imah » wartos » Quincy Media masang Mediaproxy LogServer salaku bagian tina patuh generasi sareng sistem logging

Quincy Media masang Mediaproxy LogServer salaku bagian tina patuh generasi sareng sistem logging


AlertMe

Melbourne, Australia - 14 Agustus 2019 - Mediaproxy, panyadia ngarah tina solusi siaran IP basis software, ngumumkeun yén Quincy Media nyaéta ngalaksanakeun logging patuh LogServer sareng platform pangawas udara-udara salaku bagian tina méréskeun utama pikeun ngawaskeun sareng pamatuhan operasionalna.

Quincy Media didasarkeun di kota Illinois di Quincy, dimana didirikan dina ahir abad XIX salaku penerbit koran lokal. Quincy Newspapers Inc (QNI) pindah kana pasar siaran di 1947 nalika dibuka stasiun radio komérsial FM pertama Quincy. Salila 1970s QNI dimekarkeun ku mésér saluran TV sareng teras ngawangun portofolio na kana abad 21st. Quincy Media, sakumaha QNI janten di 2016, ayeuna gaduh stasion TV di Arizona, Missouri, Indiana, Iowa, Minnesota, New York, Virginia sareng Wisconsin, kitu ogé dua koran sareng dua jasa radio.

Téknologi Mediaproxy parantos dipasang di sadaya stasiun TV Quincy Media sareng bakal dianggo pikeun log sareng ngawas jasa luar udara 138 salian aliran OTT. Broadcaster parantos mésér LogServer TSoIP (Transport Stream over IP), OTT Logging and Monitoring and TS Monitoring / Analysis system, anu bakal disebarkeun sareng dirojong ku mitra téknis utami, NFB Consulting.

Ngomentaran ngeunaan kaputusan pikeun investasi di Mediaproxy, Brendan Ford, diréktur operasi kamar kontrol Quincy Media, saurna, "Patuh sareng konfirmasi kaluaran kami penting pisan pikeun stasiun TV sareng urang milarian téknologi canggih anu bakal masihan efisien, lengkep , sareng gampang ngagunakeun cara mariksa sadaya sinyal tina hiji panganteur. Saatos jaman evaluasi anu lega, kami parantos gawé bareng sareng Mediaproxy pikeun generasi anu ayeuna patuh 24 / 7 sareng ngawaskeun stasiun Quincy Kami ngarep pisan damel sareng Mediapoxy ayeuna sareng ka hareup. ”

Wakil présidén solusi Mediaproxy di AS, Mark Rushton, nambihan, "Quincy Media parantos ngawangun jaringan anu luar biasa di stasiun TV lokal di Amérika Serikat sareng milarian cara anu pangsaéna pikeun matuh standar siaran sareng mastikeun output kualitas luhur. Kami resep ngabagéakeun éta salaku pangguna anyar LogServer sareng mugia ieu bakal ngamimitian hubungan bisnis anu panjang sareng produktif. "

###

Quincy Media, Inc.
Quincy Media, Inc., baheulana dikenal minangka Quincy Newspapers, Inc., nyaéta perusahaan média milik kulawarga anu gaduh sareng ngoperasikeun stasiun televisi di pasar 16, koran di dua pasar, radio dina hiji sareng platform digital dina sadayana. Tapak tapak siaran kami nyertakeun seueur Midwest luhur - urang gaduh dua atanapi langkung pasipatan di Illinois, Iowa, Minnesota sareng Wisconsin. QMI ogé ngajalankeun stasiun tivi di Tucson, Arizona, Fort Wayne, Indiana, Bluefield, West Virginia sareng Binghamton, New York. Hubungan jaringan televisi kami kaasup ABC, Néglasari, CBS sareng FOX. QMI ogé gaduh sareng ngurus Herald-Whig di Quincy, Illionis sareng Kurir - Pos di Hannibal, Missouri.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka quincymediacareers.com

ngeunaan Mediaproxy
Saprak 2001, ratusan insinyur di sakumna dunya, anu unggal poé ngandelkeun solusi sofwéran Mediaproxy pikeun mantau 24 / 7 monitoring, analisis, multiviewing sareng newak vidéo langsung ti sumber siaran jeung OTT. Kalayan dukun sareng format sareng standar pangluhurna kaasup 4K, HEVC, SMPTE 2022-6, SMPET 2110, NDI, HLS, MPEG-DASH, sareng DVB-2, Mediaproxy ngumpulkeun konsolidasi kajadian dina hawa, milarian eusi sareng verifikasi iklan ngaliwatan gampang nganggo browser wéb sareng interfaces mobile. Sasuai jeung peraturan siaran jeung IP anjeun ayeuna, Mediaproxy ngarojong sadaya standar industri anu aya pikeun Captioning katutup, DVB Subtitling, SCTE-35, SCTE-104 na loudness. Naha dina taneuh atanapi di awan, fungsi ngawaskeun, analisis jeung patuh siaran ogé bisa dijalankeun sadayana di hiji tempat.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.mediaproxy.com

Pencét kontak:
Fiona Blake
Page Melia PR
Tel: + 44 7990 594555
[EMAIL PROTECTED]


AlertMe

Page Melia PR

Ku koléktif ngeunaan pangalaman taun ampir 40 'gawe dina Hubungan Public, Page Melia PR henteu ngan agénsi PR sejen.

Di dieu, dedicated, tim kami informatif sarta gairah resep nempo hal béda pikeun mastikeun voices klien kami 'anu uninga. Kami innovating sabaraha surat anjeun nu dibagikeun.

Ngaliwatan strategi Marketing sarta PR Kandungan praktis kami forgo nu kosong 'PR nyarita' na delve lempeng kana haté isu, fokus dina stimulating artikel kapamimpinan pamikiran, studi kasus na tulisan blog.

Henteu ngan urang dianggo barengan pamingpin, influencers na makers kaputusan nyorot isu mangaruhan tur transforming industri urang, urang oge boga hubungan kuat ku wartawan, rai na publikasi mun nyieun eusi klien hoyong ngabahas - jeung pamiarsa hoyong baca.