imah » wartos » Litepanels Expands Power Sorangan Hotspot of Gemini 2 × 1 Softlight Jeung Anyar Dual Batre bracket, lanté Stand Kit, sarta Leuleus mawa Case

Litepanels Expands Power Sorangan Hotspot of Gemini 2 × 1 Softlight Jeung Anyar Dual Batre bracket, lanté Stand Kit, sarta Leuleus mawa Case


AlertMe

Los Angeles - Jan. 31, 2019 - Litepanels dinten ngawanohkeun tilu asesoris anyar keur na Gemini 2 × 1-unggul pangajén LED Leuleus panel: a bracket batré dual pikeun boh Gunung Emas atanapi V-Gunung accu, hiji alat lanté stand, sarta mawa hal lemes sided.

"The siaran na bioskop industri 'softlight paling akurat tur serbaguna ngan ngagaduhan malah leuwih serbaguna kalawan ieu asesoris anyar," ceuk Enjum Brown, manajer produk, Litepanels. "The bracket batré dual anyar ngajadikeun Gemini 2 × 1 malah leuwih praktis dina kaayan kakuatan portabel anu pikaresep leuwih kakuatan mains, kaasup rupa-rupa lega aplikasi Néng na ENP. Sarta ngadeg lanté anyar jeung mawa hal lightweight mangrupakeun tambahan hébat nu ngarojong strategi urang nyadiakeun paling fléksibel tur mobile solusi cahaya industri urang ".

Diwanohkeun taun ka tukang, Gemini 2 × 1 mangrupa lampu bodas paling akurat industri urang, maturan kontrol warna precision, hiji Asép Sunandar Sunarya lega cahaya dinamis sarta épék cinematic, sarta output surem bébas, sadaya dina panel LED kacida portabel. Kalawan beurat pisan lampu sarta onboard, catu daya ballast bébas, Gemini ogé ngamungkinkeun pikeun transpor stress bébas tur gampang rigging dina dina lokasi pucuk.

Bari Gemini geus salawasna geus bisa beroperasi dina 100 persen kakuatan lamun dina operasi batré (LEDs competing ukur bisa beroperasi dina 50 persen), hijina pilihan kakuatan mobile saméméhna kungsi jadi beurat, freestanding cine batré peristirahatan di lantai. The bracket batré dual anyar robah persamaan sangkan pamaké ngawasa panel Gemini ku ningkatna dua accu kaméra siaran 14.4V industri-baku langsung ka yoke lampu urang atawa nangtung.

The Gemini dual bracket batré anu aya dina boh mangrupa Gunung Emas atanapi versi V-Gunung, unggal ngarojong dua accu dina ukuran mimitian ti 90 mun 190 watt-jam, kaasup Anton / Bauer urang Dionic XT onboard bioskop jeung siaran accu. The bracket anyar geus husus dirancang ngatur kaluaran kakuatan pikeun mastikeun umur batre maksimum jeung mertahankeun kinerja puncak pikeun Gemini 2 × 1, sarta eta ngawengku kabel nyambungkeun. The bracket batré dual ayeuna aya di hiji MSRP tina $ 420, £ 300, € 375, sarta 48,000 yen.

The kit lanté stand anyar pikeun Gemini 2 × 1 mangrupa idéal dina siaran sagala, Néng, atawa EFP setting lokasi dimana lanté ningkatna ieu dipikahoyong - terang nepi témbok, contona. ngadeg mangrupa low-profil, merenah, tur cara sturdy kana posisi jeung / atawa Gunung anu Gemini di lantai atawa naon baé datar lianna. Lantai ningkatna kit ngawengku sakabéh hardware perlu nyambung panel Gemini 2 × 1 Leuleus jeung ngarojong. Ieu ayeuna aya di hiji MSRP tina $ 450, £ 330, € 400, sarta 51,000 yen.

Sajaba ti éta, Litepanels ayeuna maturan, mawa hal lightweight lemes sided keur angkutan tur neundeun panel Gemini 2 × 1 Leuleus tunggal gampang. (Litepanels ogé nawarkeun hiji hal jalan terjal keur ongkos lampu sakumaha angkutan barang atanapi koper.) The bisi mawa anyar ngawengku hiji panutupanana awét zippered, hiji kantong aksésori, sarta tali taktak. The mawa hal lemes sided geus sadia pikeun $ 365, £ 270, € 325, sarta 42,000 yen.

Inpo leuwih dina Gemini 2X1 panel Leuleus - bareng jeung sakabéh ieu asesoris anyar - bisa kapanggih dina www.litepanels.com.

# # #

A Snapshot of Litepanels
Litepanels, a Vitec brand grup, diadegkeun dina 2001 ku lima gaffers profésional sarta insinyur anu ningal kahareup jeung naratas cahaya LED pikeun gambar gerak, televisi, jeung industri audio-visual. téhnologi-unggul pangajén Emmy® maranéhna geus kiwari kungsi dipaké dina rébuan Productions sakuliah dunya sarta geus dipercaya ku organisasi siaran ngarah di dunya. Litepanels terus rék dilegakeun suite miboga surem bébas, warna-akurat, lampu lemes pinuh dimmable yén bakat sarta cahaya direksi admire. panels ieu ramah lingkungan bisa mayar sorangan kalawan tabungan kakuatan tur hirup lila, netepkeun standar anyar dina cahaya profésional. Inpo nu leuwih lengkep bisa kapanggih dina Litepanels.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/TheVitecGroup/190131Litepanels.docx

Link ka Poto:www.wallstcom.com/TheVitecGroup/Litepanels-GeminiBracket.jpg
Poto caption: Litepanels Dual Batre bracket keur Gemini 2 × 1 Leuleus Panel

Link ka Poto:www.wallstcom.com/TheVitecGroup/Litepanels-GeminiFloorMount.jpg
Poto caption: Litepanels lanté Stand Kit keur Gemini 2 × 1 Leuleus Panel

Link ka Poto:www.wallstcom.com/TheVitecGroup/Litepanels-SoftCarryCase.jpg
Poto caption: Litepanels mawa Case keur Gemini 2 × 1 Leuleus Panel

Didatangan Litepanels di BSC Expo, Nangtung 315

Bagikeun eta on Twitter:twitter.com/intent/[EMAIL PROTECTED]%20introduces%20new%20dual%20battery%20bracket%20and%20floor%20stand%20for%20Gemini%202×1%20%23gemini%20%23portablepower%20%23softlight%20%23litepanels%20%23vitecgroup%20%23cameratech%20%23antonbauer%20%20%23litbylitepanels%20-%20http://bit.ly/2Rru7iD


AlertMe