imah » diulas » Lumens Ngenalkeun Kaméra IP XHUMXK UHD IP Anyar

Lumens Ngenalkeun Kaméra IP XHUMXK UHD IP Anyar


AlertMe

Kusabab 1998, Lumens parantos suksés dina nganteurkeun produk optik kualitas luhur anu museurkeun kana ngolah gambar, éléktronika pidéo, sareng téknologi optik. Perusahaan nawiskeun HD Kaméra PTZ, kaméra dokumén desktop, kaméra dokumén portabel, kaméra dokumen siling, sareng mesin proyéksi. Hatur nuhun kana dukun na Pegatron Group, perusahaan terus ningkatkeun sagala desain produk anu bakal dianggo di ruang kelas, kamar konperénsi, sareng kanggo diajar jarak.

Nembe Lumens ngumumkeun Kaméra IP panganyarna na dina seri kaméra PTZ IP, anu VC-A61P. Kaméra vidéo ieu langkung seueur tibatan saacanna, nyaéta VC-A60S jeung VCA50P kalayan unik 4K UHD kualitas pidéo jelas-jelas sareng kamampuan zum optik 30x anu kuat.

Kaméra VC-A61P PTZ IP Ngaronjatkeun Framing

Kaméra VC-A61P PTZ boga kamampuan pikeun nyusun presenter sareng nganteurkeun rinci sareng kajelasan anu jelas ka pamilon sanaos upami aranjeunna jarak jauh. Éta ogé nawiskeun sababaraha antarmuka sapertos Ethernet, HDMI, sareng 3G-SDI. Fitur ieu ngan ukur tiasa dianggo pikeun ningkatkeun kamampuan konektipitas kaméra.

VC-A61P Nganteurkeun gambar anu langkung écés

Sanajan ngalaman lampu anu hampang sareng kontras anu ekstrem sareng kacaangan di kamar, kaméra VC-A61P PTZ masih tiasa ngirim gambar anu jelas. Hal ieu ngajantenkeun kaméra mangrupikeun alat anu saé pikeun moto kajadian langsung dina sagala jinis lingkungan.

Steven Liang, Diréktur di Lumens Digital Optics Inc.

Salaku pamimpin global dina pasar ProAV, Lumens ngagampangkeun éta moto, prosés encode sareng ngadistribusikaeun gambar sareng produk kaméra IP anu dikembangkeun. Kanyataan ieu langkung dijéntrékeun ku Diréktur Manajemén Produk perusahaan, Steven Liang anu nyatakeun yén, "Kaméra PTZ IP anyar kami ngamungkinkeun ngalirkeun streaming sareng rekaman 4K anu nyayogikeun pangguna langkung kalenturan dina webcasting sareng sakaligus ngarékam konferensi, ceramah, sareng acara langsung ti kaméra AV konvensional. "Kusabab protokol Internét sareng téknologi PoE, kaméra VC-A61P PTZ tiasa ngahontal pagelaran pangluhurna sareng instalasi ongkos-efisien pikeun pamilon AV pikeun solusi IP maranéhanana.

Kaméra VC-A61P PTZ IP sayogi sayogi ayeuna sareng langkung jéntré ngeunaan éta, teras parios: www.mylumens.com.


AlertMe