imah » wartos » Luma Toel Expands Sorangan Profesional sahiji na App ios Edit pikeun Mobile Bioskop Produksi dina NAB 2019; Previews LumaFusion 2.0

Luma Toel Expands Sorangan Profesional sahiji na App ios Edit pikeun Mobile Bioskop Produksi dina NAB 2019; Previews LumaFusion 2.0


AlertMe

Fitur LumaFusion anyar pikeun Di antarana XML Ékspor pikeun FCPX rai, Monitor Rojongan kaluar, Video stabilisasi; Integrasi Partnership kalawan Frame.io manjangan Kolaborasi jeung Media Manajemén Sorangan

Las Vegas, NV (April 8, 2019) - luma Toel (www.luma-touch.com) Dinten ngumumkeun aranjeunna balik ka NAB 2019 di Las Vegas minggu ieu demonstrate versi anyar kuat aplikasi na rohangan ngédit video signature na keur ios - LumaFusion 2.0. Di stan maranéhna #C12438 di Aula Tengah tina Las Vegas Konvénsi Center (LVCC), tim luma Toel bakal nilik LumaFusion 2.0, versi newest industri-populér ios ngedit aplikasi anu ngawengku hiji host tina ngédit haliber profésional anyar dina alat ios.

Highlights of LumaFusion 2.0 ngawengku:

  • Elegan UI Anyar: Streamlines ngedit anjeun, kalayan headers lagu anyar pikeun tumerapna, nyumput, sarta muting kabeh lagu, sarta gambaran geulis tina Kala anjeun nu ngidinan Anjeun luncat ka edit wae ku kabaran tunggal;
  • Arék langkung: A pinunjul ti 6 ngalacak ka 12 lagu (6 video / lagu audio jeung 6 lagu audio tambahan);
  • fléksibel Edit: Video na klip audio dina primér dina (jangkar) lagu hayu Anjeun ngédit jalan rék;
  • spidol kuat: Cekap, ngedit profésional kalayan spidol pikeun klip sumber na Kala anjeun;
  • Témbongkeun éksternal: Témbongkeun video Anjeun dina layar badag, sarta meunang kamar beuki pikeun Kala anjeun sarta perpustakaan kalayan layouts UI anyar;
  • Frame.io Pamaduan: Pikeun hiji luhur:, pangalaman kolaborasi profésional pikeun tim produksi Mobile Bioskop.
  • Puluhan ngedit jeung média perbaikan manajemén: Nyieun LumaFusion gampang jeung leuwih kuat batan kantos.

Sajaba ti, luma Toel bakal nilik hiji workflow anyar kuat pikeun masarakat Final Cut Pro X; FCPX-XML ékspor. ngembangkeun anyar ieu, anu bakal sadia ti luma Toel panas ieu, bakal transformasi workflows keur komunitas FXCP of rai, seniman tur Birokrat eusi pilari manjangkeun pangalaman na rohangan ngédit desktop maranéhna pikeun iPad. Ogé datang engké taun ieu, luma Toel bakal demonstrate ciri stabilisasi video anyar dina LumaFusion.

The stan luma Toel bakal tujuan pikeun filmmakers, wartawan, cinematographers, rai jeung seniman keur ngalenyepan workflows inovatif Mobile anyar Bioskop Tech jeung produk, sarta husus, kumaha carana nyieun pangalaman cinematic kalawan alat nu bagerak; eusi tanpa kompromi, sarta yén nyaéta ngalelep teu bisa dibédakeun tina eusi dijieun kalawan leuwih gear bioskop na pos produksi tradisional.

Presentasi mobile Bioskop Tech di luma Toel Booth

Di panggung na nu tepung wates jeung luma Toel stan (#C12438), luma Toel bakal nawiskeun runtuyan presentasi sarta demonstrasi dirancang ngadidik Hadirin on workflows profésional na Mobile Bioskop Tech, nyieun pangalaman cinematic maké LumaFusion na hiji iPad. Sajaba ti, luma Toel ieu hosting presenter tamu husus, Justin Henderson, alias "Henny Tha Bizness", hiji acclaimed YouTuber na tech enthusiast anu bakal ngobrol ngeunaan pangalaman real-dunya na ngédit eusi kalawan LumaFusion.

Tambahan Kajadian luma Toel di NAB 2019

Salian ayana na dina LVCC acara floor, luma Toel ogé kudu ayana hiji The LumaForge gancang Duaan Panggung Acara Salasa, April 9, 2019. Teaming up kalawan FiLMiC Inc., luma Toel bakal demonstrating a workflow Mobile Bioskop Tech lengkep, ti newak ka finish. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal attending nu Acara gancang Duaan, mangga buka fastertogether.com/.

Ngeunaan luma Toel, LLC

Luma Toel mangrupakeun tim ti insinyur gairah, désainer, sarta profésional video dedicated ka ngembangkeun sarta rojongan ti software média exceptionally kreatif. Ko-pendiri Chris Demiris na Terri Morgan anu jawab rarancang jeung ngembangkeun sababaraha ngarah ngedit video na épék produk on ios sarta Windows.


AlertMe