imah » wartos » Dalet Media Cortex ngagancangkeun Shift ka Workflows Media anu dikuasai AI

Dalet Media Cortex ngagancangkeun Shift ka Workflows Media anu dikuasai AI


AlertMe

Paris, Perancis - Séptémber 11, 2019 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa pikeun penyiar sareng profésional eusi, bakal nunjukkeun dina IBC2019 dina stand 8.B77 versi énggal na Media Dalet Cortex, Inovénsi Kecerdasan Artipis (AI) nyayogikeun layanan aliran média anu nempatkeun kapinteran eusi di fingertips profésional média. Platform Software salaku Service (SaaS) anu ngamungkinkeun orkstrasi sababaraha jasa kognitif dina modél bayar-as-you-go, Dalet Media Cortex ngaoptimalkeun produksi kontén, manajemén sareng medarkeun ku enriching eusi sareng automating workflows. Salian aya anu aya dalang Dalet Galaxy lima anu aya, integrasi Dalet Media Cortex anyar, jasa sareng fitur anu dipidangkeun dina IBC2019 kalebet kamampuan kapinteran pinter, pamutahiran warta sareng éditorial parobosan, sareng integrasi sareng Ooyala Flex Media Platform. Perbaikan AI anyar ngamungkinkeun kadua Dalet Galaxy lima sareng Pelanggan Platform média Ooyala Flex pikeun ngahasilkeun sareng nyebarkeun eusi langkung gancang, pikeun langkung seueur anu ningali dina waktos anu sakedik, ogé muka panto ka pasar énggal.

"Saking bulan 18 anu kapungkur, kami ningali panggunaan transisi AI tina uji coba ékspérimén ka deployment nyata. Nganggo jasa AI pikeun ngajadikeun otomatis, tapi prosés penting, ogé ngagedekeun aluras pangguna sareng wawasan kontekstual sareng rekomendasi pasinaon sareng penyiar sareng perusahaan média anu kedah ngaladarkeun langkung seueur platform sareng pasar langkung seueur kontén ti kantos sateuacanna, " ngécéskeun Raoul Cospen, Direktur Berita Pasar, Dalet. "Konci pikeun kasuksésan nyaéta ngahijikeun campuran tina mesin AI anu leres pikeun kasus panggunaan sareng hasilna anu dipiharep, maka sacara otomatis curate sareng nunjukeun data anu janten saderhana, kontéks kontekstual anu dipasihan dina pangguna akhir-akhir ieu alat. Dalet Media Cortex ngan ukur kieu. Éta ngamungkinkeun para profesional média pikeun ngahaturanan langkung seueur waktos pikeun nyiptakeun sareng kolaborasi sacara efektif sareng perusahaan média pikeun langkung saé ngamajukeun pamirsa kalayan langkung berkualitas tinggi sareng pangalaman multi-platform pribadi. "

Dalet Media Cortex orchestrates kombinasi jasa kognitif, nada-halus modél, versi data set, alignasi sareng taksonomi para nasabah, sareng pamustunganana permukaan hasil dina sababaraha tingkat tumpukan aplikasi Dalet pikeun nyayogikeun wawasan anu akurat sareng nilai nyata pikeun para pangguna. sareng ka organisasi.

Jasa anu dikelola anu lengkep, Dalet Media Cortex tiasa nyebarkeun aliran cai dina sababaraha jam. Pendekatan metadata pinter ka klasifikasi sacara otomatis ngaidentipikasi jinis aset, netepkeun kecap konci, kalimat sareng istilah anu utama, ngaoptimalkeun indéks sareng panggunaan eusi dina organisasi. Dipadu sacara lancar dina Dalet Galaxy lima sareng keran kerja Ooyala Flex Media Platform, sadaya data curated AI dipidangkeun dina cara kontekstual, sapertos caption atanapi rekomendasi.

Integrasi, Dalet Media Cortex anyar, jasa sareng sorotan anu ditingalikeun dina IBC2019 kalebet:

  • Integrasi Platform Ooyala Flex Platform: Populate otomatis ngoleksi metadata ka OoyalaMAM pikeun gampang curation sareng distribusi, ningkatkeun kasempetan monetisasi kanggo katalog volume sareng arsip anu luhur.
  • Captioning Smart: Dalet Media Cortex tiasa otomatis dugi ka 90% tina karya captioning manual, ngagancangan prosés lima lipatan sareng hasil anu berkualitas tinggi. Kamampuhan pidato-to-téksna sayogi dina langkung ti basa 30, muka kasempetan pendapatan di pasar énggal.
  • Berita anu Ningkatkeun sareng Aliran Kerja Éditorial: Tag carita sareng kawat otomatis. Kamampuhan deteksi éntitas anyar (lokasi, jalma, organisasi) kalayan asisten pinter ngalaksanakeun rekomendasi eusi anu aya hubunganna pikeun carita-carita ti perencanaan sapanjang produksi.
  • Kamus Adat: Kamus adat ngamungkinkeun pangguna pikeun nambihan kecap khusus anu relevan pikeun industri, padamelan, sareng pasar, ngaoptimalkeun akurasi sareng hasil.
  • Enhanced Dalet Media Cortex API: Ngaktifkeun perusahaan média ngawangun alur kerja sareng serbaguna anu éksténsif sareng ngagunakeun kombinasi mikroservis dinamis pikeun ngoptimalkeun kinerja alur kerja (www.dalet.com/business-services/media-cortex).

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal Dalet Media Cortex, mangga buka kunjungan www.dalet.com/business-services/media-cortex.

Langkung Saé Bareng - Miluan urang Kanggo Acara Duka Pulét Dalet Pisan!

IBC2019 ieu, sidang inovasi média Dalet Pulse bakal dilegakeun platformna kalebet Ooyala. Ngagungkeun gabung sareng dua tim média sareng téknologi, tema Dalet Pulse taun ayeuna, Duaan hadé, bakal masihan kasempetan ka pamiarsa pikeun neuleuman ngeunaan portopolio produk ngalegaan sareng kumaha éta ngabantosan organisasi média ngarah ngembangkeun ranté suplai eusi lincah, nganteurkeun pangalaman kontén unik pikeun pamirsa multi platform, sareng ningkatkeun pendapatan sareng solusi Dalet sareng téknologi mitra. Ieu ogé kasempetan anu unik pikeun ngémutan tim dilegaan.

Kemis, 12 Séptémber
Rumah Makan Pompstasi, Amsterdam
Keynote: 17: 30 - 19: 00

Pesta: 19: 00 - 22: 00

Ngadaptar ayeuna liwat www.dalet.com/events/dalet-pulse-ibc-2019.

Buku anu pengarahan wasta Pikeun leuwih jéntré ngeunaan Dalet

Candak kasempetan gaduh demonstrasi pribadi atanapi konsultasi alur kerja sareng ahli Dalet pikeun diajar kumaha produk sareng solusi pang anyarna tiasa ngabantosan anjeun nyiptakeun, ngatur sareng nyebarkeun eusi anu langkung saé. Buku rapat via www.dalet.com/events/ibc-show-2019.

Pencét tiasa ngahubungan Alex Molina di [EMAIL PROTECTED] pikeun ngajadwalkeun pengarahan média.

kira-kira Dalet Systems Media Digital

solusi jeung jasa Dalet ngaktipkeun organisasi média pikeun nyieun, ngatur jeung ngadistribusikaeun eusi gancang sarta leuwih éfisién, pinuh maximizing nilai aset. Dumasar hiji yayasan lincah, Dalet nawarkeun parabot kolaborasi euyeub empowering tungtung-to-tungtung workflows pikeun warta, olahraga, préparasi program, pos-produksi, arsip sarta manajemén eusi perusahaan, radio, atikan, pamaréntah sarta lembaga.

platform Dalet anu scalable jeung modular. Aranjeunna nawiskeun aplikasi sasaran kalawan kamampuhan konci mun alamat fungsi kritis leutik keur operasi média badag - kayaning tata, workflow orchestration, ingest, cataloging, ngedit, ngobrol & bewara, transcoding, maén kaluar automation, distribusi sarta analytics multi platform.

Dina Juli 2019, Dalet ngumumkeun akuisisi usaha Ooyala Flex Media Platform. Gancangna misi perusahaan, pamindhahan éta nunjukeun nilai anu saé pikeun konsumén Dalet sareng Ooyala, muka kasempetan anu saé pikeun distribusi OTT & digital.

Solusi sareng jasa Dalet dianggo di sakumna dunya di ratusan produsén eusi sareng distributor, kalebet penyiar publik (BBC, CBC, Perancis TV, RAI, TV2 Denmark, RFI, Rusia Dinten, RT Malaysia, SBS Australia, VOA), jaringan komersial sareng operator (Canal +, FOX, MBC Dubai, Mediacorp, Fox Sports Australia, Turner Asia, Mediaset, Orange, Charter Spectrum, Warner Bros, Sirius XM Radio), organisasi olahraga (Liga Rugbi Nasional, FIVB, LFP) sareng organisasi pamaréntah (Parlemén Inggris. , NATO, United Nations, Veterans Affairs, NASA).

Dalet ieu traded dina bursa saham NYSE-EURONEXT (Eurolist C): Isin: FR0011026749, Bloomberg DLT: FP, Reuters: DALE.PA.

Dalet® mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Dalet Systems Media Digital. Sadaya produk sejen tur dagang disebutkeun di dieu milik bogana.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Dalet, mangga buka www.dalet.com.

Pencét Kontak

Alex Molina

Grup Media Zazil

(E) [EMAIL PROTECTED]

(P) + 1 (617) 834-9600


AlertMe