imah » wartos » Média Media milih Globecast pikeun playout tina saluran latihan HD 'pop-up' HD Meunang Movi

Média Media milih Globecast pikeun playout tina saluran latihan HD 'pop-up' HD Meunang Movi


AlertMe

London, 14 Juli 2020 - Globecast, panyadia solusi global pikeun média, parantos ngumumkeun yén Virgin Media, palanggan anu tos aya, parantos ngancik ka perusahaan kanggo nyayogikeun solusi playout anu kuat sareng fleksibel pikeun 'pop-up' HD saluran latihan Meunang Pindah.

Salila ieu jaman Covid susah, kelas latihan sareng online dumasar TV sareng acara rekomendasi latihan anu parantos janten kasohor salaku jalma-jalma hoyong dibere, atanapi ngajaga, kabugaran sareng rumasa bagian tina sakelompok. Mimitina Virgin Media ngaluncurkeun saluran téa tapi teras mutuskeun yén solusi playout anu langkung kuat, fleksibel sareng dikelompokeun pisan diperyogikeun sareng dihurungkeun kana Globecast.

Juliet Bayliss, Diréktur Jualan, Globecast, saurna, "Kami parantos ngagaduhan hubungan anu kuat sareng Virgin Media via kolaborasi kami dina ngaluncurkeun 4K pertama di Inggris. ultra HD saluran hiburan dina usum gugur 2018 - TV Virgin ultra HD. Kami bungah pisan yén aranjeunna sakali deui ngagaduhan ka kami pikeun nyayogikeun kualitas jasa sareng kategaran anu dipikabutuh, ogé peluncuran turnaround gancang. "

Globecast nyayogikeun playout berbasis Cinergy di fasilitas London na, kalayan jadwal, pangimeutan 24 jam sareng jasa pangiriman serat. Éta ogé nyayogikeun jaminan jaminan pikeun saluran.

Saluran 'Get Moving' dijelaskeun ku Virgin Media salaku "saluran anyar anu nyekékkeun sareng sesi anu dipimpin ku medalis emas Olimpiade, kalebet Daley Thompson, sareng sababaraha ahli kabugaran anu paling saé, kabudayaan éta henteu gampang, boh!". Éta kalebet kelas yoga, latihan latihan kabugaran, sareng sesi sémah anu ramah kulawarga.

Tambah Bayliss, "Kami parantos damel kana waktos anu ketat sareng peluncuran ieu, kalayan ngagunakeun sadaya kaahlian playout kami. Kami nyayogikeun Virgin Media kalayan sajumlah pilihan playout, anu timna milih pilihan anu dipikaresep. Hiji masalah anu urang kedah utami nyaéta ngalengkepan proyék ieu nalika nganut sadayana larangan di Covid, kaayaan anu diperyogikeun sadayana kaahlian taun urang pikeun nungkulan. "


AlertMe