imah » jobs » Kapala Insinyur / Diréktur Layanan Téknis-OKC 191007-UNCB-118

Pembukaan proyék: Kepala Insinyur / Diréktur Layanan Téknis-OKC 191007-UNCB-118


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Lebeng DHS
location: OK US
Ditunjukkeun pangaweruh analog jeung téknologi digital pikeun siaran sareng produksi. Kamampuhan sareng kahayang pikeun ngahontal dasar élmu pangaturan organisasi anu ngiringan…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)