imah » wartos » Beureum Bee Media ka showcase Ultra-Cekap Jauh Produksi jeung Network Sumbangan kalawan V-Nova P-Patalina di NAB 2019

Beureum Bee Media ka showcase Ultra-Cekap Jauh Produksi jeung Network Sumbangan kalawan V-Nova P-Patalina di NAB 2019


AlertMe

• Beureum Bee Media optimizing jaringan kontribusina keur ngaktipkeun workflows-kualitas luhur pikeun antar-situs kerja jeung produksi jauh
• P.Link, Powered by PERSEUS Pro nyandak low-latency, intra-hijina UHD Tumbu di bitrates 70% leuwih handap solusi JPEG-2000
• Solusi bisa nunjukkeun hirup di Beureum Bee nangtung SU1620 di NAB 2019

Beureum Bee Media, Mangrupa global parusahaan jasa média ngarah, sarta V-Nova, Mangrupa panyadia ngarah tina solusi komprési video, bakal demonstrate workflows paling canggih industri média pikeun produksi jauh jeung kontribusina situs-to-situs, hirup di NAB 2019, nangtung SU1620. Ngagunakeun V-Nova urang P.Link encoder, Beureum Bee Media baris showcase hiji jaringan kontribusi dioptimalkeun, anu ngamungkinkeun para workflows luhur-of-nu-garis pikeun antar-situs kerja jeung produksi jauh. Ngagunakeun solusi generasi saterusna kawas P.Link nyandak Beureum Bee Media pikeun nganteurkeun latency low, kualitas luhur aliran tina acara jauh.

démo bakal fitur UHD jeung sababaraha sumber hirup dina jauh multiplexing produksi ti Puseur Broadcast di London leuwih hiji bitrate low sambungan internét aman ka Beureum Bee Media NAB 2019 nangtung di Las Vegas Konvénsi Center.

P.Link V-Nova urang geus Powered ku PERSEUS Pro codec anu ayeuna ngalaman standarisasi. Ieu oge ngan codec deployed komersil leveraging AI dina inti na. P.Link redefines kontribusi encoding jeung gains efisiensi signifikan leuwih JPEG 2000, MPEG-4 na leyuran HEVC-I, sarta bisa ngurangan intra-hijina kontribusi UHD bitrates ku nepi ka 70% di ongkos panghandapna industri urang per channel.

Dave Travis, Kapala Layanan portopolio Officer di Beureum Bee Media, ngadawuh: "The ledakan di olahraga hirup jeung produksi acara ti rupa-rupa tempat anu panyadia nyetir madhab pikeun ngadopsi workflows jauh-produksi mun duanana nilai produksi kanaékan jeung ngatur waragad. Di Beureum Bee Media, urang anu terus ngawaskeun ngical paralatan pikeun mastikeun bisa nyadiakeun solusi pisan pangalusna sarta eta jelas yén P.Link V-Nova urang nyadiakeun hambalan-robah dina efisiensi komprési anu museur kana nyieun host pamakean produksi kasus giat ".

Guido Meardi, CEO na ko-pangadeg di V-Nova, ditambahkeun: "Ieu geus pelesir digawekeun ku tim Beureum Bee Media dina bulan panganyarna dina ngabuktikeun kaluar rupa-rupa kaulinan-ngarobah workflows produksi. Urang kasampak maju ka neraskeun partnership hébat ieu sareng masihan naon ieu Linggarjati jadi standar emas dina kontribusi jeung produksi jauh workflows ka panyadia di sakuliah dunya. "

- tungtung -

Beureum Bee Media Pencét Kontak
Jesper Wendel, Kepala Komunikasi, Beureum Bee Media
[EMAIL PROTECTED]
+ 33 (0) 786 63 19 21

Ngeunaan Beureum Bee Media
Beureum Bee Media mangrupakeun global parusahaan jasa média ngarah ku staf leuwih ti 2500 layanan média jeung siaran ahli. Kalayan kantor sirah di London, Inggris, Beureum Bee Media nyadiakeun ladenan ti 11 hubs utama sakuliah dunya. Saban poé, jutaan jalma di sakabeh buana lalajo program televisi disiapkeun, diurus jeung disiarkeun ku staf Beureum Bee Media. Unggal taun, bisnis delivers 4 juta jam program dina leuwih ti 60 + basa keur leuwih saluran TV 500. jasa OTT Beureum Bee Media urang kaasup transcoding live saluran 233 pikeun siaran jeung saluran mandiri 119 disadiakeun pikeun 1.7 sajuta palanggan. portopolio kapanggihna eusi parusahaan ngawengku leuwih ti 10 juta pilem na judul program, ngawengku leuwih basa 25, sarta ngawengku hiji database gambar kalawan leuwih 90 persen sadaya programming sadia di sakuliah TV tradisional, VOD na SVOD. Beureum Bee Media ogé nyadiakeun leuwih 200,000 jam Captioning unggal taun - leuwih ti 70,000 jam nu hirup. Beureum Bee Media mangrupa dunungan kasempetan sarua, ku fokus jelas dina embracing diversity sarta nyieun hiji gaw inklusif sapanjang sakabéh organisasi. www.redbeemedia.com/nab-2019

V-Nova Pencét kontak:
Becky Mekarwangi, Page Melia PR
[EMAIL PROTECTED]
+ 44 7810 846364

Ngeunaan V-Nova
V-Nova Ltd. nyaéta parusahaan téhnologi London-kantor pusatna nyadiakeun solusi komprési hareup generasi nu alamat ngolah média sarta pangiriman tantangan kantos-nambah. V-Nova nyadiakeun solusi Manjang sakabéh ranté pangiriman media, kaasup produksi eusi, kontribusi, neundeun jeung distribusi nepi ka ahir pamaké. V-Nova urang pangajén-unggul PERSEUS ™ mangrupakeun hiji-hijina format codec cross-média sarta delivers dina janji gambar hareup generasi sarta komprési video, dinten. Ngagunakeun téhnologi PERSEUS, média jeung pausahaan hiburan kiwari bisa monetise paménta konsumén unmet pikeun video harti luhur madhab, dina alat jeung infrastruktur aya, ku pamutahiran software basajan.

Téknologi PERSEUS jalan di cara 2: PERSEUS Pro mangrupa codec intra pikeun matematis lossless na visually lossless profésional produksi, kontribusi na Imaging workflows. PERSEUS Plus nyaéta codec temporal dirancang pikeun ningkatkeun pidangan a codec basa kayaning H.264, HEVC atanapi AV1, nambahan lapisan tambahan tina jéntré keur EFISIENSI distribution unbeatable ka konsumén.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.v-nova.com


AlertMe

Page Melia PR

Ku koléktif ngeunaan pangalaman taun ampir 40 'gawe dina Hubungan Public, Page Melia PR henteu ngan agénsi PR sejen.

Di dieu, dedicated, tim kami informatif sarta gairah resep nempo hal béda pikeun mastikeun voices klien kami 'anu uninga. Kami innovating sabaraha surat anjeun nu dibagikeun.

Ngaliwatan strategi Marketing sarta PR Kandungan praktis kami forgo nu kosong 'PR nyarita' na delve lempeng kana haté isu, fokus dina stimulating artikel kapamimpinan pamikiran, studi kasus na tulisan blog.

Henteu ngan urang dianggo barengan pamingpin, influencers na makers kaputusan nyorot isu mangaruhan tur transforming industri urang, urang oge boga hubungan kuat ku wartawan, rai na publikasi mun nyieun eusi klien hoyong ngabahas - jeung pamiarsa hoyong baca.