imah » wartos » Rekaman Langsungna Shot Wisata Anyar anu nembe nganggo Kamét Pawagam 4K sareng URSA Mini Pro Nganggo BALAK Blackmagic

Rekaman Langsungna Shot Wisata Anyar anu nembe nganggo Kamét Pawagam 4K sareng URSA Mini Pro Nganggo BALAK Blackmagic


AlertMe

Fremont, CA - May 22, 2019 - Blackmagic Desain ngumumkeun dinten yén URSA Mini Pro 4.6K sareng Pocket Bioskop Camera 4K digunakeun pikeun némbak langsung tina The Birthday's TOUR 19 NIGHTS 2018 AUTUMN, anu kajual di luar ku wisata anu populer ku UNIVERSAL SIGMA band rock Jepang anu populér.

Jumlahna aya 10 Blackmagic Desain kaméra, kalebet opat Pocket Bioskop Kaméra 4K sareng genep rekaman URSA Mini Pro 4.6K di Blackmagic RAW, parantos dianggo. DaVinci Resolve Studio parantos dianggo pikeun ngedit pos sareng workflows pengumuman.

Poé ulang taun nyaéta band rock garasi batu anu populer di Jepang, sareng wisata dirékam ku perusahaan produksi Jepang MAZRI Inc.

Mr. Toru Nomura tina MAZRI Inc., anu ngarahkeun syuting langsung, nyarios: "Kuring mutuskeun pikeun ngahijikeun sadaya aliran kerja tina pamotakan pikeun ngédit sareng grading sareng produk Blackmagic. Kusabab kuring badé kéngingkeun grading dina raraga ngadamel gambar hirup anu saé anu tiasa dianggo kaméra Blackmagic pikeun ngarékam di RAW. Digabungkeun sareng mobilitas kaméra Blackmagic anu saé, éta mangrupikeun pilihan pangsaéna. ”

"Kaméra Pocket Bioskop 4K dipasang dina leungeun anu dicekel gimbal sareng némbak panongton anu calik. Nalika nembak nganggo kaméra anu dicekel ku tangan konvensional, monitor éksternal kedah diperyogikeun, tapi ku Pocket Bioskop Kaméra 4K henteu kedah aya monitor éksternal kusabab aya monitor pungkur 5 inci, sareng sékrési kaméra anu kompak tiasa kajantenan. Antarbeungeut pangguna jadi basajan sahingga anjeun tiasa ngoperasikeun tanpa éléh sareng abdi tiasa ngarobih gradasi konsér haseup kalayan kaméra. Rentang dinamis tina Pocket Bioskop kaméra 4K estu saé. Sorotan sareng bayangan tetep indah ”saur tukang photo Mr. Masatoshi Toyonou.

"Anu diwangun dina panyaring ND tina URSA Mini Pro 4.6K leres pisan. Moto konsér langsung henteu tiasa dilakukeun tanpa saringan ND sabab pencahyaan bervariasi gumantung kana panggung. Ieu ogé rékaman munggaran anu kami lakukeun nganggo pormat RAW Blackmagic ”saur Mr. Nomura. "Abdi estu kaget di Blackmagic RAW! Data dirékam langkung ti jam 2 ngagaduhan ukuran file anu alit. Data na tiasa dibaca dina waktu anu singget, sareng urang tiasa ngamimitian ngédit langsung. Blackmagic RAW mangrupikeun aliran aliran anu langkung gancang, sareng henteu butuh média ngarékam kapasitas ageung. Blackmagic RAW anu pangsaéna pikeun konsér live anu butuh motret panjang sareng seueur kaméra. "

Pikeun konsér, aranjeunna nganggo genep URSA Mini Pro 4.6K, kaasup campuran EF Mount, PL Mount sareng B4 gunung, bari nganggo lensa MFT aktif sareng opat Pocket Cinema Camera 4Ks. "Kaahlianna tina URSA Mini Pro ngamungkinkeun urang tiasa nanganan sagala kaayaan kalayan sistem kaméra. Kadua URSA Mini Pro 4.6K sareng Pocket Cinema Camera 4K nangkep nada kulit anu geulis pisan sareng nyayogikeun tampilan bioskop anu ngahijikeun sareng rumangsa kaget pisan dina rentang dua dinamikna ”saur tukang photo Mr. Shinya Yamada.

Pak Yamada ogé ngurus pengumuman warna. "Kuring ngagunakeun DaVinci Resolve Studio pikeun pengalir warna. Kuring sadar yén kuring bakal ngabéréskeun tampilan kanggo ngarasa ayana hirup. Sanaos bahanna ditembak dina sababaraha kaayaan pencaharian langsung, upami éta bahan RAW, seueur warna tiasa ditarik salami grading, sareng pangaluyuan tiasa didamel kanggo bagian-bagian halus. Kinerja RAW Blackmagic sareng DaVinci Resolve jauh langkung gancang batan format RAW anu sanés, janten gampang pisan pikeun ngadamel sareng nyepetkeun sadaya alur kerja. "

Pencét Fotografi

Poto produk tina URSA Mini Pro, Kaméra Pocket Bioskop 4K, DaVinci Ngalereskeun Studio sareng sadaya anu sanésna Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic DesainKartu néwak DeckLink ngaluncurkeun révolusi dina kualitas sareng mampuh dina produksi pos, sedengkeun perusahaan Emmy ™ anu pangajén DaVinci produk koréksi warna anu didominasi industri televisi sareng pilem ti saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe