imah » wartos » LYNX Technik Ngumumkeun Anyar 12Gbit Dual Channel SDI Serat Transmitter sareng CWDM

LYNX Technik Ngumumkeun Anyar 12Gbit Dual Channel SDI Serat Transmitter sareng CWDM


AlertMe

LYNX Technik, panyadia hubungan pamrosesan sinyal modular, ngumumkeun pemancar serat yelobrik 12Gbit Dual Channel SDI anyar sareng téknologi CWDM.

Pikeun ngabéréskeun paménta bandwidth naékna, konéksi kacepetan luhur, sareng imajinasi sareng eusi anu langkung saé, fasilitas média ningali terus-terusan ngomean infrastruktur serat aranjeunna-gancang sareng fleksibel.

Yellobrik anyar LYNX Technik (modél: OTT 1442) ngirangan biaya ngirimkeun sinyal vidéo 12G SDI anu henteu dikomprés langkung serat sareng jarak panjang dugi 10 km (6.2 mil). Téknologi CWDM ngagabungkeun sababaraha panjang gelombang sinyal kana kabel serat optik tunggal, anu ngabantuan ngirangan biaya cabling multi-serat anu mahal. OTT 1442 masihan salapan pasang pilihan panjang gelombang nu nutupan sadayana 18 panjang gelombang CWDM.

Dua saluran input sareng kaluaran beroperasi sacara mandiri ti masing-masing sareng sacara otomatis otomatis, dimana sinyal asup (dugi ka 12G SDI) otomatis ditingali sareng dipakritik ulang sateuacanna dikirimkeun. Ieu mastikeun yén standar sareng format anu béda bakal dilakukeun dina unggal saluran. Fitur otomatis ngandung harti yén euweuh setélan pangguna dibutuhkeun, mastikeun modul plug-and-play.

Modél yellobrik OTT 1442 kompak tiasa dipasangkeun sareng panarima serat LYNX Technik, kitu ogé multiplexers / de-multiplexers, nyayogikeun sistem serat CWDM anu hargana hargana dugi ka 18 sinyal dina hiji serat serat tunggal.

Éta ogé tiasa dianggo salaku alat mandiri, dipasang masing-masing, atanapi dianggo sareng baker 19 "yellobrik pikeun ngawangun solusi angkutan 12G anu langkung ageung.

Leuwih lengkep dina; www.lynx-technik.com/products/yellobrik/fiber-conversion/ott-1442-dual-channel-12gbit-sdi-to-fiber-transmitter-cwdm/


AlertMe