imah » LAIN » LG mun Jieun Kalolobaan interfaces telepon na 'Kaciri siga G3

LG mun Jieun Kalolobaan interfaces telepon na 'Kaciri siga G3


AlertMe
[Ad_1]
VentureBeat ngalaporkeun "G3 smartphone LG urang téh taun ieu sacara kejutan hit: Ieu teh telepon mimiti ti buta éléktronika Koréa nu bisa buka toe-to-toe jeung pangalusna tina Apple jeung Samsung.".

[Ad_2]
AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

Leave a Reply

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!