imah » wartos » QYOU Media ngabentuk panyebaran gawé bareng sareng Grup Saluran Étnik di Kanada

QYOU Media ngabentuk panyebaran gawé bareng sareng Grup Saluran Étnik di Kanada


AlertMe

Perjanjian distribusi jangka panjang pikeun ngajalankeun lisénsi pikeun "The Q India" sareng "Q Polska" liwat penyiar étnis panggedéna di dunya

Toronto jeung Los Angeles, November 7, 2019 - QYOU Media Inc. (TSXV: QYOU; OTCQB: QYOUF) ngumumkeun yén éta parantos nyiptakeun perjanjian distribusi jangka panjang pikeun jaringan unggulan na "The Q India" sareng "Q Polska", kalayan Grup Saluran Étnik, penyiar étnis panglegana di dunya anu ngoperasikeun 80 + televisi saluran ti sakumna dunya, ngalayanan populasi multikultur di Kanada, AS, MENA sareng Australia dina grup basa 20 +.

India sareng Polandia mangrupikeun salah sahiji populasi diaspora panglegana sacara global. Perkiraan ayeuna nunjukkeun langkung seueur 15 juta India anu cicing di luar nagara pribumi sareng langkung tina 5 juta di AS sareng Kanada. Polandia diperkirakeun gaduh langkung ti 20 juta jalma karuhun Polandia anu hirup di luar tanah air (ampir satengah ukuran populasi pituin) kalayan langkung seueur 1 juta di Amérika Kalér. Saluran Étnis Saluran diadegkeun dina 2004 pikeun nganteurkeun tipi sareng program digital pikeun jinis komunitas ieu sareng seueur mitra siaran anu sadunya.

Slava Levin, CEO sareng Ko-Pendiri Saluran Étnik Grup éksprés: "Kami parantos ningali pertumbuhan duanana 'The Q India' sareng 'Q Polska' kusabab hubunganna sareng mitra kami di Nextologies. Cara ngagampangkeun aranjeunna pikeun ngahontal pamiarsa ngora anu langkung seueur anu ningali multisisi tv témplat pas nalika urang nganjangkeun saluran saluran kami dina platform TV tradisional, OTT sareng Mobile platform. Kami bungah nyandak saluran ieu ka pasar sareng ngarepkeun janten sukses ".

Curt Marvis, CEO na Pendiri Coy Media sareng QYOU sareng Q India ngucapkeun: "Grup Saluran Étnik geus ngadegkeun dirina salaku pamimpin dunya pikeun ngahontal panongton multikultural di daérah di sakumna dunya. Nalika urang ningkatkeun nilai saluran sareng merek di daérah bumi masing-masing, karasaeun waktos anu sampurna pikeun manjangkeun jangkauan urang malah langkung ageung ka panongton diaspora masif anu sok milarian kontén lokal. Kami nganggap pamrograman anu ngora sareng dibédakeun bakal manongkeun pikeun pamiarsa ieu sareng yén Grup Salila Étnik mangrupikeun pasangan anu sampurna pikeun ngabantosan kami. "


AlertMe