imah » wartos » Studio LiveU to Power TNW TV di TNW2019, di Partnership kalawan Stream My Event

Studio LiveU to Power TNW TV di TNW2019, di Partnership kalawan Stream My Event


AlertMe

Téknologi streaming langsung LiveU bakal kakuatanana acara studio live di TNW2019 bulan hareup (The Next Web) kanggo tim édisi TNW, dina mitraan sareng Stream My Event. "TNW TV" bakal disalurkeun langsung ka situs wéb TNW sareng diwanohkeun dina saluran média sosial TNW sapanjang festival dua dinten di Amsterdam (Mei 9 / 10).
Program éta bakal janten campuran wawancara langsung sareng panyatur keynote di studio, liputan langsung tina presentasi keynote nyalira, sareng paguneman ad-hoc sareng sémah festival, dikelompokeun ku tim TNW roaming wartawan nganggo encoder nirkabel LiveU Solo di sabudeureun konperénsi éta. Sababaraha wawancara bakal malah diayakeun luhur dina roda Ferris, didirikan di lapangan tempat.

Produksi langsung bakal diurus ku Stream My Event di ruangan kontrol studio na di Walanda Belanda nganggo solusi produksi atés nirkabel LiveU sacara nirkabel. Hal ieu ngamungkinkeun siaran, produser olahraga sareng acara pikeun ngirangan biaya ku ngagunakeun prasarana téknis sareng alatna anu aya dina lokasi terpusat tinimbang produksi situs anu mahal sareng satelit treuk Kalayan Precision Timing ™, LiveU mastikeun ukuran tepatna reureuh tungtung-to-end sareng sinkron multi-kaméra otomatis.

Salila festival éta, lokét IRL (In Real Life) kalayan LiveU Solo di jero ogé bakal nunjukkeun sareng sayogi diséwa dina demo LiveU. Ransel nyadiakeun cara pangbasajanna pikeun panyipta konténna pikeun nyiarkeun pidio kualitas luhur ti tempat ker sareng terlibat sareng fansna salami jam-jam liwat platform online populér sapertos Facebook Live, YouTube sareng Twitch.

Derk van Lomwel, Manajer Mitra Sr. Web Next Sr. saurna, "Kami ngarencanakeun pikeun langkung ageung sareng langkung saé pikeun Konferensi TNW taun ieu sareng éta anu nuju urang lakukeun. TNW TV anu dihidupkeun ku LiveU bakal nutupan sadaya sorotan sareng wawasan anu pikaresepeun pikeun jalma anu teu tiasa hadir IRL. Éta kahiji waktos urang ngawangun acara live 8-jam anu lengkep sareng urang henteu tiasa kantos ngalakukeun éta tanpa kaahlian téknis mitra LiveU sareng Stream Acara mah. Topi ka aranjeunna. "

Ronen Artman, VP Marketing LiveU, saurna, "Kami bungah pikeun hasil gawé bareng sareng The Next Web pikeun taun katilu sakaligus, salah sahiji festival téknologi paling inovatif sareng kreatif Éropa. Taun ieu, urang nyandak suasana festival malah langkung caket kana pamiarsa di bumi, ngawawancara garis-garis penceramah anu narik dina studio live sareng ngadangukeun tangan ti mimiti pengunjung festival dimana waé aranjeunna aya, bahkan luhur di luhur. taneuh! ”.


AlertMe

Luncat

Luncat mangrupakeun agénsi komunikasi B2B nu nyadiakeun PR bespoke, pamasaran jeung jasa kreatif pikeun pausahaan téhnologi peuntas industri video profésional, ti akuisisi eusi liwat pangiriman pikeun imah.