gentos langsung di antara aliran. GV Alyve ogé ngamungkinkeun penyiar pikeun nambihan grafik sareng interaksi sosial.

Dina perusahaan nangtung (# E-503) Lembur Jukut bakal nunjukkeun kumaha solusi na ngaktifkeun alur kerja anu lancar cicing jeung di bumi / produksi jauh. Parusahaan KoronaKarrera-3MEKahuna jeung Kula-1ME nyaluyukeun sagala syarat sareng gancang tiasa adaptasi ka lingkungan produksi naon waé. Seri sénter produksi live ngadukung produksi multiformat dina sagala campuran SDI sareng IP, HD sareng 4K UHD, sareng SDR sareng HDR. Jukut Valley urang Kaleido multiviewers bakal aya di stan sareng parantos dirarancang pikeun ngajembaran sareng damel sacara mulus kalayan aliran kerja naon waé, ngahémat rohangan palanggan sareng nurunkeun biaya umum. Jukut Valley kuat Rangkaian Kaméra LDX 86N bakal nunjukkeun dina stan perusahaan kumaha éta nganteurkeun performa sareng kualitas gambar anu teu cocog. Versi panganyarna tina sorotan langsung kuat sareng sistem replay Grass Valley, LiveTouch, anu ngintegrasikeun 4K UHD ulangan gerakan-gerakan, playout langsung sareng pangrojong gerakan super-laun ogé bakal ditayangkeun,

Lembur Jukut ogé bakal nyorot kumaha kakuatanana para nasabah ku ngagampangkeun alur kerja manajemén eusi ngarah tiasa langkung hadé ngabales paménta konsumen pikeun eusi kelas munggaran. Ignite Konnect, platform kontrol produksi otomatis mangrupikeun parangkat lunak sareng kombinasi hardware sareng nyayogikeun pusat manajemén pikeun alat-alat kontrol supaya staf tiasa ditunjuk deui kana lapangan pikeun pangénggéran. Versi panganyarna tina GV STRATUS produksi video sareng sistem manajemén nyalurkeun suite alat anu nyertakeun sanés pikeun pangropéa wéb énggal anu énggal pikeun diaksés sareng ngédit tina mana waé sareng mana waé alat, bareng jeung rojongan IP pikeun server ingest GV I / O SDI anu gaduh mesin dumasar COTS diwangun dina hardware IT standar.

Sémah pikeun stan Grass Valley ogé bakal katingali EDIUS Pro 9, perangkat lunak anu paling serbaguna sareng panggancangna sanés anu paling gancang anu sayogi, sareng nyunting waktos nyata kanggo sababaraha pormat sareng rangka kisaran sadayana dina garis waktu anu sami.


AlertMe