imah » diulas » Loteng Seni lebet Usum ka-9 na di Florida Kidul PBS!

Loteng Seni lebet Usum ka-9 na di Florida Kidul PBS!


AlertMe

South Florida PBS (WPBT & WXEL) bakal premiere usum kasalapan anu diantisipasi pisan ti favorit Florida Kidul sareng program seni anu diproduksi sacara lokal, Art Loft dinten Salasa, 19 Januari 2021 jam 7:30 PM dina WPBT sareng Kemis, 21 Januari jam 5: 30 PM dina WXEL. Épisode-épisode anyar bakal perdana mingguan dina dinten Salasa jam 7:30 sonten dina WPBT sareng dinten Kemis tabuh 5:30 sonten di WXEL.

Anyar pikeun Art Loft musim ieu mangrupikeun kamitraan urang sareng Komisaris, program kaanggotaan dimana kolektor anu nembongan pendak sareng seniman di komunitasna, diajar kumaha ngumpulkeun, sareng numuhkeun koleksi seni na kalayan karya-karya seniman kontemporer paling kado Miami.

"Ngawangun komunitas seni anu kuat hartosna ngembangkeun hubungan anu langkung jero sareng komunitas anu langkung lega dimana urang hirup. Komisaris nyiptakeun sasak kana pangalaman sareng parobihan perspéktif anu dicandak ku seniman dina kahirupan urang, nyéépkeun waktos pikeun silih pendak di sakitar ideu sareng karya seni anu ngagaduhan hartos, kabungahan, sareng pentingna saluareun ciri éstétis atanapi nilai komersial, "saur Dejha Carrington, ko- pangadeg Komisaris. "Kami arep kolaborasi énggal sareng PBS ieu bakal méré inspirasi pikeun pemirsa pikeun ningali dirina salaku kolaborator sareng pelindung ékosistem seni lokal kami, sareng aranjeunna dipindahkeun pikeun pendak sareng seniman, ngumpulkeun karya seni sareng ngiringan aktip dina komunitas kreatif urang."

Musim pangénggalna Art Loft nampilkeun carita ngeunaan musium Florida Kidul, inkubator seni ékspérimén, pagelaran jogét gerilya, seni digital dina kanyataanana anu ditambih, sareng sadayana anu aya di antawisna. Pemirsa tiasa nuturkeun Jorge Pérez - nami PAMM sareng kolektor berpengalaman - ngalangkungan gudangna ngancik rohangan seni ékspérimén. Aranjeunna tiasa ngalalana ka Museum of Graffiti - hiji-hijina musium anu aya di dunya - dimana pendiri sareng Alan Ket masihan kontéks ka mural Wynwood sareng ngajelaskeun naékna corétan tina kagiatan anu ilahar ilegal kana bentuk seni anu dirayakeun di panjuru dunya. .

Pemirsa ogé bakal diwanohkeun ka seniman Mira Lehr anu ngabakar karyana, ngagambarkeun duanana kaéndahan sareng karusakan di planet urang. Aranjeunna ogé bakal pendak sareng kelompok anu ngahaturanan katerampilanna pikeun ngabantosan seniman maju. Salaku conto, hiji grup - Zero Empty Spaces - ngarobih gedong écéran kosong jadi studio artis, nyiptakeun inkubator seni anyar sareng ngahirupkeun deui kosong

toko hareup. Ieu sareng seueur carita deui, musium, sareng seniman bakal dipamerkeun dina usum anyar Art Loft.

"Tujuan kami pikeun ngahubungkeun seniman pagelaran Florida Kidul, musisi, panulis, pemimpi sareng visioner sareng program lokal anu ngagungkeun kreativitas sareng keragaman komunitas urang," nyatakeun Dolores Sukhdeo, CEO South Florida PBS. "Kami ngaharepkeun usum anyar Art Loft ieu bakal ngawartosan sareng mere ilham pemirsa, kalayan profil karya seni anu ngagambarkeun sajarah urang, ogé anu nawiskeun sakedap ka hareup."

Ngeunaan Art Loteng

Art Loft mangrupikeun program seni 30-mingguan mingguan anu nunjukkeun seniman lokal, paméran, pagelaran, sareng organisasi kasenian anu nempatkeun Florida Kidul salaku pamimpin anu muncul dina dunya seni. Art Loft mangrupikeun kolaborasi antara WPBT2 South Florida PBS, seniman sareng produser lokal, sareng stasiun PBS sanés di nagara.

Art Loteng dimungkinkeun ku Florida Keys sareng Key West sareng Friends of South Florida PBS.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Art Loft nganjang www.artloftsfl.org/

Ngeunaan South Florida PBS: SELATAN FLORIDA PBS mangrupikeun perusahaan média publik panggedéna di Florida, kalebet stasiun Panyiaran Publik WXEL-TV, ngaladénan di Palm Beaches sareng Treasure Coast sareng WPBT2, ngalayanan kabupaten Miami-Dade sareng Broward, sareng Saluran Kaséhatan, 24 / 7 jasa kaséhatan sareng kaséhatan multi-platform. SELATAN FLORIDA PBS ngahubungkeun organisasi sareng lembaga di daérah urang sareng ngajaga sajarah Florida Kidul. Anjog ka jalan di masarakat global ieu, SELATAN FLORIDA PBS ngalayanan komunitas anu rupa-rupa ti Key West dugi ka Sebastian Inlet sareng ti Atlantik Atlantik dugi ka Danau Okeechobee. SELATAN FLORIDA PBS komitmen pikeun nyiptakeun sareng nampilkeun seni, pendidikan sareng pamrograman warisan budaya anu unik, sareng nyarioskeun carita lokal anu béda dina rupa-rupa platform média digital. Sababaraha produksi anu unggul pangajén kami kaasup James Patterson's Kid Stew, Changing Seas, Art Loft sareng Your South Florida. Kanggo inpormasi lengkep, didatangan www.southfloridapbs.org


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!