imah » jobs » Kapala Insinyur / Diréktur Layanan Téknis-OKC 191007-UNCB-118

Pembukaan proyék: Kepala Insinyur / Diréktur Layanan Téknis-OKC 191007-UNCB-118


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Lebeng DHS
location: OK US
Ditunjukkeun pangaweruh analog jeung téknologi digital pikeun siaran sareng produksi. Kamampuhan sareng kahayang pikeun ngahontal dasar élmu pangaturan organisasi anu ngiringan…

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)