imah » wartos » Lectrosonics Kaluaran nu ALP690 Performance High UHF LPDA Antenna kalawan Panyungsi-di RF panguat

Lectrosonics Kaluaran nu ALP690 Performance High UHF LPDA Antenna kalawan Panyungsi-di RF panguat


AlertMe

Rio Rancho, nm (January 8, 2019) - Lectrosonics ieu pleased ka ngembarkeun pelepasan ti ALP690, Hiji-kinerja tinggi UHF LPDA (log Asép Sunandar Sunarya dipole periodik) anteneu jeung diwangun-di RF panguat, pikeun pamakéan ku panarima mikropon nirkabel atawa pamancar base station di lokasi sarta studio produksi. Desain anteneu anyar delivers + 4 dBd uji gain pasip dina pola arah manjangkeun rentang operasi, sarta hiji panguat RF bisa aktipitas keur nyadiakeun gain pikeun overcoming leungitna sinyal dina panjang coaxial sambungan kabel ngalir.

The ALP690 anteneu anu Powered by DC bias diselapkeun dina coaxial sambungan kabel disambungkeun ka jack 50 ohm BNC. kakuatan ieu bisa disadiakeun ku tempat Runtuyan panarima, hiji multicoupler aktif atawa hiji inline bias-T. Lamun henteu bias ieu dilarapkeun, nu ALP690 otomatis pindah via relays alat anu fungsina jadi anteneu pasip, supaya anteneu nu bisa dipaké pikeun panarima ogé IFB atanapi aplikasi pangiriman IEM.

RF panguat gain, rubakpita filter sarta kacaangan pintonan anu disaluyukeun sareng keypad switch mémbran jeung tampilan LED dina panel kontrol. RF gain nya adjustable dina hambalan 1 dB ti -6 dB ka + 12 dB mun cocog leungitna RF gumantung kana jenis jeung Panjang coax sambungan kabel dina pamakéan. Lamun dipaké salaku anteneu aktip, bandwidth filter nyaéta adjustable ti 470 MHz di tungtung handap boh 608 atanapi 700 MHz di tungtung luhur, ngawula kabutuhan pamaké 'di sagala rupa pasar jeung lokasi. orientasi nangtung nyadiakeun pola sinyalna horizontal lega.

anteneu di kabentuk kalawan ngambah tambaga dina inci .133 atanapi 3.4 mm kaca kandel epoxy-tekanan tinggi térmosét palastik bahan laminate ku finish awét. Struktur rangka ngurangan loading angin dina pamakéan outdoor.

Spésifikasi keur ALP690 ngawengku: + 7 dBi (isotropic), + 4 dBd (leuwih dipole) gain pasif. The RF passband (pasif) nyertakeun 450-850 MHz, sedengkeun aktif passband disaring nyertakeun 470 - 700 MHz atawa 470 - 608 MHz, selectable. Kisaran RF panguat gain nya -6 ka + 12 dB dina hambalan 1 dB. Urutan katilu intercept ieu + 27 dBm di input tur + 41 dBm dina output. The ALP690 beurat nyaeta 13 oz. atanapi 355 gram. Syarat kakuatan: DC bias dina puseur pin tina coaxial sambungan kabel; 8V mun 16V DC; 1.5 W max .; polaritasna cipta.

The ALP690 nyaéta sadia ayeuna di hiji MSRP tina $ 925.00.

ngeunaan Lectrosonics
Muhun dimangfaatkeun dina pilem, siaran, sarta téater komunitas teknis saprak sistem mikropon nirkabel 1971, Lectrosonics jeung produk ngolah audio nu dipaké sapopoé di aplikasi misi-kritis ku insinyur audio akrab jeung kumawula parusahaan keur kualitas, layanan palanggan, sarta inovasi. Lectrosonics mangrupakeun produsén AS dumasar di Rio Rancho, New Mexico. Didatangan pausahaan online di www.lectrosonics.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!