imah » wartos » LiveU ngaluncurkeun LU800 - Unit Widang Produksi-Tingkat Mimitina

LiveU ngaluncurkeun LU800 - Unit Widang Produksi-Tingkat Mimitina


AlertMe

LiveU ayeuna ngumumkeun unit lapangan produksi-tingkat sagala pikeun warta live sareng sinyalna olahraga. LU800 ngagabungkeun produksi kaméra multi sareng kamampuan video sareng audio punjul kalayan pangiriman kritis misi dina unit 5G pituin. Dirancang tina dasar kanggo muka konci poténsi 5G, unit nawiskeun kualitas jasa sareng daya tahan.

LU800 ngadukung dugi ka opat eupan anu diselaraskeun ku pigura dina résolusi anu luhur ti hiji unit, nganggo beungkeutan IP anu kuat dugi ka 14 sambungan. Unit kasebut ogé nawiskeun pagelaran pidéo kualitas pangluhurna, dugi ka transmisi HDR 4K bit 60K bit pikeun jerona warna sareng méwah, ogé dugi 10 saluran audio kanggo produk-produk luhur.

Samuel Wasserman, CEO LiveU, nyatakeun, "Ngaluncurkeun produk pamutahiran tanah ieu ngagaduhan kaitanana, sareng industri ngalaman jarak sosial sareng watesan anggaran. Aya kabutuhan anu akut sareng ngembang pikeun solusi kualitas luhur, dipercaya, sareng ongkos mahal, ngadukung saluran produksi jauh (REMI). LU800 nawiskeun kamungkinan anu henteu terbatas pikeun konsumén pikeun ngamajukeun produksina sareng nyertakeun langkung seueur kagiatan dina fraksi biaya metode pangiriman tradisional. "

LU800 nyayogikeun tingkat ketahanan anyar, ngagabungkeun pagelaran 5G anu langkung hébat sareng dalapan modeu internal, dual-SIM, dirojong ku anteneu internal épisién luhur. Unit kasebut parantos dioptimalkeun pikeun operasi 5G, ngabéréskeun syarat 5G anu unik kalayan versatility maksimal sareng dukungan pinuh pikeun evolusi jaringan 5G.

Wasserman neraskeun, "Kalayan balikna olahraga live, 5G diperkirakeun gaduh peran anu penting dina produksi langsung sareng kontribusi. Teknologi beungkeut 800G-LU5 pinter ningkatkeun kelestarian kualitas video dina stadion olahraga sareng tempat-tempat sanés, ngamangpaatkeun rubakpita, tingkat handapna sareng kecepatan langkung ageung ditawarkeun jaringan 5G. Siaran live 5G anu suksés kalayan panyayun sélulér AS, APAC sareng Éropa, babarengan sareng partisipasi kami dina proyék kolaborasi 5G EU, parantos nguatkeun pengetahuan sareng kaahlian kami dina widang ieu, anu ngamungkinkeun urang ningkatkeun algoritma sareng solusi kami. "

Kalayan LU800, LiveU ayeuna nawiskeun kontribusi lengkep-tungtung-tungtung, produksi sareng solusi distribusi. Aliran produksi multi-kaméra unit dikelolaan ku platform manajemén basisna LiveU Central sareng otomatis dikandung kana manajemén kontén LiveU Matrix IP sareng aliran distribusi.

Sayogi ayeuna, séru produk LU800 nyayogikeun sagala kabutuhan customer atanapi skénario produksi kalayan multi-kaméra sareng variasi kaméra tunggal.


AlertMe