imah » wartos » Gravity Media siap pikeun masa depan éditan

Gravity Media siap pikeun masa depan éditan


AlertMe

Kit penting sareng inpormasi infrastruktur bakalan ngadukung pasca produksi jauh sareng hibrid di post-Covidien era

graviti Media parantos nerapkeun program inpéstasi utama pikeun tawaran pasca produksi London na. Sakedik artos nuju dihasilkeun dina pamutahiran kit sareng perpanjangan jangka panjang pikeun ngajakan fasilitas jasa populér na di jantung London's Soho, anu bakal nguntungkeun basis klien inti na - produser drama sareng fitur anu berkualitas. 

Munculna pandemi sareng penguncian-handap salajengnas nyababkeun kanaékan paménta anu signifikan pikeun éditan jauh. Salaku résponna, Gravity Media's ahli tim tina di-imah insinyur digerakkeun kalawan gancang ka ngarancang, ngembangkeun sareng nyebarkeun alur kerja éfisién sareng aman pikeun ngadukung ieuSalaku post-Covidien era ngadeukeutan, Gravity Media ayeuna siap pikeun masa depan panyuntingan sareng pergeseran anu jelasbangsal a karya hibridmodél ing. 

Di jantungna nyaéta Gravity House, fasilitas 50-suite dumasar kana Frith Street anu diadegkeun ku Gravity Media di 2017 ka nyayogikeun kamar motong ka produser épisode episodik premium sareng fitur-panjangna pikeun studio utama, raksasa streaming sareng penyiar. Kalayan média disimpen dina aman karanjingan Nexipanyimpenan dibagi dina situs, editors tiasa dianggo ti lokasi pilihan aranjeunna ngagunakeun karanjingan Media Composer sareng pakakas HP bari tetep tiasa ngamangpaatkeun éta kauntungan tina Tujuan-diwangun infrastruktur sareng dukungan téknis 24/7 kasadia di Imah Gravitasi. Leostream nanganan lalu lintas tina sababaraha layanan dumasar-awan, kalebet Teradici, HP ZCentral, Jimat Hotkey sareng Windows Remote pikeun nyayogikeun gerbang aman sareng interf sederhanaacePandangan tim tiasa dilaksanakeun sacara aman sacara langsung di Gravity House, atanapi jarak jauh nganggo Apple TV. 

Konci ipanginepan dina téknologi anyar kalebet Amungantep Hotkey Klién DXZ4 Quad Zero, Kartu Host DXH4 Quad kanggo PC sareng Unit Host DXT-H4 pikeun Mac, sakumaha ogé HP anu kuat ZCentral 4R 1U stasion sareng solusi streaming Sienna NDI. 

"The positip ulangaction ti palanggan kami kana kalenturan anu ditawarkeun ku kapencil damel kalawan kami dina mangsa pandemi bakal tingali trend ieu mekarkeun jadi a langkung mantep modél hibrid sakumaha larangan gampang, "Ceuk Meryl McLaren, Diréktur Média Layanan & Fasilitas di Gravity Media EMEA. "Éta saé boga pilihan pikeun digawe ti mana waé, tapi aya anu nyata kaunggulan kreatif janten kagungan iraha mawa jalma babarengan deui dina hiji hateup. Téknologiinvestasi ologi sareng infrastruktur anu urang lakukeun bakal ngadukung modél hibrid ieu sareng ngamungkinkeun urang pikeun teraskeun na jangka panjang pangwangunan. "  

Kalayan inventarisasi ageung the alat propésional pangénggalna aya, Gravity Media ngagaduhan kamampuan ngirim sareng masang bungkusan pakakas pikeun digawé jarak jauh kaasup éditan offline mandiri, sasmita jeung dubs, ogé laptop anu ngajalankeun Adobe Creative Awan ka loc waeation. 

Ngeunaan Gravitasi Media 

Gravity Media mangrupikeun panyadia global kompleks fasilitas siaran langsung sareng jasa produksi pikeun pamilik eusi, panyipta sareng distributor. Urang ngagunakeun kolékrési koléksi urang sareng sumber pikeun néwak, karajinan sareng nyiptakeun kontén kelas dunya anu masihan inspirasi sareng ngahibur. Jalma 500 kami ngaladénan para klién peuntas industri olahraga, media, berita sareng hiburan ti basis Inggris, Australia, AS, Perancis, Jerman sareng Qatar. 

Gravity Media mangrupikeun perusahaan anu énggal kalayan silsilah 30 taun, kakuatan anu kedah diperhatoskeun dibentuk ku ngahijikeun opat imah siaran sareng produksi anu terkenal: Gearhouse Broadcast, HyperActive Siaran, Média Input sareng Chief Entertainment.   

Panggihan leuwih dina gravitymedia.com 

Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!