imah » diulas » Streamland Media ngumumkeun Maksud Pikeun Meunangkeun Technicolor Post Business ti Technicolor

Streamland Media ngumumkeun Maksud Pikeun Meunangkeun Technicolor Post Business ti Technicolor


AlertMe

Streamland Media, baheulana Picture Head Holdings LLC, parantos ngiringan perjanjian pikeun kéngingkeun bisnis Technicolor Post. Paningkatan ieu diwangun ku jaringan global Streamland ngeunaan bakat anu meunang penghargaan, satuluyna nguatkeun dedikasi maranéhna pikeun kreativitas, inovasi sareng kolaborasi anu penting dina produksi pasca. Akuisisi, anu tunduk kana kaayaan panutupan adat, didukung ku Trive Capital sareng Five Crowns Capital sareng dipiharep ditutup dina satengah munggaran 2021.

kantor pusatna di Los Angeles, Streamland Media ngoperasikeun unit bisnis terintegrasi di sakumna dunya, kalebet pamimpin industri Picture Shop, Formosa Group, Ghost VFX, Picture Head, The Farm Group, sareng Finalé Post. Usaha anu béda ieu ngadukung fitur pilem, episodik, interaktif sareng bentuk hiburan ku nyayogikeun solusi tingkat luhur, khusus dina gambar sareng pagawean sora, épék visual sareng pamasaran. Ditambahkeun Technicolor Post bakal nguatkeun daptar bakat anu kasohor ku Streamland sareng ngalegaan pendekatan unik perusahaan pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan di daérah dunya sapertos Amérika Serikat, Kanada, Éropa sareng Inggris.

Bisnis Technicolor Post bakal dihijikeun kana portopolio Streamland Media pikeun bisnis anu dipihormat pisan. Moal aya gangguan jasa-jasa anu meunang penghargaan ka klien Technicolor Post salami integrasi ieu, sareng sadaya padamel anu didaptarkeun ka Technicolor Post bakal janten bagian tina transaksi ieu.

"Dédikasi tim kami pikeun kaunggulan kreatif sareng prestasi luar biasa anu parantos ngamungkinkeun Streamland Media ngawangun kulawarga butik anu luar biasa ieu," saur CEO Streamland Media Bill Romeo. "Kami bungah ngagaduhan kaliber luar biasa ti seniman Technicolor Post ngiringan ngiringan. Nambahkeun téknologi Technicolor Post sareng lokasi sadunya ka Streamland bakal ngamungkinkeun urang pikeun pasangan sareng sadaya klien kami ka gelar anu langkung ageung. Kuring gumbira pikeun naon anu payun. ”

"Modél Streamland dumasarkeun kana filsafat jangka panjang anu ngahargaan budaya anu khas na sareng ngabina kolaborasi di unggal péngkolan," saur David Stinnett, mitra di Trive Capital. "Ieu parantos janten landasan suksés perusahaan anu urang sumanget ngadukung. Kami bungah pikeun terus ngalayanan masarakat pasca produksi kalayan tawaran komprehensif anu dirancang unik pikeun nyumponan kabutuhan konsumén sacara global. ”

Jeffrey Schaffer, pangadeg sareng mitra ngatur Lima Koruna Modal, ngagema séntimén. "Dina arahan tim eksekutif Streamland Media sareng dewan, kami ngabayangkeun masa depan anu cerah pikeun épolusi produksi pos saatos parantosan ieu."

Média Streamland
"Penjualan strategis Technicolor Post mangrupikeun bagian tina visi jangka panjang kami pikeun Technicolor Production Services kanggo fokus dina VFX sareng animasi pikeun industri hiburan, sareng jasa kreatif sareng téknologi pikeun industri iklan, anu nyayogikeun nilai maksimum pikeun klien kami. Kami bakal teras fokus kana bidang inti ieu ngalangkungan studio kreatif anu unggul pangajén kami The Mill, MPC, Mr. X sareng Mikros Animation, "saur Richard Moat, CEO Technicolor.

#

Ngeunaan Streamland Media
Streamland Media, baheulana Picture Head Holdings LLC, ngoperasikeun ngalangkungan usaha produksi pos terkemuka di sakumna dunya, kalebet Picture Shop, Formosa Group, Ghost VFX, Picture Head, The Farm Group, sareng Finalé Post. Usaha terpadu ieu ngadukung fitur pilem, épisode, bentuk interaktif sareng muncul hiburan ku nyayogikeun bakat tingkat luhur, keahlian téknis sareng solusi khusus dina gambar sareng pagawean sora, épék visual sareng pamasaran. Kantor pusatna di Los Angeles, Streamland Media nawiskeun sababaraha lokasi di saluruh dunya di Amérika Serikat, Kanada, Éropa sareng Inggris anu fokus kana nyayogikeun pendekatan anu unik sareng régional pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan.

ngeunaan Technicolor
Technicolor mangrupikeun pamimpin sadunya dina nyiptakeun sareng pangiriman lancar pangalaman hiburan anu luar biasa. Ku ngahijikeun seni terkemuka industri sareng inovasi kelas dunya, perusahaan sareng kulawargana studio kreatif ngabantosan juru dongéng nyiptakeun visi anu paling ambisius pikeun kahirupan.
www.technicolor.com


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!