imah » wartos » VFX Legion Nyiptakeun Pangaruh Pikeun 'Kadaharan Anu Didamel Amérika,' History Channel's New Docudrama Mini-Series

VFX Legion Nyiptakeun Pangaruh Pikeun 'Kadaharan Anu Didamel Amérika,' History Channel's New Docudrama Mini-Series


AlertMe

VFX Legion nembé parantos campuran kompléks épék visual pikeun docudrama mini Sejarah anyar Channel Channel, 'The Food that Made America.' Perusahaan berbasis Burbank damel unggal fase produksi, ti mimiti dugi ka rengse. Timnya aya dina lokasi nalika lokasi pramuka sareng pesawat-produksi nalika produksi di New York, sadaya jalan ngalangkungan ahir acara anu kabuka ditunjuk salami jam produksi sawelas.

Dihasilkeun ku Lucky 8 kaluar ti New York, 'The Food that Built America' nyaritakeun carita-carita anu matak ningali - sapertos Milton Hershey, John sareng Will Kellogg, Henry Heinz, CW Post, para sadulur McDonald - anu ngawangun merek sareng nimukeun téknologi anu ngarobihkeun industri pangan. The docudrama nyarioskeun peran ieu titans dina nyusun ulang bentang kuliner nagara dina tungtung abad, nganggo reenaktis dramatis anu ngayakeun rupa-rupa périodik ku akurasi titik-titik.

Di antara tugas VFX Legion anu paling nangtang nyaéta ngawangun struktur jaman ayeuna kalayan ekstensi set skala ageung pikeun nyieun deui gudang jeung pabrik-pabrik ti mimiti era-ical. Legion ngaléngkah pikeun ngarobih tantangan anu sanés nalika piring méru henteu némbalan pabrik Hershey sareng bentang sakurilingna pikeun kauntungan anu pangsaéna. Timnya ngawangun réplika digital pinuh ku pabrik jeung kalolobaan sakurilingna - ti tempat luhur. Nu ditémbak nyiptakeun gaya arsitéktur période, ogé anu sapertos resep dokumenter tina séri.

Tuah 8Sutradara Kreatif Yoshi Stone damel babarengan sareng Legion's LA In-house VFX Supervisor Matthew Lynn sareng Diréktur Kreatif
James Hattin. Aranjeunna ngembangkeun tampilan anu dumasar kana sési pramuka téknis anu ngahadiran VFX Legion's New York-based Supervisor Eric Pascarelli.

Gawe sareng tim produksi Lucky 8 nalika pucukna, Pascarelli mastikeun yén aranjeunna gaduh seniman nembak legion diperlukeun deui di Burbank. Kéngingkeun detil sareng pangukuran tina unggal moto anu anjeunna parantos mastikeun yén aranjeunna kalebet kana waktos kahiji sareng sanggup ngahurungkeun sakalian épék visual kalayan gancang-gancang. VFX Legion nganggo konperénsi pidio Zoom pikeun kolaborasi salami unggal fase produksi, sareng pikeun ngerjakeun rencana aksi anu terus-terusan sareng mastikeun tim di tim duanana pantai sok aya dina halaman anu sami.

Akhir-akhirna di buruan, Lucky 8 naros VFX pasukan ngadamel acara pakét grafis anu kabuka. Tim na ngadamel sababaraha desain sareng gaya duanana perawatan sareng logos. Tim LA parusahaan ngararancang sareng animasi kabuka, sareng ditetepkeun dumasar kana kaputusan éditor klien.

"'Kadaharan anu Didamel Amérika' mangrupikeun acara ongkos tetep kusabab jalanna terstruktur, ”saur Hattin, pangadeg Legion. "Éta peryogi jinis solusi praktis anu pipa pionir urang sareng pendekatan panginten kana produksi épék visual diciptakeun pikeun nanganan."

"Gawéna hiji docudrama sareng Lucky 8, perusahaan anu berpusat di New York anu ngahasilkeun roster bergengsi tina dokumenter, mangrupikeun pangalaman anu hébat," tambah Hattin. "History Channel mangrupikeun tempat anu terus-terusan dina dokumenter sareng dokokramas anu ngagampangkeun sareng ngahiraman pamirsa kalayan program dinamis ngeunaan jaman baheula sareng ayeuna. Tim Legion bener-bener ngahargaan sareng ngahargaan kasempetan pikeun damel dina jinis ieu. "

VFX Legion nganggo campuran alat pikeun nyiptakeun tembakan kanggo séri ieu, kalebet The Foundry's Nuke pikeun nyusun, Adobe Photoshop kanggo lukisan matte, Redshift pikeun rendering 3D. Autodesk's Shotgun pikeun manajemén proyék, AutodeskMaya pikeun lampu 3D sareng animasi, desain desain gerak didamel nganggo Adobe After Effect / Illustrator sareng Signiant Media Shuttle parantos dipaké pikeun nransfer file.

Kanggo inpo tambahan ngeunaan VFX Legion LA / SM sareng jasa na, kunjungan www.VFXLegion.com, nelepon 818-736-5855, atanapi email [EMAIL PROTECTED].

sks:
Judul: 'Kadaharan Anu Didamel Amérika'
Jenis: VFX pikeun Mini-Series / Docudrama
Airdates: Agustus 11-13 / Sejarah

Klién: Sejarah Channel / NYC
Produser Eksekutif: Jim Pasquarella
Produser Eksekutif: Mary E. Donahue
Eksekutif VP sareng Kepala Programming: Eli Lehrer
Distributor: Jaringan A + E

Dihasilkeun ku: Lucky 8 / NYC
Sutradara: Nick Bodas
Produser Eksekutif: Yoshi Stone, Greg Henry, Kim Woodard, Isaac Holub

Pangaruh Visual ku: VFX Legion / LA, SM
Diréktur Kreatif: James David Hatting
Pengawas VFX / Acara Terbuka: Mateus T. Lynn
Vérsi Pangawas VFX / NY: Eric Pascarelli
3D Megapolitan: Rommel S. Calderón
Dinamika CG: Eric Ebling
Komposisi: Nick Guth
Komposisi: Brad Moylan
Komposisi: Eugen Olsen
Pelacak kaméra: Guy Delgado
Alat Paip: Brandon Rachal
Matte Lukisan: Bayu Adamson
Lukisan Matte: Christian Haley
Lukisan Matte: Jim Hawkins
Lukisan Matte: Eric Mattson
Lukisan Matte: Yvonne Muinde
VFX Koordinator: Lexi Sloan
Koordinator VFX: Amanda VanDeCar
Pembukuan: Michaela O'Brien


AlertMe