imah » wartos » LYNX Technik Ngaluncurkeun Pangiriman Serat Xellum 8K di IBC 2019

LYNX Technik Ngaluncurkeun Pangiriman Serat Xellum 8K di IBC 2019


AlertMe

LYNX Technik, panyadia prosés pamrosésan sinyal modular ngumumkeun solusi transmisi serat yellobrik 8K anyar, anu bakal dipidangkeun di IBC 2019, nangtung 8.C65.

LYNX Technik yellobrik (modél: OTR 1A41) Sistem transmisi serat 8K ngarengsekeun tangtangan pikeun ngangkut waktos-nyata, henteu dikomprésasi 8K (nepi ka 48G) dina jarak jauh sareng degradasi sinyal enol atanapi rugi. Kit anu mandiri, mandiri, ngandung sadayana bagian anu diperyogikeun pikeun ngirimkeun video anu henteu dikomprés ku 8K liwat hiji serat serat tunggal. Éta diwangun ku opat mandiri 12G / 3G /HD/ Saluran SD-SDI sareng unggal kanal masing-masing dikonci sareng ngadukung resolusi dugi ka 2160p / 60Hz. Kit kasebat kalebet pemancar optik 8K, panampi optik 8K sareng catu daya.

Solusi transmisi serat OTR 1A41 8K anyar ogé tiasa digabungkeun sareng transceiver yellobrik bi-arah anu aya pikeun nambihan sinyal Ethernet atanapi sinyal RS232 / RS422 / RS485 ka link serat 8K.

Yellobrik anyar ieu ngarojong pidéo anu henteu rame dina pinuh ku 7680 × 4320 50 / 59.94 / 60 Hz kalayan nol reureuh sareng ngalengkepan solusi transmisi 4K LYNX Technik, anu OTR 1442 sareng OTR 1441.

Pangrojong audio lengkep ngajadikeun transmisi 8K ieu nyetél solusi anu dipinénkeun sacara lengkep. Modul sacara transparan ngangkut sadaya data audio anu dipasang, metadata sareng data sampingan anu aya dina unggal tina opat aliran SDI.

Sistem ieu tiasa dianggo salaku mandiri atanapi dipasang kana 19 "rak rak yellobrik pikeun ngawangun sistem transmisi 8K anu langkung ageung.


AlertMe