imah » wartos » Lulusan Matrox Monarch HD di Puncak Kelas na di Universitas Florida Kalér

Lulusan Matrox Monarch HD di Puncak Kelas na di Universitas Florida Kalér


AlertMe

Universitas North Florida ngamanpaatkeun Monarch serbaguna anu gampang dianggo HD encoder pikeun ngarekam ceramah diajar jarak jauh sareng ngalirénkeun upacara ngamimitian

Sababaraha kajadian dina pangalaman mahasiswa di universitas langkung diantisipasi pisan tibatan upacara wisuda na. Pikeun lulusan, teu aya nanaon sapertos nampi gelar diploma sareng ngalungkeun papan mortir anjeun dina hawa pikeun ngarayakeun puncak tina tugas kursus taun-taun, tetep wengi diajar, sareng nginget-nginget sareng rerencangan. Sedengkeun mahasiswa University of North Florida (UNF) mahasiswa damel teu upaya pikeun tiasa leumpang ngalangkungan panggung dina dinten wisuda, Matrox® Monarch HD encoder damelna sesah pisan pikeun ngadukung aranjeunna di tukangeun layar pikeun nyayogikeun rekaman kualitas ceramah anu hadé sareng aliran langsung tina upacara ngamimitianana.

Situated Ditengah hiji alam ngawétkeun di Jacksonville, Florida, UNF membanggakeun 53 sarjana, lulusan 28, sareng tujuh program gelar doktor anu diayakeun kana genep akademi anu béda, sareng klub mahasiswa aktif, organisasi, sareng program atletik anu suksés. Pikeun paguron luhur, tiasa nyayogikeun kasempetan diajar jarak jauh sareng ngalirénkeun upacara ngamimitianana pikeun anu teu tiasa sumping mangrupikeun léngkah-léngkah alamiah dina ngembangna jangkauan universitas. Pikeun ngahontal tujuan ieu, universitas peryogi milari alat panyandian anu cekap cekap pikeun ngangkut dimana diperyogikeun, bari ogé ngahasilkeun kualitas-kualitas video, H.264-énkode pikeun rékaman sareng live stream.

Rekrutmen ukur anu pangsaéna

Nalika anjeunna mimiti dipenta pikeun ngarancang fasilitas diajar jarak jauh pikeun UNF, téknisi rékayasa siaran senior universitas, Elaine Poppell ngalieuk ka Matrox. Mangtaun-taun saatosna, nalika milarian solusi portabel, streaming sareng rékaman rékaman pikeun upacara ngamimitian, pangguna lami-lami produk video sareng grafik Matrox kajantenan dina pidéo YouTube anu nampilkeun Monarch HD. "Kuring terang urang kedah ngagaduhan produk ieu," saur manehna. "Kuring ningali sagala rupa anu aya dina waktos éta, tapi éta Monarki HD anu nangtung di luhur sésana. " Antara Raja HDKamampuh ngalirkeun sareng ngarékam résolusi nepi ka 1080p30 sareng kuat, faktor formulir ci, pilihan na jelas.

Fasilitas pembelajaran jarak jauh UNF ayeuna kalebet ruang kelas khusus anu dilengkepan kaméra PTZ, alat siaran, sareng perangkat lunak parangkat ceramah sareng perangkat keras - kalebet Monarch HD ngalirkeun sareng ngarekam alat - anu parantos ditambihan dina panyetelan.

Ngarojong murid ngalangkungan pidéo

UNF parantos nyiptakeun lingkungan anu ramah-vidéo anu ningkatkeun pangalaman mahasiswa ti mimiti karir universitas dugi ka dinten terakhir di upacara ngamimitian. Dina raraga ngarekam kelas diajar jarak jauh, antara dua sareng tilu kaméra SDI dipasang di sakitar ruang kuliah. Salila di kelas, kaméra néwak pidéo sareng ngirim ka saklar, sedengkeun audio anu dicandak ku mikropon dikirim ka mixer audio. Eupan ieu teras dikirim ka Monarch HD énkoder Sakali kacatet dina 960x540p ku Monarch HD, file-file na diunggah kana sistem manajemén pembelajaran pikaresep UNF (LMS), Canvas, pikeun murid ningali sakumaha pikaresepeunana.

Pikeun produksi anu langkung ageung, sapertos upacara dimimiti paguron luhur, lima kaméra SDI dipasang pikeun nutupan pandangan pemirsa, panggung, peucang, sareng seueur deui. Pidéo tina kaméra dikirim ka mixer video, anu teras ngirimkeun feed kana sababaraha tujuan, kalebet Monarch HD sareng jumbotron dina upacara. Pidéo tuangeun ka Monarch HD disalurkeun dina 720x480p sareng dina 1,200 Mbps - nganggo RTMP - pikeun mendakan platform distribusi video Arcas's Video, dimana réréncangan murid sareng kulawarga tiasa ngadangukeun acara langsung tina upacara.

Alat streaming sareng rékaman anu pantes dihargaan luhur

Monarch HD parantos diragukeun ngamankeun tempatna di luhur kelasna, parantos ngamungkinkeun UNF pikeun gampang sareng nyayogikeun nyayogikeun pidéo pidéo pidéo kualitas luhur sareng ngalirénkeun upacara-upacara mimiti sacara langsung. Alat na bentuk kompak, bentuk portabel sareng merk Matrox anu dipercaya asalna tina ngan sababaraha alesan dina daptar Poppell ngeunaan naha Monarch HD nyaéta alat streaming na rékamanna. "Bahkan dina resolusi anu langkung handap, pidéo anu dirékam sareng Monarch HD endah pisan, ”saur anjeunna. "Sang Raja HD ngajadikeun unggal produksi lancar. Kuring terang kuring tiasa ngandelkeun Matrox unggal waktos! ”

 


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!