imah » wartos » QYOU Media ngabentuk panyebaran gawé bareng sareng Grup Saluran Étnik di Kanada

QYOU Media ngabentuk panyebaran gawé bareng sareng Grup Saluran Étnik di Kanada


AlertMe

Perjanjian distribusi jangka panjang pikeun ngajalankeun lisénsi pikeun "The Q India" sareng "Q Polska" liwat penyiar étnis panggedéna di dunya

TORONTO na Los Angeles, November 7, 2019 - QYOU Media Inc. (TSXV: QYOU; OTCQB: QYOUF) ngumumkeun yén anjeunna parantos asup kana perjanjian distribusi jangka panjang pikeun jaringan andalannya "The Q India" sareng "Q Polska", kalayan Ethnic Channels Group, penyiar étnis pangageungna di dunya anu ngoperasikeun 80+ saluran tipi ti sakumna dunya, ngalayanan populasi multikultural di Kanada, Amérika Serikat, MENA sareng Australia ngalangkungan 20+ kelompok basa.

India sareng Polandia duanana diantara populasi diaspora panggedéna sacara global. Perkiraan ayeuna nunjukkeun langkung ti 15 juta urang India anu cicing di luar nagara asalna sareng langkung ti 5 juta di Amérika Serikat sareng Kanada. Polandia diperkirakeun ngagaduhan langkung ti 20 juta jalma katurunan Polandia anu cicing di luar tanah airna (ampir satengah ukuran penduduk asli) kalayan langkung ti 1 juta di Amérika Kalér. Grup Etnik Channels didirikeun taun 2004 pikeun nganteurkeun tivi sareng program digital kana jinis komunitas sapertos seueur mitra siaran panggedéna di dunya.

Slava Levin, CEO sareng Ko-Pendiri Saluran Étnik Grup éksprés: "Kami parantos ningali pertumbuhan duanana 'The Q India' sareng 'Q Polska' kusabab hubunganana sareng mitra kami di Nextologies. Dorongna pikeun ngahontal pemirsa anu énggal anu anyar anu nonton multis layar dina televisi pas pisan nalika kami manjangan kanal kanal dina platform TV tradisional, OTT sareng Mobile. Kami bungah nyandak saluran ieu ka pasar sareng ngarepkeun aranjeunna janten kasuksesan anu ageung ”.

Curt Marvis, CEO na Pendiri Coy Media sareng QYOU sareng Q India ngucapkeun: "Grup Etnik Channels parantos netepkeun dirina salaku pamimpin dunya pikeun ngahontal pamirsa multikultural di daérah-daérah saalam dunya. Nalika kami numuwuhkeun nilai saluran sareng mérek kami di daérah bumi masing-masing, rasana waktos anu sampurna pikeun manjangkeun jangkauan kami bahkan jauh ka pemirsa diaspora anu sering milarian kontén lokal. Kami pikir program anu ngora sareng anu dibédakeun bakal menonjol pikeun pamirsa ieu sareng yén Ethnic Channels Group mangrupikeun pasangan anu sampurna pikeun ngabantosan kami pikeun ngahontal ieu. "


AlertMe