imah » jobs » Operasi Media / asset Manajer Digital

Bubuka proyék: Operasi média / Pangatur Aset Digital


AlertMe

posisi: Operasi Media / asset Manajer Digital
pausahaan: Nagara Karolina Kidul
location: SC US

Ngatur jabatan Operasi Media. Gawé sareng agénsi (sapertos SCETV, lembaga nagara sanés, sakola, usaha, sareng sajabana), departemén pikeun ngarencanakeun, ngararancang sareng koordinat dukungan teknis ngeunaan kagiatan televisi / radio SCETV.

Ngawasi, ngalatih, ngajadwalkeun, sareng evaluasi personel dina Operasi Media. Jadwal staf sareng peralatan dumasar kana kabutuhan klien. Ngawasi / staf karéta dina operasi alat audio / video multichannel pajeulit anu dianggo dina sistem aset digital anu rumit pisan. Antebkeun sareng turutan prosedur operasi standar SCETV sareng prosedur evaluasi téknis sateuacan sadayana produksi.

Manajemén Asset kalebet ngokolakeun gerakan file, ingest, organisasi metadata, ngungkulan masalah perangkat lunak sareng masalah hardware sareng file transcoding. Tetep ayeuna sareng sadaya téknologi sareng workflows dumasar file. Pariksa kualitas téknis tina barang inger.

Ngalaksanakeun atanapi koordinat evaluasi fasilitas sareng / atanapi sinyal anu direkam pikeun asuransi yén SCETV, FCC, PBS, sareng SMPTE syarat teknis anu patepung.

Kolaborasi sareng anggota staf téknis dina ngarancang fasilitas téknis Media Operasi, hartosna ngabantosan hubungan anu nyambungkeun alat audiovideo, alat dumasarkeun file.

Minimum jeung Tambahan Syarat:

Gelar pakait dina éléktronika sareng pangalaman anu aya hubunganana.

Pikaresep Kualifikasi:

Bachelor of Arts in Broadcasting sareng genep taun produksi televisi, pangalaman Operasi Media atanapi gabungan sarimbag sareng latihan sareng pangalaman.


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)