imah » wartos » Media Broadcast Veteran Greg Doggett Ngadaptarkeun Jaringan TVU dina Olahraga Kamampuan Penjualan Olahraga

Media Broadcast Veteran Greg Doggett Ngadaptarkeun Jaringan TVU dina Olahraga Kamampuan Penjualan Olahraga


AlertMe

MOUNTAIN VIEW, CA - 8 JULAI 2020 - TVU Jaringan, pamimpin pasar sareng téknologi dina solusi pidio live awan sareng IP basisna, ngalegaan grup TVU Olahraga na ditambah Greg Doggett salaku Diréktur Olahraga sareng Hiburan dina waktos kritis nalika minat sareng paménta pikeun solusi pidéo jauh TVU sacara gancang berkembang kusabab pikeun larangan anu dibawa ku pandémik COVID-19. Anjeunna bakal ngabantosan pikeun nyebarkeun penyebaran solusi awan basis IP urang di pasar Olahraga sareng Hiburan.

Doggett gaduh 25 taun pangalaman dina penjualan média siaran sareng pangembangan bisnis sareng sumping ka TVU tina divisi siaran sareng média Rhode sareng Schwartz. Sateuacan éta, anjeunna ngayakeun sababaraha manajemén senior sareng posisi penjualan eksekutif di Grass Valley, Snell and Miranda Technologies.

"Kami bungah nyandak Greg dina kapal. Anjeunna bakal damel sareng rapat olahraga ayeuna pikeun ngidentipikasi kabutuhan video langsung jauh maranéhanana ogé ngenalkeun portopolio lengkep solusi dumasar awan ka industri anu langkung ageung, kalebet tim profésional sareng kolega sareng liga, "saur Kyle Luther, Wakil Présidén Jualan. Amérika Kalér, TVU Jaringan.

Solusi awan TVU pikeun akuisisi video live, transmisi, produksi sareng distribusi dirancang pikeun ngabantosan organisasi olahraga kalibet sareng berinteraksi sareng fans henteu aya masalah di mana aranjeunna kaasup ruang tamu. Salian populér TVU Kula aplikasi anu janten alat mobile pikeun pamancar video langsung, TVU Grid pikeun video berbasis Internét, routing sareng distribusi sareng Produser TVU, solusi anu didasarkeun ku awan saderhana sareng skala pikeun produksi kualitas siaran, perusahaan nembé dijalankeun Partai TVU, pamekaran revolusioner pikeun produksi sosial.

TVU Partyline ngamungkinkeun sadaya anggota dina lingkungan produksi anu jauh pikeun komunikasi sacara lancar saolah-olah sadayana sami dina rohangan fisik anu sami. Éta ngamungkinkeun kru produksi, bakat sareng tamu pikeun ngagunakeun alat produksi sareng kolaborasi jarak jauh sacara real waktos HD kualitas pidio, nyonto sareng audio sareng video anu sampurna sareng nyampur sareng minimalkeun hiji eupan balik audio. Kolaborasi dina TVU Partyline dimungkinkeun ku panggunaan Real Time Interactive Layer (RTIL). Kalayan URL anu dibagi sederhana, pamilon tiasa ngiringan TVU Partyline pikeun nonton sadaya program program langsung sareng berinteraksi, ngabahas, ngontrol sareng ngiringan dina produksi sacara real-time kalayan latency anu teu kalacak. TVU Partyline nawiskeun integrasi sareng ékosistem TVU kalebet produsen TVU sareng TVU dimana waé.


AlertMe