imah » wartos » RED BEE MEDIA 'BUŻA NEW FED LAB LAB IN HILVERSUM, OLANDA

RED BEE MEDIA 'BUŻA NEW FED LAB LAB IN HILVERSUM, OLANDA


AlertMe

Red Bee Media parantos muka fasilitas Red Lab kadua di Hilversum, Walanda. Red Lab Hilversum baris difokuskeun ngembangkeun produk, uji coba sareng demonstrasi ngeunaan IP jeung pungsi-dumasar software pikeun meuli jasa video, komprési, kontribusi sareng distribusi. Dina ngaran Red Lab, Red Bee Media ngalebetkeun usaha anu aya dina R & D sareng sababaraha fasilitas anu disambungkeun di sakumna dunya. Red Lab mimiti dibuka di London dina bulan Pebruari 2019 sareng fasilitas anu katilu bakal diayakeun di Stockholm salila sataun.

“Red Lab Hilversum mikeun kami kasempetan anu sae pikeun ngamekarkeun sareng nguji kamampuhan IP anu ngamungkinkeun urang, ningkatkeun nilai anu urang sumpingkeun ka konsumén kami dina layanan vidéo live sareng produksi jauh. Simkuring ngalakukeun komitmen pikeun nempatkeun inovasi platform multitenant dina bagian naon anu kami lakukeun salaku panyadia jasa anu luas dina industri siaran jeung média ", nyebutkeun Kris Langbridge, Kepala Services Distribusi, Red Bee Media.

"Kalayan kombinasi Red Lab London sareng Red Lab Hilversum, ayeuna kami bakal tiasa nampilkeun workflows IP end-to-end antara sababaraha nagara sareng ningalikeun kumaha Red Bee Media ngarah industri dina téknologi platform IP multitenant", nyebutkeun Daud Travis , Layanan Kapala Layanan Portopolio, Red Bee Media.

Dimimitian Red Lab Hilversum, Red Bee Media ngalaksanakeun sidang suksés téknologi kontribusi IP. Sidang ngalibatkeun nguji kamungkinan pikeun nganteurkeun video anu henteu dikomprés ngaliwatan sambungan anu panjangna teu leres (2 x 35 km) ti Amsterdam Arena kana platform test MCR di Red Lab Hilversum. Kalayan sambungan IP stabil 100%, nganteurkeun sinyal 1080p HLG HDR stunning, uji éta suksés.

"Sidang ieu janten prestasi badag tur disahkeun desain kami pikeun protokol timing sebaran jeung pangiriman pakét anu stabil. Kami sanggup manteng sareng ningkatkeun kamampuan tumpukan téknologi urang ayeuna, nambihan perdarahan ujung komponén ngaliwatan paces. Salaku hasil tina sidang ieu, urang ayeuna gaduh daftar anyar anu anyar pikeun ngajimajah sareng mitra kami "nyebutkeun Henk den Bok, Pangatur Produk strategis, Services Distribution, Red Bee Media.

RED lab HILVERSUM

Red Lab Hilversum

Fasilitas nguji pikeun solusi anu didasarkeun kana IP jasa jasa kontribusi sareng distribusi invideo (kaasup. routing video, SDI kana konversi IP, FPGA, automation, control and monitoring)

Ngembangkeun produk tina leyuran anyar pikeun minuhan tantangan alamiah dina migrasi ka arah jasa anu didasarkeun kana IP (kaasup PTP resilience, ngawujudkeun enol leungitna pakét anu aya di jaringan disebarkeun, sareng kaamanan).

Démonstrasi showcasing Red Bee Medias junun portopolio jasa dina kontribusi vidéo langsung, jasa panyandian sareng distribusi dumasar-software

Persbericht di het Nederlands

Pencét Release - Red Lab Hilversum - (NL) 2019-07-10

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngahubungan

Jesper Wendel, Kepala Komunikasi, Beureum Bee Media

[EMAIL PROTECTED]
+ 33 (0) 786 63 19 21

Ngeunaan Beureum Bee Media
Beureum Bee Media mangrupakeun global parusahaan jasa média ngarah ku staf leuwih ti 2500 layanan média jeung siaran ahli. Kalayan kantor sirah di London, Inggris, Beureum Bee Media nyadiakeun ladenan ti 11 hubs utama sakuliah dunya. Saban poé, jutaan jalma di sakabeh buana lalajo program televisi disiapkeun, diurus jeung disiarkeun ku staf Beureum Bee Media. Unggal taun, bisnis delivers 4 juta jam program dina leuwih ti 60 + basa keur leuwih saluran TV 500. jasa OTT Beureum Bee Media urang kaasup transcoding live saluran 233 pikeun siaran jeung saluran mandiri 119 disadiakeun pikeun 1.7 sajuta palanggan. portopolio kapanggihna eusi parusahaan ngawengku leuwih ti 10 juta pilem na judul program, ngawengku leuwih basa 25, sarta ngawengku hiji database gambar kalawan leuwih 90 persen sadaya programming sadia di sakuliah TV tradisional, VOD na SVOD. Beureum Bee Media ogé nyadiakeun leuwih 200,000 jam Captioning unggal taun - leuwih ti 70,000 jam nu hirup. Beureum Bee Media mangrupa dunungan kasempetan sarua, ku fokus jelas dina embracing diversity sarta nyieun hiji gaw inklusif sapanjang sakabéh organisasi. www.redbeemedia.com


AlertMe