imah » jobs » Gaya hirup Digital Digital Videographer Digital - Intern

Bubuka proyék: Gaya hirup Brand Digital Media Videographer - Intern


AlertMe

Gaya hirup Digital Digital Videographer Digital - Intern

pausahaan
Sumur Damn
Kota, Propinsi
waktu
Dina Bade, Fleksibel
bayaran
teu disadiakeun (Euweuh / low dibayar / komisi wungkul)
Proyék disalabarkeun dina
07 / 18 / 17
ngabagikeun

Ngeunaan pakasaban

Ningali nyiptakeun eusi "getar tinggi", ngasah kamampuan anjeun, sareng numuwuhkeun portofolio anjeun dina rohangan média digital? Platform multi-média anyar merek kami milarian anjeun.

Kami mangrupikeun wellness platform média énggal anu anyar didorong peluncuran gaya hirup dina usum panas ieu ku produsén TV nasional sareng global + produser. Merek bakal nyakup eusi video / sérial biasa, acara podcast, inisiatif amal, sareng acara.

Anjeun calon rad upami anjeun gaduh pangalaman pikeun moto salah sahiji ieu di handap:

-interviews
kontén gaya hirup (dahareun, kaéndahan, olahraga, jsb)
-tutorial / video kumaha
-perhatosan minat wellness / eusi gaya hirup, atanapi damel sareng merek média gaya hirup.

mata pelajaran sapertos: yoga, nutrisi, kageulisan, inspirasi, perjalanan, spiritualitas, pamikiran panginten, motivasi,
musik, wirausaha.

mangga tepikeun Morgan
ASAP w / poko "Tim Pidéo Damn Nah" kalayan reel atanapi conto karya anjeun + sareng deui upami anjeun ngagaduhan. Sebutkeun upami anjeun milarian magang atanapi email ka nubruk / nyiptakeun + ngawangun pangalaman.

welldamnlifestyle.com/about-1

ngalanggan kiwari leuwih wincik

Geus palanggan a? Punten daptar


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)