imah » wartos » Lima Puluh Puluh nambihan kadua Baselight suite grading

Lima Puluh Puluh nambihan kadua Baselight suite grading


AlertMe

Colourist bentuk panjang ngalaman, Joe Stabb, pikeun nyorong wates tina 4K sareng kiriman HDR

London - 21 Oktober 2019: Anjog kantor pos butik London lima puluh lima parantos nambihan kadua gred Baselight kadua salaku bagian tina program ékspansi na. Kalayan ngembang minat eusi tungtung pikeun siaran sareng streaming, boh suite dilengkepan pikeun 4K sareng HDR ultra HD, sareng disertipikasi kanggo pengumuman sareng pangiriman Dolby.

Asalna hiji imah bentuk pondok, lima puluh lima puluh ayeuna paling dikenal pikeun hasil siaranna. Kitu ogé ékspansi ambisi kana gedong kaopat gigireun dasar Soho aslina, pikeun nyababkeun kamekaran kreatif sareng komersial, Puluh Puluh Puluh nembé ngarékam kolouris panjang formasi Joe Stabb ngajalankeun dua jabatan sareng suite énggal.

"Ukuran butik kami ngamungkinkeun urang nawiskeun lincah, jalan penyelesaian," saur Cara Kotschy, diréktur pangaturan lima Puluh Puluh Puluh. "Ditambahkeun gaya apikna sareng Dolby Vision anu akreditasi suite Baselight mangrupikeun tindakan strategis pikeun nempatkeun urang di payuneun téknologi sareng nganteurkeun strategi urang dina pasar pemrograman anu luhur. Baselight mangrupikeun nami anu ampir unggal klien bakal ngenal sareng percantenan. ”

Dinten ayeuna, seuseueurna Puluh Puluh Pasa urang ngirimkeun OTT aya dina HDR, ku kituna penting pisan yén aranjeunna gaduh kapercayaan pikeun ngirimkeun téknologi anyar ieu. Suite anyar cocog sareng kamar anu aya sacara teknis, didasarkeun dina Baselight DUA workstation sareng permukaan kontrol Blackboard. Lima Puluh Puluh ogé nganggo Baselight plug-in di kamar éditor séwang-séwangan sareng Flame VFX.

"Kami milih Baselight kusabab kami yakin yén éta bakal nganteurkeun eusi akurat unggal-unggal waktos," tambah Kotschy. "Baselight ngadamel sadaya angkat beurat sareng élmu warna sahingga seniman kami tiasa konséntrasi dina nyieun programna katingali saé. Tambih Deui, kusabab interoperabilitas sareng kolaborasina sareng set-online, offline sareng online, para klien tiasa ngahargaan kumaha kami nganggo téknologi pikeun adaptasi kana perobih hulu atanapi hilir kelas ieu. "

"Kéngingkeun jalan muter antara kamar hartosna urang tiasa nawiskeun kalenturan lengkep sareng ketangkasan ka klien urang. Kami diatur pikeun mindahkeun metadata antara suites - Media Composer, Baselight sareng Flame - tinimbang jumlah média anu ageung. Eta hartosna kelas henteu dipanggang, janten VFX tiasa diturunkeun kana jalur pipa nalika sagala rupa. Sagala épék, sasmita sareng padamelan online dilaksanakeun di plug-in, sahingga tiasa dianggo dua cara dina aliran kerja anu tiasa diurus.

Colourist senior anyar, Joe Stabb, sumping sareng reputasi anu kuat pikeun pamikiran téknis sareng kreatif sareng pangalaman dina jero tivi sareng pilem. Anjeunna sadar peryogi nyorong wates pikeun kiriman 4K sareng HDR sareng format akuisisi anu langkung ageung.

"Kami ogé kedah padamelan anu kompleks, langkung saé anu dikirimkeun pikeun klien urang," saur Stabb. "Peran colourist nyaéta mekar pikeun ngarampungkeun pagawean anu langkung lega sareng langkung ageung. Lima Puluh Puluh rutin dipuji ku panyiar sareng platform OTT pikeun kualitas pangiriman téknis kami, sareng Baselight ngabantosan urang ngajaga reputasi éta. "

###

ngeunaan FilmLight
FilmLight tumuwuh sistem unik warna grading, aplikasi pengolahan citra jeung parabot workflow nu transforming pilem sarta video pos-produksi jeung netepkeun standar anyar pikeun kualitas, reliabiliti sarta kinerja. streamlined workflows basis metadata parusahaan employ produk tahan kalayan motong parabot kreatif ujung, sahingga professional kreatif digawekeun di forefront tina revolusi media digital. Diadegkeun dina 2002, bisnis inti FilmLight urang geus dipuseurkeun dina inovasi, palaksanaan na rojongan produk-kaasup Baselight, Prelight na nya Waktos-di pausahaan produksi, fasilitas pos-produksi jeung studio pilem / TV sabudeureun dunya ngarah. FilmLight ieu kantor pusatna di London, dimana panalungtikan, desain jeung manufaktur operasi na anu dipuseurkeun. Jualan na rojongan nu dipigawé ngaliwatan puseur layanan régional jeung mitra mumpuni di sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.filmlight.ltd.uk


AlertMe